Sunday, May 29, 2011

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΜΕ

ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ ΠΟΣΤ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑΧΡΟΝΑ ΤΟΥ ΜΑΗ

ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ

SLOGANS OXI ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ

ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗς Ritsa Masoura

Αν τα όνειρά σου δεν σε τρομάζουν, τότε δεν είναι αρκετά μεγάλα...
( η 75χρονη πρόεδρος της Λιβερίας Ελεν Τζόνσον Σίρλιφ )



ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΦΡΕΣΚΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΜΑΗ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΘΩ 43 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ


ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΗ

Συνεχίζεται η παρουσία του κόσμου στον λευκό Πύργο και για 3η ημέρα

από αποφασισμένοι όχι αγανακτησμένοι 0:53πμ, Σάββατο 28 Μαΐου 2011
(Τροποποιήθηκε 3:36μμ, Σάββατο 28 Μαΐου 2011)

αυριο πάλι συνεχίζουμε

Συνεχίζεται η παρουσία του κόσμου στον λευκό Πύργο και για 3η ημέρα με συμμετοχή περίπου 2.000 ίσως και να πέρασαν πολλοί περισσότεροι συνολικά.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε ξανά, με μικροφωνική που έχει στηθεί, λαϊκή συνέλευση.

Από τις 7.00 μέχρι τις 12.00 ο κόσμος έπαιρνε συνέχεια το λόγο και ήταν μια πραγματικά πρωτόγνωρη για όλους μας διαδικασία και ως εμπειρία μπορώ να πω ότι το επίπεδο, και της σύνθεση του κόσμου αλλά και της ποιότητας των απόψεων ( ασχέτως αν συμφωνώ ή όχι ) είναι πολύ ανώτερο από αυτό που παρακολούθησα στις συνελεύσεις των εβδομάδων του Δεκέμβρη του 2008.

Τα νέα είναι ότι προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς καλλιτέχνες να πραγματοποιηθεί το Σάββατο συναυλία στο χώρο του λευκού Πύργου. Τα ηχητικά θα είναι και αυτά καλυμμένα από εταιρίες συναυλιών που δεν θέλανε, και σωστά, να μαθευτεί ποιες είναι. Αυτό που θα χρειαστεί είναι χέρια για να βοηθήσουν στα κουβαλήματα και από ότι άκουσα ένα αμάξι με καρότσα για διάφορα κουβαλήματα. Όσοι λοιπόν προσφέρονται το ραντεβού είναι στις 6.00μμ.

Την ίδια ώρα επίσης θα πραγματοποιηθεί ποδηλατοπορεία με σημείο εκκίνησης τον λευκό Πύργο.Ενώ την Κυριακή υπάρχει πανευρωπαϊκό κάλεσμα στις 6.00 και ο λευκός Πύργος θα συμμετέχει και αυτός.

Ανακοινώθηκε ότι χρειάζονται προσφορές σε καθαριστικά, τρόφιμα, σακούλες, τέντες και το πιο σπουδαίο που ειπώθηκε ότι δεν ζητάμε χρήματα γιατί δεν θέλουμε να βάλουμε κανένα να διαχειρίζεται για κανένα λόγο χρήματα. Όποιαος θέλει να προσφέρει κάτι και δεν ξέρει μπορεί να ρωτήσει στην τέντα πληροφόρησης που έχει στηθεί.

Τώρα έγιναν διάφορες ομάδες εργασίας που δεν τις θυμάμαι όλες. Συμμετείχα σε μια που επεξεργαζόταν ένα κείμενο που θα εκφράζει τα όσα λέγονται αυτές τις ημέρες στις συνελεύσεις και θα αποτελούν κάλεσμα προς τον κόσμο της πόλης.

Δύσκολο έργο πραγματικά και για αυτό το λόγο αν και γράφτηκε ένα κείμενο που η ομάδα εργασίας θεωρούσε ότι αποτελεί άξονα συμφωνίας, εντούτοις δεν κατατέθηκε αλλά προτιμήθηκε να τραβήξει η συζήτηση σε άλλες 2 συνελεύσεις ώστε να είναι μέτοχος όσο γίνετε περισσότερος κόσμος. Αύριο στις 5,00μμ υπάρχει αυτή η συνέλευση, η οποία θα επαναληφθεί αργότερα το βράδυ που μαζεύετε και ο πιο πολύς κόσμος, και αν έχει καταλήξει κείμενο θα ζητηθεί να ψηφιστεί.

