Sunday, June 03, 2007

D FOR DOMINO

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ, Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ, Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ!



ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΠΙΕΖΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΕΓΡΑΨΑ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ
ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ


Οπως ηταν φυσικο μετα την κινητοποιηση των bloggers για την υγεια, με την οποια τιμουμε σημερα την μνημη της Αμαλιας, δεχομαστε πολλες προσκλησεις απο τα καναλια να μιλησουμε για την προσπαθεια μας. Επιλεγουμε να μην βγουμε στο γυαλι τους λογους λογους πιστευουμε οτι θα καταλαβετε ολοι:

Κατ’ αρχας και κατ’ αρχην το επιβαλλει ο σεβασμος στην μνημη της Αμαλιας και στους συγγενεις της, θα ηταν ακομψο η τραγωδια της να γινει εφαλτηριο για την προβολη ορισμενων εξ ημων. Επιπλεον αντικειται στην ιδια την φυση του blogging, η «μπλογκοσφαιρα» ειναι ο ορισμος της πολυσυλλεκτικοτητας το να βγει ο οποιοσδηποτε να μιλησει εκ μερους χιλιαδων ανθρωπων που εχουν επιλεξει αυτον τον απολυτως προσωπικο τροπο εκφρασης ειναι πιο αστειο απο το «φαλαινα σε ποδηλατο»

«Εκπροσωπος των bloggers» ειναι σχημα οξυμωρο, σολοικισμος contradiction in terms να σας το πουμε και αγγλικα... Ολη η οργανωση της κινητοποιησης εγινε και γινεται με αμφιδρομες και στο μετρο του δυνατου δημοκρατικες διαδικασιες. Η υιοθετηση κοινου τιτλου στις σημερινες μας δημοσιευσεις ειναι το μαξιμουμ της ομοιομορφιας που ακολουθουμε.

Η προσπαθεια μας ειναι ανιδιοτελης, μακρια απο καθε ειδους οικονομικα και πολιτικα συμφεροντα, δεν μας ενδιαφερει ο ευκολος εντυπωσιασμος, παρακαλουμε λοιπον να εστιαστε στην ουσια του προβληματισμου μας για ενα συστημα υγειας, ιδιωτικο και δημοσιο, που δεν θα εξευτελιζει τον ασθενη, που δεν θα τον καταδικαζει οπως στην περιπτωση της Αμαλιας, οπως στην περιπτωση του βρεφους σημερα, σε επωδυνο θανατο...

Ευχαριστουμε


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

4 comments:

cropper said...

Απολύτως!
Από τη στιγμή που η διάκριση μεταξύ blog και ΜΜΕ πάψει να ισχύει, τελειώνει το blogging.

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ said...

Άψογη!
Δε γουστάρουμε να μας ρίξουν σαν τροφή στα θηρία (γυαλί), αλλά
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ δημοκρατικά με τον τρόπο που εμείς επιλέγουμε!!!
Μπράβο Αθηνά, μαζί σου!

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ said...

(*Αν θέλεις σβήνεις το "καταρχάς" γιατί νομίζω πως μαζί με το "καταρχήν" είναι πλεονασμός. Και μετά σβήνω κι εγώ αυτό το σχόλιο)

ATHENA said...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ, ΓΙΑ ΟΛΑ :-)))

ΚΑΤΑΡΧΑΣ = ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ
ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ = ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΡΧΗΣ

ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ;-)))