Wednesday, November 29, 2006

ΖΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΝ ΑΦΟΡΜΗ

Η ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΤΑΒΙΣΤΙΚΗΣ ΑΙΤΙΑΣ?


ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΛΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΩΤΕΡΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ (?)



ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΜΩς
ΠΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΠΙΣΩ Ο ΚΑΘΕ ΦΟΥΚΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕ ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΥ?

Tuesday, November 28, 2006

ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΜΙΣΕΣ, ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ, ΑΠΟΥΣΕΣ

ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΙΣ ΖΗΤΗΣΑ...

ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΑΝ

Sunday, November 26, 2006

ΓΜΤ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΜΟΥ



Ο ΖΑΠΠΑ ΜΠΗΚΕ ΑΛΛΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΤ. Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ
ΤΗ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ RICHARD AVEDON ΤΗΝ ΑΛΙΕΥΣΑ ΣΤΗΣ BAMBALUNA

Saturday, November 25, 2006

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ

Στον Περικαλλο απο το βραδυ που νυσταζα στο θεμα της ΠΙΚΡΑΣ

Ολοι κατι ψαχνουμε στο δικτυο διαφορετικα δεν θα μπλογκαραμε. Αλλος ψαχνει να γαμησει, αλλος να νιωσει δημοφιλης, αλλος διψαει για εξουσια, αλλος θελει να παιξει, αλλος να σκοτωσει την πληξη του, και ολοι να επικοινωνησουν.
Αυτο που εγω ψαχνω ειναι αρκουδοκολιμπρι να μιλουν τη γλωσσα μου για να μην την ξεχασω. Αυτο ειναι το ιδεωδες αλλα δεν το περιμενω.

Γι αυτο καλε μου Συντ παραπονιεμαι στους αγαπημενους και λεω οτι εχω αναγκη την αναδραση αλλιως θα συνεχιζα να γραφω στο διπλοκλειδωμενο ξερωγω...

Και με θεωρω τυχερη γιατι στα 5 χρονια που ασχολουμαι συστηματικα με το ελληνοδικτυο ευτυχησα να βρω καμποσους ανθρωπους που μιλαμε την ιδια γλωσσα. Μεταξυ αυτων και αδελφικους φιλους οπως η αφεντια σου και το Ιολινι :-)


Στον Μανο και στον Λεοντα

Σ’ αυτους που θεωρουν οτι γραφω με κεφαλαια γιατι θελω να ξεχωριζω και το μονο που καταφερνω ειναι να (τους) εκενευριζω, θα ελεγα πως μια ζωη υπεφερα γιατι παραημουν ξεχωριστη. Τους περισσοτερους εκνευριζει η μουσικη του Θειου Ζαππα

Σ’ αυτους που προσβαλλεται η αισθητικη τους απο τα κεφαλαια θα ελεγα οτι τους λυπαμαι που στερουνται τις απολαυσεις της αρχαιοελληνικης αισθητικης.

Σε αμφοτερους τους πρωην «φιλους» [εχουμε ανταλλαξει και καποιες κουβεντες στο βιζαβι δεν ειμαστε ξενοι] που δεν εχουν τα αρχιδια να ερθουν εδω και να πουν τι τους της εσπασε ξαφνικα πανω μου για να το συζητησουμε αλλα ριχνουν ασχετες μπηχτες, σε ασχετα σχολια -λεγε με καυγαδες- ,σε ξενα και προς αυτους και προς εμενα μπλογκς, θα πω μονο οτι τους βρισκω αξιοθρηνητους.

Thursday, November 23, 2006

LINKS

ΤΑ LINKS ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΔΟΚΟΝΤΑΣ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΒΗΝΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΣΒΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.