Τώρα φυσικά εννοείται ότι όλα αυτά που γράφω είναι προσωπικές εικόνες που αποκόμισα και όχι κάτι που αποτελεί την συνολική πραγματικότητα.

Η αίσθηση που μου έχει δημιουργηθεί είναι ότι όπως και να έχει αυτό που γίνετε αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη και οπουδήποτε αλλού, είναι κάτι που βασικά ξεκίνησε από το παλικάρι τον Μοχάμεντ Μπουαζίζι, ο οποίος αυτοπυρπολήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου στην Τυνησία και κατά κάποιο τρόπο έφτασε σε εμάς μέσω της πλατείας Ταχίρ και της Ντε Σολ στην Ισπανία. Σήμερα μάθαμε για αυτά που γίνανε στην Βαρκελώνη και ότι αρχίζει κόσμος και στην Γαλλία. Φοβερό! Αυτή η δυναμική των “αλυσιδωτών εξεγέρσεων” είναι αναμφίβολα ένα από τα νέα θετικά στοιχεία της “παγκοσμιοποίησης” και της ηλεκτρονικής τεχνολογίας.

Το άλλο συμπέρασμα είναι ότι αυτός ο “απολιτικ αχταρμάς” όπως έχει χαρακτηριστεί πολλάκις από πολλούς φίλους και συντρόφους με εμπειρία χρόνων στο κίνημα, κατάφερε να κάνει κάτι που οι εκατοντάδες πορείες, καταλήψεις, απεργίες και συγκρούσεις της αριστεράς και του α/α δεν καταφέραμε τόσα χρόνια. Έβαλε τον κόσμο να μιλάει και να ακούει. Αυτό ότι και αν γίνει από εδώ και πέρα αποτελεί μια ρήξη στην ελληνική πραγματικότητα που πράγματι ο Δεκέμβρης του 08 έβαλε τα θεμέλια της αλλά δεν κατάφερε να την επεκτείνει με τον τρόπο που γίνεται σήμερα. Δεν ξέρω τι γίνετε στις άλλες πόλεις, αλλά εδώ και τρεις μέρες στη Θεσσαλονίκη μιλάνε εκατοντάδες απλοί άνθρωποι ασταμάτητα μπροστά σε ακροατήριο χιλιάδων πολιτών, και έχω την αίσθηση ότι είναι όλοι τους ικανοί να συνεχίσουν σε αυτούς τους ρυθμούς για μια εβδομάδα ακόμα. Αυτό είναι μια κοινωνική κίνηση που αναγκαστικά θα προκαλέσει και άλλα αποτελέσματα σε δομές και αντιστάσεις.

Παραδέχομαι ότι ο πολιτικός λόγος που βγαίνει μέχρι στιγμής δεν είναι αρκετά “μαρξικός” και αυτό σίγουρα ξενίζει τους φίλους αναρχικούς που βρίσκονται στον μαρξικό ορίζοντα και φυσικά όλη την αριστερά. Η αίσθηση που μου δίνετε με τα αιτήματα που ακούω, κατά των προνομίων των πολιτικών και της κυριαρχίας του εμπορεύματος, και αιτήματα όπως περισσότερη εξουσία στους πολίτες και θέσπιση ορίων κατώτερων και ανώτερων μισθών, ότι έχουμε εδώ πέρα ένα πρόταγμα για “Δημοκρατικοποίηση του Καπιταλισμού” και αυτό το λέω όχι με την έννοια της σοσιαλδημοκρατίας και του λενινισμού που ήταν η “κρατικοποίηση του καπιταλισμού/φορντισμού” αλλά με την έννοια ο Δήμος, το δημοκρατικό πλήθος να ελέγχει τον καπιταλισμό. Να του υφαρπάξει δηλαδή την πολιτική εξουσία χωρίς να αμφισβητεί τα θεμελιώδη του χαρακτηριστικά που είναι η ελεύθερη αγορά, η ιδιοκτησία, οι τάξεις και η ιδιωτική πρωτοβουλία.

