Friday, April 20, 2007

ΑΜΑΛΙΑ

ΟΠΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΝΟΣ

Η ΑΜΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ (Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ GOOGLEBOMBING. ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΛΙΝΚ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΓΙΑΤΡΟΣ, ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΤΑΕΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΓΟΥΓΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ.
ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ, ΟΣΩΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ

"για να έχει νόημα αυτό που κάνω, πρέπει να το διαβάσουν όσο το δυνατό περισσότεροι γιατροι ή φοιτητές της ιατρικής ακόμη καλύτερα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ, ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ!

5 comments:

Anonymous said...

Αθηνά ρίξε και μια ματιά εδώ
http://natela-veria-gr.blogspot.com/

Zaphod said...

Γειά σου Αθηνούλα!!

Συμφωνώ και εγώ και συμμετέχω με αυτό το λίγο που μπορώ...Καλό είναι να βάλεις το link μονιμα στην πρώτη σου σελίδα γιατί, λέει, εκεί δίνει το google αυξημένη βαρύτητα....τώρα κατά πόσον ισχύει τρέχα γύρευε....

love&kisses
zaphod

Anonymous said...

Ναι την έχω διαβάσει και κατατρόμαξα!Απορώ πως ζει.Μπορούμε να της κάνουμε ένα free subscribe sto google καισε άλλες μηχανές αναζήτησης και σε κανένα μήνα το πολύ θα ξεπηδάει το μπλογκ της κάθε φορά που θα πετυχαίνει την λέξη γιατρος.

Anonymous said...

Μόνο που πρέπει να δώσει κάποιος κάποιο e-mailγια να γίνει εγραφή.
Ανυγουι ρίχτε καμιά ιδέα.

Παρακάτω το λινκ,είναι free
http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl

John D. Carnessiotis "Asteroid" said...

Εξαγριωτικό - αλλά κάποιοι τόχουν προσωπικά ζήσει ήδη και στην καλή και στην κακή πτυχή του κι αυτό είναι το χειρότερο - γιατί σημαίνει ότι δεν είναι αυτή η μόνη περίπτωση, δεν είναι εξαίρεση!