Wednesday, November 22, 2006

ΟΚ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΣΩΘΗΚΕ

ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΑΓΧΟΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ:)))

ZAPPA

Ο ΦΡΑΝΚ ΖΑΠΠΑ (ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ 21 ΔΕΚΜΒΡΙΟΥ 1940 – ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1993) ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΙΣΟΥ ΤΟΥ 20ου αι. ΟΤΙ Ο ΦΙΛΙΠ ΚΙΝΤΡΕΝΤ ΝΤΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΘΕΟΣ.


Libération 7/12/1993/
εκτος απο το μισο εξωφυλλο αφιερωσε και τρισημισυ σελιδες στον θειο Φρανκ η Λιμπε.


Ο δικος μου Φρανκ το 1954 στα 14,τραβαει μια μετωπικη με το Ionisation του Edgard Varèse, το 1955 ερωτευεται την Ιεροτελεστια της Ανοιξης του Ιγκορ Στραβινσκυ, το 1956 συναντα το κολληταρι Don Van Vliet μετεπειτα Captain Beefheart, και δεκα χρονια μετα ειναι ηδη θρυλος της ηλεκτρικης κιθαρας, ενας αυτος και ενας ο Χεντριξ.

Απολυτο τεχνοφρικιο ηλεγχε την παραγωγη στο δικο του στουντιο απο την κορφη μεχρι τα νυχια. Σ'αυτον αλωστε χρωσταμε το αντιδανειο φρηκαρω. Ορο που λανσαρε ο το 1966 στο FREAK OUT το πρωτο διπλο κονσεπτ αλμπουμ της ιστοριας του ροκ με το εξης "ποστακι"
·
"On a personal level, Freaking Out is a process whereby an individual casts off outmoded and restricting standards of thinking, dress, and social etiquette in order to express creatively his relationship to his immediate environment and the social structure as a whole."

Το οτι 4 χρονια μετα τον θανατο του του απενεμηθη ενα γκραμμυ για το συνολο της προσφορας του με αφηνεi παγερα αδιαφορη...











































HORNY (1961)
και ζωγραφος λεμε




ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ

"The first thing you have to do if you want to raise nice kids, is you have to talk to themlike they are people instead of talking to them like they're property" 1987

"Rock journalism is people who can't write, interviewing people who can't talk, in order to provide articles for people who can't read."

  • "The most important thing to do in your life, is to not interfere with somebody else's life." 1987

"Scientology, how about that? You hold on to the tin cans and then this guy asks you a bunchof questions, and if you pay enough money you get to
join the master race
. How's that for a religion?"
Frank Zappa, to a concert audience at the Rockpile, Toronto, May 1969

  • "If information is not knowledge. Knowledge is not wisdom. Wisdom is not truth. Truth is not beauty. Beauty is not love. Love is not music. Music is THE BEST..." "Packard Goose" (on the album Joe's Garage)

Government is the Entertainment Division of the military-industrial complex.


"The illusion of freedom will continue as long as it's profitable to continue the illusion. At the point where the illusion becomes too expensive to maintain, they will just take down the scenery, they will pull back the curtains, they will move the tables and chairs out of the way, and you will see the brick wall at the back of the theatre." (1977)


ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΖΑΠΠΑ


Να καταθεσω εδω την απεχθεια μου για την jazz, (μη βαρατε της αναγνωριζω την αξια της, αλλα δεν ειναι το δικο μου φλυτζανι τσαγιου, και την κολοκυθοπιτα σας φατε ;-)

απεριγραπτη η ανακουφιση μου οταν διαβασα το
Η ΤΖΑΖ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ, ΑΠΛΩΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΠΩς ΠΕΡΙΕΡΓΑ
απο τον ανθρωπο που εχει δωσει τον ορισμο
"A composer is a guy who goes around forcing his will on unsuspecting air molecules, often with the assistance of unsuspecting musicians." και τον εχει αποδειξει κιολας.