Είναι αυτό εφικτό; Είναι στρεβλή νοσταλγία στον “παλιό καλό καπιταλισμό”; Είναι ενσωμάτωση ή είναι αίτημα επανάστασης στην νεωτερική της μορφή; Αυτό θα φανεί στα χρόνια που θα έρθουν. Ένα είναι σίγουρο και αυτό το λέω με κάθε βεβαιότητα και το επισημαίνω προς όλες τις κατευθύνσεις: Η αριστερά σε αυτή την υπόθεση έχει σίγουρα ειδικό βάρος,

ή θα διαλυθεί μέσα στον κόσμο ή θα τον διαλύσει.

Ας σκεφτούν διπλά όσοι θελήσουν να παίξουν τα κλασικά παιχνίδια που παίχτηκαν μέχρι τώρα σε βάρος των κινημάτων...ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω...

Αθανάσιος Γ.

Αθανάσιε...

από @ 1:48πμ, Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Ωραίο το κείμενο σου αλλά επίτρεψέ μου να έχω μια διαφωνία. Είμαι αναρχικός εδώ και 30 χρόνια... Από πού έβγαλες το συμπέρασμα ότι ένας αναρχικός έχει "μαρξικό" ορίζοντα ή όπως το χαρακτηρίζεις στο λόγο του; Ίσα ίσα που οι αναρχικοί ήδη από την 1η Διεθνή ήταν οι κυριότεροι εχθροί του "μαρξικού" λόγου... και στη συνέχεια επίσης: βλ. Άκου Μαρξιστή (Μπούκτσιν) ακόμα και στην Ελλάδα το "Ο Μαρξισμός ως ιδεολογία της κυριαρχίας και η κατάρρευσή του" της Ένωσης Αναρχικών. Μπορεί να εννοείς τους αυτόνομους βέβαια ή να έχουμε καταφέρει κι εμείς οι αναρχικοί να προκαλέσουμε τόση σύγχυση σχετικά με το τί πιστεύουμε που κανείς δεν μας παίρνει πλέον στα σοβαρά... και μπράβο τους! Εγώ το χαίρομαι αυτό που συμβαίνει... και το θεωρώ εξ ορισμού αναρχικό, ίσως πολύ περισσότερο από τον τρόπο που λειτουργεί πλέον ο λεγόμενος "χώρος" στην Ελλάδα αλλά αυτό είναι μεγάλη συζήτηση...

Υ.Γ.: Ίσως να ήθελες να πεις "ταξικός" λόγος ή αυτό να προσπαθούσες να πεις. Τότε θα το καταλάβαινα αλλά και πάλι οι αναρχικοί παρόλη την αναρχοσυνδικαλιστική παράδοση πάντα τάσσονταν υπέρ των κοινοτικών συμβουλίων, τα εργατικά τα ήθελαν να διαχειρίζονται τα της εργασίας. Αυτά περί "εργατικών συμβουλίων" ως κατεξοχήν όργανα λήψης αποφάσεων πάλι από το μαρξικό χώρο προέρχονται δηλαδή το συμβουλιακό κομμουνισμό κτλ. Τώρα γιατί κάποιοι "αναρχικοί" τάσσονται κατά του φαινομένου αυτού είναι ίσως απλά επειδή δεν είναι και τόσο αναρχικοί όσο πιστεύουν αλλά μάλλον αυτονομοκαταστασιακοσυμβουλιακομμουνιστές χωρίς ακριβώς να ξέρουν τί είναι... δυστυχώς...




ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΥΜΗΝΤΙΑ

ΚΑΙ

ΑΠΟΨΕΙΣ :

Δημοκρατία δεν είναι να φωνάζουμε

Αν όχι τώρα τότε ποτε?

Αθηνά - Είμαστε το 55% του λαού , όχι χρώματα είμαστε όλοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ / ΕΛΛΗΝΕΣ / ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ . Το ηθικό μας δέν θα μας το ρίξουν .