Ελπιζω με ολο αυτο το κοπυπαιηστ να σας πριζωσα αρκετα για να γουγλησετε λιγο, θα τον βρειτε στις κατηγοριες

Σ΄αυτην την κιτσατη φωτογραφια βλεπουμε ενα ωραιο κεφαλι του Ζ. φιλοτεχνημενο απο τον μεγαλο λιθουανο γλυπτη (ελληνικης προφανως καταγωγης) Konstantinas Bogdanas να ταξιεδευει στον ουρανο του Vilnius. Μια αλλη προτομη του κοσμει κεντρικο σημειο του Bad Doberan της Γερμανιας οπου απο το 1990 και εντευθεν τελειται το ετησιο διεθνες φεστιβαλ προς τιμην του, η γνωστη "Zappanale".


YOU ARE WHAT YOU IS

ΕΙΘΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ


Tuesday, November 21, 2006

SOS SOS SOS

ΣΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ

ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ

ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ!

ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜAIL ΣΤΟ mamaedo@gmail.com ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΩ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ

ΥΓ. ΕΓΩ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΟ...

Monday, November 20, 2006

O ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΦΡΑΝΚΥ

1969 Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ ΚΟΣΜΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ, ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΝΕΡΙΝΑΣ.
ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗς ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ, ΜΆΡΕΣΕ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΒΛΕΠΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ.
1973 ΕΡΩΤΕΥΤΟΜΑΙ ΤΟΝ ΦΡΑΝΚ. ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΙ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΦΡΑΝΚ, ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΟΥ ΦΡΑΝΚ, ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΡΑΝΚ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.ΑΝΟΙΞΗ, ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ, ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΥΤΙ, ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΑΜΗΛΩΣΩ.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΥΝ ΣΙΝΑΤΡΑ ΕΣΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΖΑΠΠΑ...

Sunday, November 19, 2006

ΠΙΚΡΑ


ΕΧΩ ΤΟΣΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΗ ΖΩΗ

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΛΟΓΩ?

ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΧΙ?

Saturday, November 18, 2006

ΘΥΜΑΜΑΙ

ΠΕΡΙ ΕΡΩΤΟς (συνεχεια)

οπως μας εταξε η Νινα τις προαλλες στα σχολια του Προβολες και Προσβολες, εκανε κι αυτη ενα ποστ περι ερωτος το οποιο μου θυμισε πολλα, οχι ολα αλλα αρκετα απο αυτα που λεει τα θυμαμαι. Θυμηθηκα και αρκετα που δε λεει. Το πρωτο το εγραψα στα σχολια, το μεταφερω κι εδω. Αδιαψευστο σημαδι του οτι ειμαι ερωτευμενη ειναι η


ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΩΣ ΠΑΤΑΩ ΣΕ ΣΥΝΝΕΦΑ

ΣΑΝ Η ΓΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΣΑΝ ΕΓΩ ΝΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΙς ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΜΟΥ...

ΔΙΑΛΟΓΟΣ

ΠΕΡΙ ΕΡΩΤΟΣ (συνεχεια)

ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΙΑΣ ΤΗΣ ΙΟΛΗΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΟΛΗ (ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΝΑ ΚΑΜΑΚΩΝΕΙ ΑΓΡΙΩΣ) ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΙΟΛΗ ΣΚΙΝ Η ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΜΑΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ -ΙΝΙ. ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΓΩ.


Παράθεση:

Άνδρας να μιλά για έρωτα;

Αστείο μου φαίνεται. Καλύτερα να μιλά για ποδόσφαιρο.