Αχμέτ - Γύρο μας συμβαίνουν πολλά πράγματα , πώς θέλουν να λειτουργήσουμε στο δρόμο? Ο Αριστοτέλης είπε ¨είμαστε πολιτικά όντα και οφείλουμε να συμμετέχουμε ενεργά στα κοινά ¨ . Θέλουμε άμεση δημοκρατία με εναλλαγή ρόλων, όχι μόνο τον καημό μας να πούμε αλλά και ΠΟΛΙΤΙΚΗ να κάνουμε .

Άλλος - Πάει να προκύψη μια νέα πολιτική αντίθετα απο τους φασίστες και ρατσιστές ας καταργήσουμε λοιπόν και εμείς τη σημαία μας και να κάνουμε μια ομάδα εργασίας ενάντια στο ρόλο τον δημοσιογράφων και της αντιπληροφόρησης ενάντια στα μέσα .

Αλί - Μας λένε ότι όλα καταρρέουν, χρεοκοπούμε όλα θα διαλυθούνε εμείς θα πρέπει να μείνουμε εδώ να είναι στοίχημα να μείνουμε εδώ! Στην Αίγυπτο κάνουν εξέγερση και εμείς εδώ κάνουμε ψυχανάλυση για το πού πάμε , πού θα φτάσουμε. Θα πρέπει να μπεί ένα τέλος στο αντικαπιταλιστικό σύστημα και με οργάνωση να μείνουμε εδώ και αύριο και μεθαύριο να κάνουμε την πλατεία πλατεία δημιουργηκότητας .

Άλλος - Θέλω νάκούσω συγκεκριμένες ιδέες , π.χ να επιστραφο΄τν οι τόκοι των ασφαλιστικών ταμείων , έχουν χαντακώσει την κλωστοϋφαντουργία στη Βέροια τα έχουν κλέισει όλα ,να γίνουν καταλήψεις στα κλειστά εργοστάσια το θέμα της ανακύκλωσης δεν υπάρχει όφελος για τα απόβλητα αν δεν υπάρχει ο σώστος τρόπος ανακύκλωσης και οι εργαζόμενοι να πέρνουν επίδομα . Ανακύκλωση με συμμετοχή του δημοσίου . Κάτι καινούριο πάει να γεννηθεί μην αφήσουμε τη δικτατορία των συμβόλων να το διαλύσουν!

Άλλος - Ήμουν στη στη συνέλευση του Πολυτεχνίου είμαι συγκινημένος που είμαι εδώ.

Άλλος - Να φύγει ο Γιωργάκης και το σάπιο του σύστημα

- Να φύγει η χούντα του μνημονίου και το ΔΝΤ από τη χώρα και όλο τον κόσμο, ΔΕΝ πληρώνουμε ούτε ένα ευρώ!

Άλλος - Χρειαζόμαστε οργάνωση camping κλπ.

Άλλος - Χθες παρατηρήθηκαν άτομα ¨μαστουρωμένοι¨ ας ξενερώσουν και μετά ας έρθουν

Αποστόλης Κοκκινοπουλος - Λεγόμενοι αντίπερη όχθη κατα Τριανταφυλλοπουλου και άλλον δημοσιογράφων . Την ομάδα ξίφους με τους κουκουλοφόρους . Οσο για την Αλεκα απ' όπου προέρχομαι την αποκηρύσω γιατί μου δημιουργεί άγχος . Μπορεί να γίνει ταξικός , νάγιάσει το χέρι του Κουφοντίνα για αυτά που πρόλαβε να κάνει .

Άλλος - Στην Ταχρίρ κατάφεραν κάτι μεγαλειώδες . Σχολές , γειτωνιές , χώρους εργασίας να κάνουμε ένα κίνημα -ξεσηκωμό με απεργία

- Να μην δικαιώσουμε όσους λένε ότι είναι ένα χάος

- Όχι στη συγκυβέρνηση

Μάρκος - Να κάτσουμε μέχρι να πέσει η κυβέρνηση, όχι στη συγκυβέρνηση είναι '' καπέλωμα '' ν'αρχίσουμε κάποια αιτήματα με θεματικές ενότητες , χρειάζετε διαγραφή του χρέους , ν'ανοίξη διαγραφή του χρέους που μας έχουν καπελώσει .