Laughing
ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΑΥΣΤΗΡΗ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΧΟΝΤΡΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΑΔΙΚΟ
Rolling Eyes


Παράθεση:

Κι όταν κάνεις το χατήρι του "πολύ" άντρα, του αποδεικνύεις ότι καλύτερα να συνέχιζες να παίζεις με το mouse τα pixels και τα χρώματα. Και ξαφνικά ο κύριος παύει να σε ενοχλεί, ενώ η συμπεριφορά του ξαφνικά έχει γίνει τόσο μίζερη και χαιρέκακη που λες, καλά "τόσος ήταν";


Παράθεση:

ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ "ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟΣ ΗΤΑΝ?"
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΣΚΟΠΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ

iοli έγραψε:

Αθηνα, όλοι οι άνετοι είναι "τόσοι" και τίποτα άλλο. Οι υπόλοιποι απλά είναι κομπλεξικοί, γιατί φοβούνται ότι τελικά είναι "τόσοι". Οι πρώτοι δεν το γνωρίζουν, οι δεύτεροι το φοβούνται. Δε μου κάνουν ούτε οι πρώτοι ούτε οι δεύτεροι. Στα 24 μου χρόνια έχω δει άντρες και άντρες. Από πιτσιρίκια έως 50χρονους που πουλούσαν έρωτα και αίσθημα. Έπαιξα μαζί τους όπως κι αυτοί με μένα. Ένα πράγμα τους διακρίνει

ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ

και μόνο.
Τα υπόλοιπα ακούν στο 'εντυπωσιασμός'



ΣΚΙΝΟΥΛΙΝΙ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ
ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΕΣ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ
-ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ-
Wink

Ιοli έγραψε:

Εξαιρέσεις? Φυσικά. Μέχρι να σε ρίξουν στο κρεβάτι όλοι είναι ευαίσθητοι, χαμογελαστοί, πνευματώδεις, μορφωμένοι, πτυχιούχοι και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Μετά έρχεται η αποκάλυψη του 'τόσο' και τους το τρίβεις στη μούρη μαζί με τα λοιπά προσόντα τους.

Laughing

ΣΚΙΝΟΥΛΙΝΙ ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ
ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΗ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ,
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ


1. ΟΙ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΕΚΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΑΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΟΜΠΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ Η ΑΙΩΝΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΤΟΥΣ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ (ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ)



2. ΟΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΙ

ΣΕ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ

ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΕΙ



3. ΟΙ ΧΕΣΤΗΔΕΣ

ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΖΩΗ.

ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ

ΟΙ ΜΙΣΟΧΕΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΣΕ ΑΥΓΑ, ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΞΩ, ΚΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΒΟΛΕΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥς ΤΟ ΕΞΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΣΑΝ



4. ΟΙ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΔΝΕ ΜΠΟΡΩ
Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ, Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ, Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ κλπ.
ΑΥΤΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΖΕΡΟΙ
Rolling Eyes



ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ...




ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩς ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ
ΕΙΠΑΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΝΤΕΜΑ*
ΑΛΛΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ


*ΒΕΝΤΕΜΑ = ΑΦΘΟΝΙΑ (ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΑ ΣΠΗΚΙΝΓΚ)

Friday, November 17, 2006

ΜΠΑΤΣΟΙΓΟΥΡΟΥΝΙΑΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

ΑΙΜΑ ΞΑΝΑ

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=604994

ΧΡΟΝΟΣ ΚΡΟΝΟΣ

Lynn Dennison Prada Shoes 2003-4 Paper sculpture



33 ΧΡΟΝΙΑ


Ημουν εκει με τη γκρι ψαροκοκαλο φουστα το λευκο πουκαμισο και το μπλε πουλοβερ του σχολειου μου. Χαυτεια. Οκλαδον στην ασφαλτο, Ποτε Θα Κανει Ξαστερια. Το ντου εγινε απο τη Σταδιου. Στην αναμπουμπουλα εχασα το ενα μου παπουτσι, τα πρωτα μου τακουνια. Φετος το μαγαζι απεναντι απο το σπιτι μου εχει κατι PRADA ολοιδια... Ημουν μικρη και δεν μου’κοψε να βγαλω και το αλλο. Εφαγα μονο μια συμβολικη γκλομπια στο δεξι ωμο και μια γερη σπρωξια με την τρυφερη προτροπη να μπω γρηγορα μεσα στο κτηριο που σημερα ειναι ταχυδρομειο και τοτε ηταν κατω γιαπι και πανω κατι σκοτεινα γραφεια, εκει βρηκα κοσμο, στο κλιμακοστασιο πολλα πολυ ματωμενα χαρτομαντηλα. Κουτσαινοντας ανεβηκα τη Σταδιου που ηταν σκοτεινη και περιεργη... Βρηκα καταφυγιο σ' ενα υπογειο, τηλεφωνησαν κι ηρθε η μαμα μου και με πηρε. Το ραδιοφωνο στο αυτοκινητο. Το ραδιοφωνο στο σπιτι. Μονο το τζακι εφεγγε. Ακουγα το «ειμαστε αοπλοι» και τον εθνικο υμνο, δεν πιστευα οτι να συμβει το κακο. Φανταζομαι κανεις δεν μπορουσε να το πιστεψει. Εγω ημουν τυχερη, ο Διομηδης Κομνηνος δεν ηταν. Οποτε ερχοταν στο μαγαζι μας ο μπαμπας του ενιωθα τρομερη αμηχανια, τωρα συνειδητοποιω οτι πρεπει να ενιωθα καπως ενοχη. Και στο Μπαλταζαρ για την εξαισια ταρτα Τζαμαϊκα πηγαιναμε σπανια... Ντροπη να παραμιλαω για πραντες και ταρτες ανακατα με τους νεκρους του Πολυτεχνειου και το Θεατρο Τεχνης. Ομως εγω δεν κανω αφιερωμα στο Πολυτεχνειο. Εχουν ηδη γινει αρκετα, μεταξυ αυτων ορισμενα πολυ καλα.

Εδω γραφω το ημερολογιο μου χωρις λουκετο και θεμα μου ειναι ο Χρονος που τρωει τον Κρονο και η ζωη μου που φαινεται τοσο μακρινη σαν να την εζησε καποιος αλλος, σαν να την διαβασα σε καποιο βιβλιο, τοσο παλια που εχω ξεχασει και το ονομα του συγγραφεα.




Tuesday, November 14, 2006

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ

ΠΕΡΙ ΕΡΩΤΟΣ (συνεχεια)

Το θεμα βεβαια το εχουμε εξαντλησει στο καφε γι αυτο και ανατρεχω εκει η τεμπελα.
Συζητουσαμε για το κατα ποσον χωρουν τριτοι στα ονειρα μας (οπου τριτος = δευτερος, δηλαδη ο Αλλος)

Εγραφε η φιλη μου η Ιολη


« όπου δύο ,

εγώ και τ'ονειρό μου
εσύ και τ'όνειρό σου
αυτός και τ'όνειρό του»


και της απαντησα

ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΘΙΞΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ (αυτος ηταν το θεμα του ονειρου) ΣΥΧΝΑ Ο ΤΡΙΤΟς (δηλαδη ο δευτερος λεμε) ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟς
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΟΘΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΜΑΣ

(ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΟ ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΣΤΕ)

ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ

"ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ 4.

ΕΣΥ, ΕΓΩ, ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΟΥ"


ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΟΛΙΓΑ:

ΑΠΌ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΜΑΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΟΛΕΣ
ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑ, ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΌ ΕΜΑΣ, ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΜΑΣ.
ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟ.
ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ, ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ
-ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΟΝΤΑΣ ΚΆΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ-


ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ:
ΠΑΡΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΧΑΙΤΗ, ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Η ΑΓΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΣ.

ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΤΟ Χ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ
ΕΙΠΑΜΕ ΟΘΟΝΗ ΕΊΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΊΝΑΙ ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ ΘΝΗΣΙΓΕΝΗΣ

http://www.innernet.gr/phorum/viewtopic.php?t=1428&postdays=0&postorder=asc&start=6795

ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΑΜΕΡΙΜΝΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΘΙΒΟΛΕΣ* ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΑ ΦΙΛΗ,
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΡΙΤΟΝΕΙΡΩΝ.

ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΤΟΣΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ, ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ TO ΠΕΔΙΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ.
ΚΆΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΣΒΗΝΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ -ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ- OΤΑΝ ΠΙΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ -ΣΥΝΗΘΩΣ (ΑΝΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕ)-
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΩς ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΈΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΆΛΛΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΌΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΕΡΩΤΕΥΟΜΑΣΤΕ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Ο ΕΡΩΤΑΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΟΣ ‘Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΑΣ



ΤΙΡ:

ΝΙΩΘΕΤΕ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ?
ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ?
ΤΟΥ ΠΟΘΟΥ Τ'ΑΓΡΙΜΙ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΣΣΕΙ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΣ?

ΥΠΟΜΟΝΗ,

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ
ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ

* οπου αθιβολες=μνημες

***************************************************************************************

Αυτα εγραφα την ανοιξη, λυπαμαι αν σας ξενερωσα, αυτα εχω δει να επαναλαμβανονται ξανα και ξανα γυρω μου. Ειθε η ζωη να με κανει ν'αλλαξω γνωμη...

Monday, November 13, 2006

ΟΡΕΣΤΗΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ

ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΟ ΝΤΕΦΙ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ

ΤΟΥ ΟΡΕΣΤΗ ΑΛΕΞΑΚΗ



Σε αναγγέλλω στο φως

σε καθιδρύω
σε ονομάζω μητέρα των πουλιών
χάδι ζωηφόρο σε κυρτούς αυχένες

Σε αναγνωρίζω δύναμη προστάτιδα
των σπόρων και των λουλουδιών
μήτρα των προφητών και των μαρτύρων
πηγή ζωοδόχο
φθόγγων και χρωμάτων

Υποταγμένος έρχομαι στο κάλλος
που με ανυψώνει
που με εκμηδενίζει



ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΥΨΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ

(συνεχιζεται)

Sunday, November 12, 2006

ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ

Δανειζομαι το λογοπαιγνιο απο τον αγαπητο Τζιμακο για να μπω στο θεμα


Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ (κοπυραιτ λεμε)


Τομοι εχουν γραφτει για το φαινομενο της «χημειας» μεταξυ δυο ανθρωπων πολυ πριν αποκτησουμε την μεταφραση του αγγλικου ορου.

Τι ειναι αυτο που μας συγκινει στην οψη καποιου; Τι ειναι αυτο που σε ενα παρτυ με αγνωστους μας κανει να πλησιασουμε καποιον και να του ζητησουμε φωτια; Τι θελουμε οταν ζηταμε φωτια απο αυτον και οχι απο τον διπλανο του?

Η φωτια εχει απλωθει και καιει μεσα μας δια μεσω του βλεμματος , μετα ερχονται οι φερορμονες, και οι φωνες να συνεναισουν και τις περισσοτερες φορες, ο λογος (γλωσσα και περιεχομενο) ερχεται τελευταιος καταϊδρωμενος και συχνα χωρις κανενα λογο στην εξελιξη της διεργασια του ερωτα που εχει ερημην του ξεκινησει.

Καταληγουμε αβιαστα νομιζω στο συμπερασμα οτι ο ερωτας στο διαδικτυο, που ξεκιναει απο και στηριζεται στο γραπτο λογο, στο υφος και τις πληροφοριες που διαβαζουμε αναμεσα στις γραμμες, ειναι ενα τερας.




ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ Νο2


Οσο μα οσο γοητευμενοι κι αν νιωθουμε απο καποιον-α
δεν ξανοιγομαστε αν δεν εχει δωσει προηγουμενως την εγκριση της η χημεια!

Friday, November 10, 2006

ΜΟΝΑΞΙΑ vs ΜΟΝΑΧΙΚΟΤΗΤΑ 0-1

ΜΟΝΑΞΙΑ vs ΜΟΝΑΧΙΚΟΤΗΤΑ 0-1

Συνοπτικα, οταν εν μεσω αλλης συζητησης μου ειχε ζητηθει να ορισω τις λεξεις, απαντησα

Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ

ΤΗΝ ΜΟΝΑΧΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ

Thursday, November 09, 2006

Nyktipolies: Blogging και Εικονική Καφρίλα

Nyktipolies: Blogging και Εικονική Καφρίλα

Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΝΥΚΤΙΠΟΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ (ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ) ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚΟΧΩΡΙ, ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ WHOM IT MAY CONCERN



ΝΥΚΤΙΠΟΛΕ ΜΟΥ, ΤΟ ΜΠΛΟΓΚΙΣΤΑΝ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ, ΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΠΟΤΙΛΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ, ΕΜΕΙΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.

ΚΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ
"ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ" ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΑΘΩΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΦΕΛΕΙΣ, ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ" ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΔΩ, ΛΙΓΟΙ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ, ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ, ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΝΑΦΥΛΑΞΙΑ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΔΙΝΕΙ ΑΛΟΘΙ ΣΤΟΥΣ "ΚΑΦΡΟΥΣ"
ΘΑ ΑΝΤΙΤΑΞΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ, Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥς ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ...

Tuesday, November 07, 2006

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ

Monday, November 06, 2006

Τα τραπεζια κι εγω

Οταν ημουν μικρη και υπανδρος εκανα μεγαλα τραπεζια.
Κι οταν λεω μεγαλα εννοω 24 ατομα καθιστα.

Σουπα, πρωτο πιατο, δευτερο πιατο, κυριως πιατο, τουλαχιστον απο τρεις γαρνιτουρες και τρεις σαλατες και βεβαιως δυο γλυκα.

Λουλουδια, κρυσταλλα, δαντελλες, ασημικα, κερια, ολο το σετακι.

Το μονο προβλημα ηταν το τραπεζι, δεν εχα 24αρι τραπεζι,
ενωνα λοιπον ολα τα τραπεζια του σπιτιου (με τις μοιραιες υψομετρικες διαφορες) δανειζομουν καρεκλες και απο τον γειτονα και οι αργοπορημενοι καθονταν σε σκαμπω, ντουλαπακια ενιοτε και στον καλαθο αχρηστων του γραφειου (αδειασμενο και αναποδογυρισμενο, ολα πρεπει να τα εξηγω)

Τρεις μερες κρατουσαν οι ετοιμασιες.
ΟΛΑ απο τα χερακια μου, εννοειται.
Μετα βγηκε η ταινια Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΠΑΜΠΕΤ
και ολοι αυτοι οι φιλοι μου τηλεφωνουσαν


ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑΙΝΙΑ


Πιο μετα χωρισα, οι φιλοι σκορπισαν και τραπεζι εχω να κανω χρονια.

Χτες ημουν καλεσμενη σ’ενα τραπεζι. Εφτιαξα τη σουπα κι ενας ευγενικος Κυριος (με Κ) σηκωθηκε απο το σπιτι που ηταν αραχτος, εχασε το ντερμπυ για να ερθη να με παρει με την κατσαρολα μου.

Φαγαμε, ηπιαμε, γελασαμε πολυ και στο τελος ενας αλλος Κυριος εκανε διανομη τις κυριες στα σπιτια τους.

Ενιωσα οτι ζω ξανα.
Ευχαριστω!

Sunday, November 05, 2006

A TABLE



ΚΥΡΙΑ, ΕΤΟΙΜΗ Η ΣΟΥΠΑ :-)



απο οψη δεν ειναι σπουδαια, αλλα απο γευση σκιζει!
αρκει να σου αρεσει το σπανακι βεβαια
οταν εχω χρονο θα συγγραψω και τη συνταγη λεμε;-)

ΠΟΛΛΑ ΚΟΛΙΜΠΡΙ

ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΕΦΙΚΤΟ ΣΤΗ ΖΩΗ
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΟΛΙΜΠΡΑΜΕ
ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