Σοφία - Υπομονή , επιμονήκαι αποφασιστικότητα , πλουτίζουν 20 ενώ εμείς απολυόμαστε και μας κλείνουν τα σχολεία και τα νοσοκομεία .

- Δεν πληρώνουμε - Διαγραφει του χρέους

- Εξόρμηση παντού, γειτωνίες, χώρει δουλείας

- Να φύγει η κυβέρνηση!

Press Project- Ας ενημερώνετε ο κοσμος απο εδώ οπου συμμετέχουμε και εμείς εδώ, χωρίς διαφήμιση! Δεν είμαστε '' Ζούγλα ''!

Άλλος - Ήρθε η ώρα επιτέλους να κοπεί το δέντρο του κακού απο τη ρίζα , όχι πάλι τα κλαδιά!

- Καμία έκπτωση, όχι πάλι το ψίχουλο

- Τέρμα στην ιδιοκτησία

- Είμαστε φιλοξενούμενοι της γής.

Άλλος - Δέν είμαστε BIG BROTHERή FAME STORΥ, κάποιος μπορεί να απολυθεί απο την δουλειά του , όμως εμεις θα του συμπαρασταθούμε , δεν θα μας αγγίξει αυτό θα πάμε μαζί ολοι έξω απο την δουλεια του και θα φωνάξουμε! Δέν θέλουμε την διαφήμηση των ΜΜΕ!

Άλλος - Να αποδεχτούμε ο ένας τον άλλον όπως ειναι και να δουλεύψουμε μαζί!

Κάτω οι πάνω, πάνω κανείς!

Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη - Αντίδραση

Θεματικοί άξονες - Αιτήματα

- Χρέος

- Οικονομικό Σύστημα

- Υγεία

- Εκπαίδευση

- Ιδιοτικοποιησεις

ΑΠΟΨΕΙΣ - ΥΛΙΚΟ ΚΟΙΝΟΥ

- Να οργανώσουμε και επιτροπές του κόσμου που θα πάει έξω απο την πλατεία

- Εξορμήσεις έξω απο την πλατεία

- Να υπάρχει πάντα κόσμος σε βάρδιες

- Να γίνει φεστιβάλ

- Να φέρουμε στρωματάκια

- Διαχωρισμός κράτους εκκλησίας

- Λογιστικός έλεγχος

- Μισθούς αξιοπρέπειας

- Καταργούμε το χρήμα

- Λειτουργικότητα του χώρου

- Αυτοδιαχείρηση να αναπτύξουμε την παραγωγή προϊόντων και να ενισχύσουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις , έχουμε πλούσια ευφορη και υπέροχη γή και δεν την αξιοποιούμε .

- Όχι φασίστες, όχι ρατσιστές .

- Επανάσταση τώρα ή ποτέ .

- Αντίσταση - Αλληλεγγύη - Δικαιωσύνη - Αξιοπρέπεια - Δημοκρατία - ΌΧΙ στην συγκυβέρνηση - Αμεσοδημοκρατία .

- Να λύσουμε τις αδυναμίες πρόταση για μια δυναμική , δημιουρδηκή Κυριακή .

- Να συμμετέχουμε σε κάθε θετική κινητοποίηση .

- Εδώ ξεκινάει ένας ΜΆΗς

- Οι απόψεις δεν είναι δικτατορικές , είναι χρώματα απαραίτητα στην πολυχρωμία .

- Να αποκτήση ΖΩΗ η πλατεία .

- Μπορούμε και μόνοι/ες μας, χωρίς κεφάλαιο και αφεντικά.

- Κατάληψη και συνέλευση σε κάθε γειτωνία.

- Πόλεμος ταξικός, αυτόνομη δράση εκτός κομμάτων, αλληλεγγύη, κοινοί αγώνες ντόπιων και μεταναστών κατάληψη των μέσων παραγωγής, κοινωνική επανάσταση, σαμποτάζ στο οικονομικό σύστημα .

-

- Επιτέλους να δώσει η εκκλησία λεφτά!

- Διαδικασία συζήτησης : Η συνέλευση πρέπει να είναι ανεκτική, δεν γιουχάρουμε, ας μην μιλάνε οι μεθυσμένοι .


ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΗΝΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Tuesday, May 24, 2011

MANIFESTO




ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΛΑΡΡΥ ΤΟ 2008
ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΙΑ



ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ
(ΟΔΟΔΕΙΚΤΗΣ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ)



ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
- Ο ΠΑΛΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΠΛΗΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ


ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΠΕΚΔΥΟΜΕΘΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΑΣ ΔΕΡΜΑ - ΟΛΟΓΥΜΝΟΙ ΚΙ ΩΡΑΙΟΙ ΩΣ ΟΝΕΙΡΑ ΕΑΡΙΝΑ, ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ AYTO ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ


ΚΥΟΦΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ - ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ


ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΙΡΙΔΙΖΟΥΣΕΣ ΠΟΜΦΟΛΥΓΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΑΣ - ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΙΚΗΣΟΥΜΕ

ΠΥΡΠΟΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ “ΠΑΡΕΛΘΟΝ” ΚΑΙ “ΜΕΛΛΟΝ” - ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΕΤΕΩΡΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ “ΤΩΡΑ”

ΛΕΞΕΙΣ-ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΚΑΝΕ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΛΕΚΤΑ ΑΠ’ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ

ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ - ΚΑΙΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΚΛΑΔΙΑ - ΔΕΣΤΕ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝΟΥΝ ΣΧΟΙΝΙΑ - ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΝΙΑ - ΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΕΜΟΥΝ ΕΝΑΝ ΧΟΝΤΡΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΩΩΤΗΤΑ; - Η ΑΘΩΩΤΗΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΕΤΡΑ - Η ΤΑΞΗ, ΤΑ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥΣ

ΔΕΣΤΕ! - ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΦΛΟΓΕΣ! ΨΗΛΑΦΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ - ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ

Η “ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ” ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ - ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΧΙΖΕΙ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΤΟΥ - ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΤΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΝ - ΣΤΗ ΘΕΑ ΤΟΥ ΑΙΔΟΙΟΥ ΤΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΥΣ: ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ - ΑΦΗΣΤΕ ΚΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ, ΝΑ ’ΡΘΟΥΝ ΤΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ ΝΑ ΦΩΛΙΑΣΟΥΝ. ΝΑ ’ΡΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΝΟΙΞΗ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ - ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ - ΤΩΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ - ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΜΑΣ

ΜΕ ΒΟΓΓΗΤΑ, ΣΚΟΤΑΔΙΑ, ΔΑΚΡΥΑ, ΚΡΟΤΟΥΣ, ΚΡΑΥΓΕΣ, ΛΑΜΨΕΙΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Θ’ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΥΦΕΡΟ, “Σ’ ΑΓΑΠΩ”


ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΛΙΑΧΤΩΝ ΜΑΣ, Ο ΑΝΕΜΟΣ ΡΑΒΕΙ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ


ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ - ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ - ΓΙΑΤΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΑΥΤΟ ΑΝΑΠΟΤΡΕΠΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ

ΦΟΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΤΕ - ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΑΝΟΥΣΙΟ ΟΝΕΙΡΟ - ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙΤΕ ΣΑΝ ΠΡΩΙΝΗ ΟΜΙΧΛΗ - Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΑ ’ΡΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΙ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΕΥΑΝ

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ: Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ - ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ) - Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ - ΛΕΗΛΑΤΕΙ ΤΗ ΖΩΗ

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ, ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ! ΕΜΦΑΝΙΣΤΕ ΚΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΒΛΕΦΑΡΑ

ΖΩ ΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΩ ΚΟΣΜΟΥΣ - Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Ή ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΗΤΙΚΗ, Ή ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ

ΔΕΣΤΕ! ΜΕΣΑ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΥΡΠΟΛΗΜΕΝΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ, Η ΣΕΛΗΝΗ ΔΙΑΒΑΙΝΕΙ ΑΤΑΡΑΧΗ - ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙΤΕ! ΜΕΣΑ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΚΡΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, ΜΙΑ ΑΠΟΚΟΣΜΗ ΜΕΛΩΔΙΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ


ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΥΡΙΣΚΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΑΠ’ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ - ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ ΟΡΘΙΟΣ

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ - ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΖΕΙ