Friday, August 31, 2007

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ

Πρωτοβουλία Εκπαιδευτικών
β/θμιασ ekπ/σησ Νομού Ηλείας
Ομάδα Εκπαιδευτικών Νομού Ηλείας, η πλειοψηφία των οποίων διδάσκουμε σε σχολεία των περιοχών που έχουν πληγεί, παίρνουμε την πρωτοβουλία και οργανώνουμε δίκτυο παροχής άμεσης βοήθειας στους μαθητές των σχολείων των καμένων περιοχών.
Στις 11 Σεπτεμβρίου που αρχίζουν τα σχολεία και καθ' όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς καταλαβαίνετε πως κανένας από εμάς δεν μπορεί να ζητήσει από τους μαθητές να αγοράσουν ούτε ένα τετράδιο, ούτε ένα μολύβι. Η έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής στις περισσότερες σχολικές μονάδες επίσης δεν βοηθάει καθόλου το εκπαιδευτικό μας έργο, που αυτή τη στιγμή αποκτά τεράστιο βάρος. Για τα επόμενα χρόνια οι εκπαιδευτικοί των σχολείων όλων αυτών των περιοχών καλούνται να στηρίξουν τόσο τους μαθητές τους όσο και τις τοπικές κοινωνίες, να δώσουν ελπίδα και όραμα, να δώσουν την παιδεία που χρειάζεται, ώστε και η τωρινή και η επόμενη γενιά να μορφωθούν, να προοδεύσουν, να δημιουργήσουν και να φτιάξουν πάλι τον τόπο τους ακόμη καλύτερο.
Καλούμε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, τους ιδιώτες και τις επιχειρήσεις και όλους τους πολίτες να συμβάλλουν σε αυτή μας την προσπάθεια προσφέροντας:
* ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ( αν είναι εύκολο έτοιμες τσάντες με κασετίνες , μολύβια,,τετράδια κλπ)
* ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ώστε να γίνουν τα σχολεία κέντρο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ για τις πληγείσες περιοχές ( πχ dvd, τηλεοράσεις , προτζέκτορες, οθόνες, computer κλπ )
* ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ( πχ ράφια , καρέκλες , βιβλία )
* ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, που θα βοηθήσουν τα μικρά παιδιά να ξεχάσουν
τις δύσκολες στιγμές που έζησαν και ζουν.
             
Μπορείτε να στέλνετε τις προσφορές σας στο
2ο ΤΕΕ – ΕΠΑΛ ΠΥΡΓΟΥ
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Ν.ΗΛΕΙΑΣ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΚΚΙΛΩΝΗ
ΤΚ 27100
ΠΥΡΓΟΣ
Την πρωτοβουλία μας στηρίζει η Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηλείας, όπου μπορείτε να απευθύνεστε για πληροφορίες στο τηλέφωνο 26210-83033 (08.00-14.00), 6944860451 στην κα Χριστίνα Λόη, εκπαιδευτικό Ν. Ηλείας, email: Christina_loh_72@yahoo.gr.
Τα σχολικά είδη αποτελούν άμεση ανάγκη και πρέπει να σταλούν σύντομα, ώστε να μπορέσουν να βρίσκονται στα σχολεία στις 11 Σεπτεμβρίου, ημέρα αγιασμού.
Μετά από καταγραφή των αναγκών των σχολείων και των μαθητών, εμείς οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί των σχολείων αυτών θα το μοιράσουμε μέσα από τα σχολεία στα παιδιά και τις οικογένειες τους. Η κάθε προσφορά θα διοχετευθεί σε συγκεκριμένο σχολείο που έχει ανάγκη, για το οποίο θα ενημερωθείτε μόλις γίνει η διανομή.
Στα σχολεία χρειαζόμαστε επίσης ψυχολόγους που θα ενημερώσουν τους καθηγητές των σχολικών μονάδων σε θέματα ψυχολογίας παιδιών και εφήβων που βιώνουν αυτές τις δύσκολες καταστάσεις και σε θέματα ειδικής παιδαγωγικής για τον παιδαγωγικό χειρισμό τέτοιων καταστάσεων.
Απαιτείται επίσης η συνδρομή ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ σε ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ώστε να ενημερωθούν τα παιδιά , οι οικογένειες τους και οι τοπικές κοινότητες για το τι πρέπει να κάνουν ώστε να μπορέσουν τα δάση να ξαναζήσουν , τα χωράφια να ξαναγίνουν παραγωγικά , τα ζώα να αναπαραχθούν . Αυτή τη στιγμή χρειάζεται ο κόσμος ενημέρωση και παιδεία ώστε να υπάρξει ανάπτυξη στην περιοχή και να αποφευχθούν μεγαλύτερες καταστροφές στο περιβάλλον από ανθρώπινη αμέλεια και άγνοια.
Ευπρόσδεκτη είναι και οποιαδήποτε άλλη προσφορά σε υλικό ή συγκεκριμένες δράσεις που μπορούν να αφορούν τα σχολεία και τις τοπικές κοινωνίες και άπτονται θεμάτων πολιτισμού, αθλητισμού, τεχνικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης και παιδείας γενικότερα.
Καλούμε τους συναδέρφους των άλλων νομών που έχουν επίσης πληγεί να προχωρήσουν σε αντίστοιχη δράση. Είμαστε στη διάθεση τους για οποιαδήποτε βοήθεια και σε περίπτωση που το υλικό που θα σταλεί σε εμάς υπερκαλύπτει τις ανάγκες θα διοχετευθεί απευθείας στις σχολικές μονάδες που βρίσκονται σε άλλες πληγείσες περιοχές.
Επειδή θα είμαστε σε αυτά τα σχολεία και όταν θα σβήσουν τα φώτα της δημοσιότητας , και όταν θα έρθουν οι πρώτες βροχές και ο χειμώνας , και όταν θα μειώνεται ο αριθμός των μαθητών γιατί οι οικογένειες θα φεύγουν αναζητώντας καλύτερη ζωή, επειδή θα είμαστε εκεί ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ περιμένουμε την ανταπόκριση σας.
Η υπεύθυνη συντονισμού
Ελένη Παπαδοπούλου
Εκπαιδευτικός Ν. Ηλείας
Τηλ. 6942533832
Email: elenpapadopoulou@yahoo.gr

Wednesday, August 29, 2007

ΑΠΟ ΤΟ MSN

PERSONAL MESSAGE ΝΕΑΡΟΥ ΜΟΥ ΦΙΛΟΥ

ΜΕ ΣΠΕΡΜΑ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ... ΚΟΦΤΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ

ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ MAIL

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ

ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ, ΛΕΕΙ, ΠΟΥ Ο ΖΩΟΚΛΕΦΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟ ΤΟ 1998, ΘΥΜΗΘΗΚΕ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ!

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΙΠΑΜΕ

Tuesday, August 28, 2007

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΒΕΙΚΟΥ

ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΟΥ ΝΤΟΚΤΟΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ


http://galatsi.blogspot.com/2007/08/blog-post.html

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ


ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΑ, ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΤΣΙ ΞΕΚΟΛΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ(?)

ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΞΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ


"ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΝΙΚΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟ ΟΠΟΥ ΠΛΑΪ ΠΛΑΪ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΙΝΑΜΕ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ



21/8/2007

"Σημειώνεται ότι δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί λόγω της πυρκαγιάς πλην ενός πυροσβέστη ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο <> με αναπνευστικά προβλήματα."

Είναι πολύ παράξενο να διαβάζεις τη ζωή σου μέσα από την αποστειρωμένη λογική της δημοσιογραφίας..

Θα ήθελα να ξεχάσω
τα 3-4 πρόβατα που δεν πρόλαβαμε να βγάλουμε από το μαντρί και τα ακούγαμε να σκούζουν καθώς μας πλησίαζε η φωτιά, και εκείνο το σκυλάκι που παρέμεινε σιωπηλό και δεμένο μέχρι τη στιγμή που πανικόβλητο κατάλαβε οτι δεν υπάρχει σωτηρία.. τα αφεντικά του λείπαν διακοπές και κανείς δεν μας ειδοποίησε για αυτό.. Θα ήθελα να ξεχάσω τα πουλιά που δεν προλάβανε να φύγουν απο τα πεύκα καθώς γινόντουσαν παρανάλωμα του πυρός και τα είδα στον αέρα να φτερουγίζουν για λίγο και ύστερα να πέφτουν σαν φθινοπωρινά φύλλα.. Θα ήθελα να ξεχάσω τα τρομαγμένα πρόσωπα των συναδέλφων μου όταν είδαμε τις 50μετρες φλόγες να μας ζώνουν από παντού Θα ήθελα να ξεχάσω τις αγωνιώδεις εκκλήσεις των ιδιοκτητών όλων των σπιτιών τριγύρω μας όταν άρχισαν να γλύφουν τα σπίτια τους οι φλόγες Θα ήθελα να ξεχάσω όλους αυτούς που ήρθαν με τζιπάκια κάνοντας χειρόφρενα και πατώντας γκάζι μόνο και μόνο για να απολαύσουν το θέαμα, χωρίς να μας βοηθάνε όταν τα ρουθούνια μας τρέχαν κατράμι και μασούσαμε στάχτη, Θα ήθελα να τους ξεχάσω όταν προσπαθούσαμε να φύγουμε κόβωντας μάνικες και δεν μπορούσαμε επειδή είχαν δημιουργήσει κυκλοφοριακό κομφούζιο μπροστά μας Θα ήθελα επίσης να ξεχάσω όλους αυτούς που πίναν καφέ και μας ειρωνεύονταν την ώρα που δίναμε και ίσα που κρατούσαμε την ψυχή μας Θα ήθελα να ξεχάσω αυτούς που τραβούσαν πανικόβλητοι τις εγκαταστάσεις μας και μας άφηναν εκτεθειμένους στις φλόγες Θα ήθελα να ξεχάσω τις πανικόβλητες φωνές συναδέλφων στον ασύρματο όταν τους κύκλωνε η φωτιά Θα ήθελα να ξεχάσω αυτή τη λαίλαπα που δεν υπήρχε τρόπο να φρενάρεις και λαίμαργα κατάπιε τις όμορφες περιοχές που κάποτε χαρήκαμε ώς παιδιά και τα παιδιά μας δεν θα ξέρουν οτι υπήρχαν


Μα δεν θα ξεχάσω
εκείνους τους χειριστές των ελικοπτέρων που τελευταία στιγμή μας δημιούργησαν δίοδο διαφυγής μέσα από τους θεόρατους τοίχους φωτιάς που μας περιτριγύρισαν Μα δεν θα ξεχάσω τους συνάδελφους απο Αταλάντη που ήρθαν να μας βοηθήσουν σε μια ξένη για αυτούς περιοχή Μα δεν θα ξεχάσω όλες τις κυβερνήσεις έως τώρα που επιτρέπουν σε οικοπεδοφάγους να χτίζουν, που αντιμετωπίζουν με αναλγησία τους εμπρησμούς και κοροιδεύουν τους Εθελοντές. Μα δεν θα ξεχάσω το κράτος που ούτε γάντια δεν μας έδωσε, πόσο μάλλον ενα ευχαριστώ, για να μήν θίξει την επιτηδευμένη ανικανότητα του μπροστά στα συμφέροντα. Μα δεν θα ξεχάσω οτι καταφέραμε 4 παιδιά με 1 όχημα να σταματήσουμε ενα μέτωπο 500 μέτρων, να σώσουμε 5 σπίτια και μερικά πρόβατα.. Θα βοηθήσει να μπορέσω να κοιμηθώ όταν θα γυρίζουν οι εικόνες φρίκης στο μυαλό μου. Μα δεν θα ξεχάσω την όμορφη τραυματιοφορέα που μου συμπαραστάθηκε όταν δεν είχα αναπνοή, τους έμπειρους γιατρούς που πέσαν πάνω μου και μου ξαναδώσαν μέλλον, καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό που ξεχείλιζε απο ανθρωπιά και καλοσύνη. Σας ευχαριστώ.

Και δεν θα ξεχάσω
να λέγομαι ακόμα άνθρωπος και να χρωστάω στη φύση ενα μεγάλο συγνώμη για όλες τις καταστροφές που της έχει προξενήσει το είδος μου. Η απορία μου είναι οι βίλες που θα χτίσετε θα έχουν νόημα εαν δεν υπάρχει πια πράσινο γύρω σας; Όταν ο αέρας θα μυρίζει στάχτη και θα σου καίει τους πνεύμονες; πώς διάολο θα αναπνέετε εσείς κει πάνω και εμείς εδώ κάτω; πώς περιμένω απο ενα κράτος με στημένες εκλογές και προκάτ κόμματα να δημιουργήσει ενα καλύτερο μέλλον απο τις στάχτες που έχουν γεμίσει τα πνευμόνια μου...

Λίγη στάχτη στα μαλλιά...
δολοφόνοι..."

Monday, August 27, 2007

ΕΠEΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ

Η Συντονιστική Επιτροπή Λαϊκής Συνέλευσης Φιλοπάππου έχει οργανώσει ομάδα περιφρούρησης – πυροπροστασίας του λόφου Φιλοπάππου σε 24ωρη βάση.

Η ομάδα θα βρίσκεται σε συντονισμό με σκοπό την αλληλοβοήθεια σε περίπτωση πυρκαγιάς με άλλες συλλογικότητες της πόλης που περιφρουρούν αντίστοιχους χώρους μέσα και γύρω απο τον αστικό ιστό.

Καλούμε όλους τους κατοίκους της πόλης να είναι σε ετοιμότητα και να πλαισιώσουν τις ομάδες πυροπροστασίας.

Καλούμε όσες συλλογικότητες δεν έχουν ενεργοποιηθεί ακόμα να το πράξουν άμεσα με μαζική παρουσία στους «επικίνδυνους» χώρους, συντονισμό μεταξύ τους και εξοπλισμένες με μέσα πυρόσβεσης – μεταφοράς ώστε να κινηθούν άμεσα στα σημεία που θα παρουσιαστεί πρόβλημα.

Για επικοινωνία με Επιτροπή Φιλοπάππου τηλ: 6995822923, 6945535623, nmarten@otenet.gr

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ...

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!


ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΙΑ

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΣΣΙΩΤΗΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩς ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Η ΡΟΔΙΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗΣ

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ...

Sunday, August 26, 2007

ΦΟΛΟΗ ?

ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΕΑΡΟ ΔΡΥΟΔΑΣΟΣ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ?

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΕΙ ΚΑΙ Η ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ... ΟΙ ΦΛΟΓΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΛΕΕΙ...
UPADATE
17:09 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΡΟΥΝΟΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ...!

O,ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...

ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΑΕΙ Ο ΕΡΜΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΤΕΛΗ?

ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΟΗ



Καλησπέρα παιδιά...
Εχω καιρό να απαντήσω ...Βλέπω ξανά ότι κανονίζετε συναντήσεις και διαδηλώσεις ...Ειναι και αυτό κάτι.Δυστυχώς όμως είναι κάτι που δεν καταλαβαίνετε τώρα ....
Εγώ κάνω διακοπές στο Κατάκολο (ηλεία) από τότε που γεννήθηκα . Εκεί διαμένω εδώ και ένα χρόνο και μάλλον θα μένω εκεί για αρκετά χρόνια καθώς διορίστηκα καθηγήτρια .....
Αν κάποιος δεν έχει επισκεφτεί την Ηλεία δεν μπορεί να καταλάβει τίποτα για τη καταστροφή που έγινε .
Μιλάμε για παρθένα βλάστηση , για δάση που χάνονται στον ορίζοντα , για βουνά χωρίς πρόσβαση λόγω πανύψηλων δέντρων , για υδροβιότοπους , για δάση προστατεύομενα από Natura , για σπάνια είδη χλωρίδας , για καταράκτες χαμένους μέσα στα βουνά .
Μιλάμε για ζώα σπάνια , αλλά και για εκατομμύρια ζώα πιο ταπεινής καταγωγής που μας προσέφεραν αφιλοκερδώς τη παρουσία και τις υπηρεσίες τους ...
Ολα κάηκαν και δεν υπάρχει τίποτα πλέον ούτε να ελπίζουμε ούτε να περιμένουμε .
Οσο και να διαδηλώνουμε και να φωνάζουμε τίποτα δεν γίνεται.
Τα ζώα κραύγασαν όσο καίγονταν ζωντανά και δεν γυρίζουν πίσω
Τα δέντρα δάκρυσαν όταν αλύγιστα και για μέρες υπόμεναν το μαρτύριο της φωτιάς
Οι άνθρωποι - οι γυναίκες και τα παιδάκια - ούρλιαζαν από πόνο και έγιναν κάρβουνο που σιγόκαιγε για ώρες . Και αυτοί δεν μπορούν να μας ξαναμιλήσουν γιατί έγιναν καρβουνάκια που τα περισσότερα δεν αναγνωρίζονται ούτε από τις οικογένειές τους...
Η οικονομία του τόπου καταστράφηκε . Δεν υπάρχουν ζωντανά , καλλιέργειες , δουλειές , σπίτια . Ο κόσμος έμεινε μόνος μέσα στα αποκαίδια και δεν μπορεί να ζήσει εκεί ...
Φαντάζεστε ότι θα αλλάξει όλος ο χάρτης της Πελοπονήσου ?
Φαντάζεστε τη μετακίνηση πληθυσμού ?
Φαντάζεστε τη φτώχια και την ανεργεία ?
Εγώ τα φαντάζομαι γιατί ακόμα και τώρα ο ΠΥΡΓΟΣ απειλείται από φλόγες και αν περάσει η φωτιά την εθνική οδό τότε θα φτάσει και στο χωριό μου και θα σταματήσει στη θάλασσα έχω κάψει τα λιγοστά δέντρα και ζώα που έχουν απομείνει......
Λόγω διακοπών είμαι στην Αθήνα αλλά ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΚΑΤΩ ...
Ολοι ουρλιάζουν να μην κατέβω γιατί είναι επικίνδυνα ... Ομως κάτω είναι το σπίτι μου , οι αναμνήσεις μου , η οικογένεια μου ....
Ξέρετε λοιπόν τι χρειάζομαι εγώ και οι συνάνθρωποί μας τώρα ?
Καλές οι διαδηλώσεις , καλές οι φωνές ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ .ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΧΕΡΙΑ . ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ . ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ......
Οι ομάδες που έχετε οργανώσει πχ αυτή της αναδάσωσης πόσα άτομα είναι και είναι έτοιμα για να συντονιστούμε άμεσα και να βοηθήσουμε την αναδάσωση ?
Είναι άτομα διαθέσιμα για να κάνουμε όλο το χρόνο και για όσο χρειαστεί περιπολίες στην περιοχή για να σταματήσουμε οποιαδήποτε αυθαίρετη κατασκευή ?
Είναι άτομα διαθέσιμα για να βοηθήσουμε τους πυρόπληκτους ?
Είναι άτομα διαθέσιμα για να προστατέψουμε ό,τι λίγο απέμεινε ?
Φωνάζω εσάς γιατί ενώ τα στοιχεία μου τα έχουν οι δασοφιλικές και ζωοφιλικές εταιρείες με τα fancy γραφεία και τα παχυλά κονδύλια , παρά το ότι είχα ζητήσει να με καλέσουν ως εθελόντρια για να προστατέψουμε τη χώρα μας , ξέρετε τι έγινε ? Μου έστειλαν πολύ ωραία έντυπα για διάφορα είδη χλωρίδας και πανίδας ή μου έστειλαν email για να πάω σε Κίνα , σε Ιαπωνία , σε Λαπωνία για να σώσω τα panda αφού εδώ ήταν όλα τακτοποιημένα στην Ελλάδα .....
Οποιος θέλει να βοηθήσει ας απαντήσει το συντομότερο

christina_loh_72ΠΑΠΑΚΙyahoo.gr

ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΣΙΩΠΗΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΣΙΩΠΗΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, στις 7 το απόγευμα


ΔΙΑδώστε το παρακάτω μήνυμα με mail ή SMS:

"Τετάρτη 29 Αυγούστου, στις 7 η ώρα το απόγευμα θα συγκεντρωθούμε όλοι στην πλατεία Συντάγματος αλλά και σε κάθε κεντρική πλατεία κάθε πόλης σε ολόκληρη τη χώρα. Φορώντας μαύρα.

ΒΟΥΒΗ ΟΡΓΗ. ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ.

Αποδοκιμάζουμε χωρίς συνθήματα και πολύχρωμες σημαίες. Πενθούμε για
την απώλεια ανθρώπινων ζωών χωρίς να συνδέουμε την πρωτοφανή
περιβαλλοντική καταστροφή με προεκλογικές σκοπιμότητες. Δίνουμε το
παρόν και στεκόμαστε απειλητικά απέναντι σε οποιονδήποτε επιχειρήσει
να εκμεταλλευτεί την τραγωδία για οποιοδήποτε όφελος.

ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ."

ΤΕΡΑΤΟΛΟΓΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΤΟ ΠΕΤΥΧΑ ΣΤΟ ΙΝΤΥ

Δεν παμε καλα
από ..... 1:11μμ, Κυριακή 26 Αυγούστου 2007

Εχτες σε δελτιο του αλτερ ο κακλαμανης(ο δημαρχος) εριξε αιχμες για τους αναρχικους. Και η απαντηση ηρθε απο... τον ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ο οποίος ειπε(σχεδον αυτολεξι): "ειμαι σιγουρος πως δεν ηταν αντιεξουσιαστες. μπορει να μου καινε το βιβλιοπωλειο(!!!!!!) αλλα ειναι υπερ της προστασιας του περιβαλλοντος.το απεδειξαν και στην Παρνηθα"

Αντε βγαλε ακρη...

ΣΑΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

Saturday, August 25, 2007

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ


ΑΚΟΥΣΑ ΧΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΗς ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΑ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΑΦΟΥ ΑΝΕΛΥΣΕ ΤΑ ΑΝΔΡΑΓΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗς ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΜΑΣ) "ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ"
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ.

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ? ΤΟΝ 21ο?

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ?

ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΗς ΓΙΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΠΙΝΘΗΡΑΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΗ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΕΥΒΟΙΑ?

'Η ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ?

ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΟΙ
ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΠΥΡΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΣ.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΩ.


ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ:

Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗς ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ


Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ


ΟΤΑΝ ΚΑΗΚΕ Η ΠΑΡΝΗΘΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ 2-3 ?
Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗς ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ, ΩΣ ΚΑΘ' ΥΛΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ, ΕΣΤΩ?

UPDATE

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΤΟ ΠΟΣΤ.

Haffner-Sifakis
to anadasosi
show details
11:14 pm (0 minutes ago)
Ο δορυφόρος πάντως έδειξε δεκάδες φωτιές να ανάβουν ταυτόχρονα.
Μήπως είναι ο ίδιος δορυφόρος που τις ανάψε;
Από 36.000 χλμ. μακρια;
Στην Ελλάδα τίποτα δεν είναι απίθανο.
Ειδικά όταν πρόκειται για καταστροφή...

ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ 9-18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2007

ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΟΠΩς ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
George Pappas
to anadasosi
show details
4:09 pm (0 minutes ago)
H foto einai oi foties poy exoyn kapsei sto diasthma apo 9-18 Avgoustou kai einai apo to MODIS,
oti pio akribes yparxei...




ΓΙΑΤΙ?

ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ?

ΚΟΝΤΕΥΩ 50 ΧΡΟΝΩΝ, ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ.

44 ΝΕΚΡΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ...

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΟΛΕς ΑΥΤΕΣ ΤΙς ΦΩΤΙΕΣ?

ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙ?

ΓΙΑΤΙ ΓΜΤ?

UPDATE ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΣ ΣΗΦΑΚΙ
Haffner-Sifakis
to anadasosi
show details
4:29 pm (19 minutes ago)
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ;
Φταίνε οι εμπρηστές; Φταίει η ανοργανωσιά μας; Φταίνε οι ελλείψεις
προσωπικού και εξοπλισμού; Φταίμε εμείς;
Ποιος φταίει όμως πιό πολύ απ'όλους;
Ίσως οι εμπρηστές... Αλλά, ίσως, αν μπορούσε κανείς αυτή την ώρα να τους
παρακολουθήσει να κουβεντιάζουν, πολύ φοβούμαι, ότι θα τους άκουγε να
διαπιστώνουν με έκπληψη το πόσο εύκολα τα "κατάφεραν" εφέτος σε σχέση με
άλλες προηγούμενες προσπάθειές τους...

Μετά από λίγο διάστημα, όταν θα ηρεμήσουν κάπως τα πράγματα, μήπως
πρέπει να έρθει και η ώρα να κοιτάξουμε τα πράγματα και σε μια άλλη κλίμακα;
Δηλαδή αυτή του πλανήτη μας.
Τι νομίσαμε, δηλαδή, ότι έτσι χτυπήσαμε ενα 47αρι θερμακρασιων, το
υψηλότερο τα τελευταία 100 χρόνια, και αυτό ήταν!
Δυναμώσαμε λίγο το κλιματιστικό και δεν τρέχει τίποτα!
Αυτό που ζούμε είναι μια πρώτη δόση από την κλιματική αλλαγή.
Μπορεί πρόκειται, στην πλειοψηφία, για εμπρησμούς. Και τι μ'αυτο; Μηπως
ήταν η πρώτη φορά;
Οι στατιστικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης λένε ότι ποσοστό μεγαλύτερο του 90%
των δασικών πυρκαϊών είναι από τον άνθρωπο.
Γιατί ποτέ παλιότερα δεν ήταν τόσο τραγικά όσο φέτος;
ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΩΤΕ ΑΝΑΒΑΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΣΒΗΝΑΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ. ΝΑ ΓΙΑΤΙ!

Άρα φταίμε εμείς!
Και ΦΤΑΙΜΕ ΔΙΠΛΑ: Πρώτον γιατί, φυσικά, είμαστε οι ίδιοι υπεύθυνοι για
τις εκπομπές των "αερίων του θερμοκηπίου" και, δεύτερον, διότι δεν
έχουμε αρχίσει να προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για τις επερχόμενες επιπτώσεις.

Νίκος Σηφάκις




Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 7 το απόγευμα, όλοι έξω από την Βουλή, στην Αθήνα και στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη. Απαίτησε την αναδάσωση όλων των καμμένων εκτάσεων μακρυά από πολιτικές σκοπιμότητες. Απαίτησε να σταματήσει το κακό μια για πάντα. Μην μείνεις άπραγος αυτή τη φορά, στην επόμενη φωτιά μπορεί να καείς ΕΣΥ. Προώθησε το μήνυμα σε όσο πιο πολλούς μπορείς και κατέβα στους δρόμουςστην πιο μαζική συγκέντρωση για το περιβάλλον, για τη ζωή μας.

Thursday, August 23, 2007

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΜΑ Η ΤΕΧΝΗ


ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ RESIDENTS ΣΤΟ ΒΟΔΠΟΔΙΟΝ ΕΝΩ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΤΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΗ

Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΒΙΒΛΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΡΙΑΚΩΣ ΡΕΟΥΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ. ΕΦΟΣΟΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΦΩΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟ 16ο ΑΙ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑΡΚΩΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥς ΒΙΟΥΣ ΔΥΟ ΕΧΘΡΩΝ, ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΠΤΙΣΤΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΙΚΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ "Ε."
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ.

ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥς ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΥΝΣΤΕΡΕΖΩΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ. ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ.

ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ:
"In the 6th century a man who did not drink to excess, curse, or abuse his workmen or family could be suspected of being an Anabaptist and thus persecuted."
ΤΟ 1960 ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ "ΑΔΕΡΦΗ" (ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞΙΣΤΙΚΟ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗς, ΠΡΟΣΕΧΩΣ


Monday, August 20, 2007

ΟΧΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗς ΑΣΧΗΜΙΑΣ


Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΧΗΜΙΑΣ ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗς ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟς.

ΘΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΤΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ;

ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΥ Δ. ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΟΥ 17

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

Την Τρίτη 3/7/2007 στο ΥΠΠΟ, σε πολύωρη κοινή συνεδρίαση του ΚΑΣ και του ΚΣΝΜ (που ορίστηκε αιφνιδιαστικά την Παρασκευή 29/6/07 χωρίς να ειδοποιηθούν οι έχοντες έννομο συμφέρον) αποφασίστηκε, με μια ψήφο διαφορά (την διπλή ψήφο του προέδρου) ο αποχαρακτηρισμός του κτιρίου της Διονυσίου Αρεοπαγίτου 17 από 'Εργο Τέχνης, με σκοπό να ακολουθήσει αποχαρακτηρισμός και του αρ. 19 και να κατεδαφισθούν. Αιτιολογία: η θέα από το Νέο Μουσείο Ακροπόλεως που θεωρήθηκε υπέρτερο δημόσιο συμφέρον.

Παρά την απόπειρα αιφνιδιασμού, πρόλαβαν να ταχθούν κατά της κατεδάφισης η Ελληνική Εταιρεία για την Προστασία του Περιβάλλοντος και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς, Πανεπιστημιακές Σχολές, ο Δήμος Ιωαννίνων, Ακαδημαϊκοί, Καθηγητές Πανεπιστημίου κ.α.

Το κτίριο της Διον. Αρεοπαγίτου 17, είναι έργο του 1930 του Ηπειρώτη αρχιτέκτονα Βασίλη Κουρεμένου (1875 - 1957) . Ο Κουρεμένος ήταν αριστούχος της Ecole des Beaux Arts στο Παρίσι, Ακαδημαϊκός, ζωγράφος, καθηγητής στο ΕΜΠ, φίλος του Ελ. Βενιζέλου και του Pablo Picasso. Τιμήθηκε με διεθνή βραβεία για το έργο του στο Παρίσι, την Κωνσταντινούπολη, την Ελλάδα, το Δουβλίνο.

Το κτίριο θεωρείται από τους μελετητές ως ένα από τα πιο σημαντικά της εποχής του μεσοπολέμου στην Αθήνα, ίσως το ωραιότερο δείγμα Art Deco στην πόλη. Την όψη του κοσμούν γλυπτά, ψηφιδωτά, ορθομαρμαρώσεις από κόκκινο και γκρίζο μάρμαρο.

Χαρακτηρίζεται διατηρητέο από το ΥΠΕΧΩΔΕ το 1978 και έργο τέχνης από το ΥΠΠΟ το 1988. Σε όλους τους αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης, η ύπαρξη των διατηρητέων 17 & 19 είναι βασική προϋπόθεση για τον σχεδιασμό. Στο Νέο Μουσείο επιτρέπεται κατά παρέκκλιση ύψος 24μ., ώστε να <> πάνω από τα κτίρια της περιοχής.

Το ΚΑΣ το 2003 δικαιολογεί τη θετική του απόφαση για την ανέγερση του Μουσείου με το σκεπτικό ότι το Μουσείο δεν θα είναι ορατό από την Δ. Αρεοπαγίτου και συνεπώς δεν θα επιβαρύνει τα μνημεία και τα διατηρητέα κτίρια. Εγκρίνει δηλαδή την ανέγερση του Μουσείου, επειδή ο τεράστιος όγκος του κρύβεται από τα κτίρια της Δ. Αρεοπαγίτου! Με το ίδιο σκεπτικό εγκρίνεται η ανέγερση και από το ΣτΕ το 2005.

Με την κατεδάφιση των δύο αυτών διατηρητέων κτιρίων ουσιαστικά ακρωτηριάζεται ο αρχιτεκτονικός χαρακτήρας της Δ. Αρεοπαγίτου. Ταυτόχρονα χάνεται ένα σημαντικό κομμάτι της σύγχρονης αστικής ιστορίας μας. Και όλα αυτά στο όνομα ενός κτιρίου - μουσείου το οποίο θα έπρεπε να είχε ως αποστολή τη διατήρηση και τη μεταφορά της μνήμης και όχι την καταστροφή της.

Και δυό λόγια για τη θέα: Από την αίθουσα των γλυπτών του Παρθενώνα φαίνεται ο Παρθενώνας και ολόκληρος ο βράχος της Ακρόπολης. Κρύβεται το Θέατρο του Διονύσου, όχι μόνο από τα κτίρια της Δ. Αρεοπαγίτου, αλλά και από τα ψηλά πλατάνια του δρόμου που αποτελούν τη <> όπως επεσήμανε η Μαρίζα Κωχ, και από τα πυκνά κυπαρίσσια του αρχαιολογικού χώρου. Θα πρέπει και αυτά να <> στο όνομα του υπέρτερου δημοσίου συμφέροντος;

Τα κτίρια της Διον. Αρεοπαγίτου στην ουσία εμποδίζουν το εστιατόριο του Μουσείου να φαίνεται από τον Μεγάλο Περίπατο και τον Αρχαιολογικό χώρο. Το τεράστιο, υπαίθριο εστιατόριο θα λειτουργήσει πάνω σε μια υψηλή τσιμεντένια εξέδρα - πρόβολο (στο ύψος της στέγης του κτιρίου Βάιλερ) που εξέχει από τον κύριο όγκο του Μουσείου, προς τη Διον. Αρεοπαγίτου, επί της οποίας σημειωτέον ότι δεν επιτρέπεται χρήση εστιατορίου.

Όσο για τις πίσω όψεις των διατηρητέων, που φαίνονται από το Μουσείο, υπάρχουν λύσεις: φύτευση δένδρων, αρχιτεκτονική ανάπλαση, εικαστικές παρεμβάσεις. Αρκεί να συναινέσει το ΥΠΠΟ.

Με την σκανδαλώδη απόφαση επιχειρείται να καταλυθεί η ιερότητα του αρχαιολογικού χώρου, η πολύτιμη αρχιτεκτονική μας κληρονομιά, ο μοναδικός χαρακτήρας της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, για να πίνει τον καφέ του ο τουρίστας με ανεμπόδιστη θέα και να ενισχυθούν έτσι οι εμπορικές χρήσεις του μουσείου. Αυτό θέλουμε;

Αν όχι, ας πάρει το μήνυμα ο Υπουργός Πολιτισμού και Βουλευτής Α Αθηνών Γ. Βουλγαράκης, τηλ. γραφείου 2103636177, fax 2103638137, email gvoulg@parliament.gr

Μαρίνα Κουρεμένου olvia@hol.gr, Αρίστος Δοξιάδης adoxiadis@notos.biz

Αχιλλέας Φρειδερίκος af@teknika.gr, Nίκος Ρουσέας nrouse@tee.gr,

Μανώλης Αναστασάκης anastasakis@tee.gr , Μίμης Κουμαντάνος m.koumantanos@aktena.gr

ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΚΙΝΗΤΩΝ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ ΣΤΙς ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΟς ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΟΠΩς Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟ.

ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ ΓΜΤ!





UPDATE
ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ 1/11/07

Καλημερα
Απο την πρωτη στιγμη διαφωνησα με την κατεδαφηση των δυο κλασικων κτιριων , με την αιτιολογια οπως λενε για να ειναι ορατο το νεο μουσειο της Ακροπολης . Εκεινο που με εκανε εντυπωση ειναι το εξης . Σχετικα με το κτηριο του Συνταγματος Χωροφυλακης Μακρυγιαννη θα ηθελα να ρωτησω το εξης πως ξερεται οτι οι υπερασπιστες ηταν δοσιλογοι και ταγματασφαλιτες ; Οταν οι ιδιοι προστατευσαν την ελληνικη πρωτευουσα απο τις ορδες των κομμουνιστων των υποκοινουμενων απο ξενες δυναμεις να καταλαβουν την ελληνικη πρωτευουσα ; Εχετε δει ποτε δοσιλογοι να υπερασπιζονται την ελληνικη πρωτεουσα και μαλιστα να εχου δεκαδες θυματα ; Σκεφθηκατε ποτε τη θα ηταν η Ελλαδα σημερα αν οι ορδες αυτες καταλμβαναν την ελληνικη πρωτεουσα; Και οχι μονο η πρωτεουσα αλλα και ολοκληρη η Ελλαδα και μαλιστα την περιοχη στην οποια εχω την τιμη να κατοικω την Ελληνικοτατη Μακεδονια ;Η οποια αν σε περιπτωση επικρατησης των κομμουνιστων θα ηταν βορα στουςσημερινους σκοπιανους ; και μαλιστα σο παρακατω συγγραμα που αναφερω υπαρχουν και επισημα εγγραφα που βρεθηκαν στις τσεπες συλλυφθεντων συμμορητων . Αν θελετε να μαθετε περισσότερα πηγαινεται στην Διευθυνση Ιστοριας Στρατου και να παρεται το συγγραμα Η απελευθερωση της Ελλαδος και τα με τα αυτην γεγονοταΙουλιος 1944, Δεκεμβριος 1945 θα σας βοηθηση πολυ προκειμενου να αναθεωρησετε τις σκεψεις σας και να δειτε τη πραγματικη αληθεια . Καιρος ειναι η νεα γενια να μαθη την ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και οχι την ιστορια τυπου Ρεμπουση
Σας ευχαριστω
με εκτιμηση
ΙΕΡΟΨΑΛΤΗΣ
ΚΛΩΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
klonis_s@otenet.gr

ΑΠΑΝΤΩ ΠΡΩΤΗ

ΚΥΡΙΕ ΚΛΩΝΗ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ

ΑΠΑΝΤΑ 2ΟΣ Ο ΚΛΟΠΥ

Clopy to anadasosi

show details Nov 1 (1 day ago)



Reply


Κλώνη ξέχασες κάποια πράγματα. Τα συμπληρώνω εγώ.

Πώς είναι δυνατόν να πήγαν με τους γερμανούς, αυτοί που μετά πήγαν με
τους άγγλους; Είναι δυνατό να είναι δοσίλογοι αυτοί που πολέμησαν
ενάντια στους ΕΑΜοβουλγάρους και τους γυφτοσκοπιανούς; Απλά ΕΤΥΧΕ να
πολεμάνε και οι γερμανοί ενάντια στους ίδιους εκείνο τον καιρό. Επίσης
ξέχασες να γράψεις οτι άμα είχαν κερδίσει οι υποκινούμενοι από τα ξένα
κέντρα γκομμουνιστές τότε, θα είχαν χάσει οι αυτοτελείς αγνοί έλληνες,
που σε καμία περίπτωση δεν υποκινήθηκαν από τους βρετανούς, τον εμφύλιο.
Αν είχε γίνει αυτό, τώρα θα μιλάγαμε ρώσικα και οι αδερφές μας θα
δουλεύανε σε οίκους ανοχής (μπουρδέλα). Και επειδή έχω την τιμή να
κατάγομαι από την Ελληνικότατη Κρήτη, για να μας πούνε όλοι αυτοί. Μήπως
θα ήταν βορά η Κρήτη στους σημερινούς Καϊριανούς αν είχαν κερδίσει οι
γκομουνιστές; Ως γνωστόν οι γκομουνιστές δεν πολέμησαν ποτέ ενάντια
στους ξένους κατακτητές, μόνο οι γνήσιοι Έλληνες αντικομμουνιστές και
για την προσφορά μας στο Έθνος τιμηθήκαμε από τη μόνη πραγματικά
ελληνική κυβέρνηση κατά της διάρκεια της Επαναστάσεως του 67-74 με
άδειες περίπτερα και ταξί. Και όσοι λένε οτι την Κυβέρνηση του 67 τη
στηρίξανε Αμερικάνοι, τα παίρνουν επίσης απ το Σόρος ή είναι κι αυτοί
γκομουνιστές.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα κάνω εκπομπή στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ κάθε βράδυ για
την αιώνια μάχη των ΕΛ με τους εβραιωμασόνους γκομουνιστές.Είναι καιρός
να μάθει η νέα γενιά τη σωστή (ΤΜ) Ιστορία και όχι αυτών που
υποκινούνται από ξένα σκοτεινά κέντρα, το ίδρυμα Σόρος και τη Λέσχη
Μπιλντεμπερκ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ
clopy@indy.gr

Στα σοβαρά τώρα και σχωρέστε με για την παραπάνω πλάκα (δεν αντέχω
τρώγομαι :P) μην ανοίξουμε και θέμα για τον εμφύλιο στη λίστα πάνω που
ηρέμησε :)
κ. Σπυρίδων, μπορείτε να έχετε όποιες απόψεις επιθυμείτε και να
προσπαθείτε και να πείσετε τους άλλους γι αυτές, αλλά ας μη
χρησιμοποιούμε τη λίστα που είναι για ενημέρωση και συζήτηση για
περιβαλλοντικά θέματα, για να συζητήσουμε θέματα άσχετα με τη λίστα.
Υπάρχουν άλλες λίστες, φόρουμς και χώροι για να συζητήσει κανείς για τον
εμφύλιο.

Sunday, August 19, 2007

ΦΑΝΤΑΣΜΑ ROL

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΦΙΓΜΕΝΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΟΥ. ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΜΠΩΝΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ.
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΕΛΑΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΜΟΥΝ
ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.

ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΩΝ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ...

ΦΑΝΤΑΣΜΑ Νο 1 Ο ΤΣΑΡΛΗΣ

Friday, August 17, 2007

ΕΠΕΡΑΣΑΜ' ΟΜΟΡΦΑ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ. 15 ΣΤΟΜΑΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΜΕ, ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΞΕΝΑ: 1 ΣΟΥΗΔΕΖΑ, 1 ΒΟΣΝΙΑ, 1 ΙΤΑΛΙΔΑ, 1ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ, 3 ΓΕΡΜΑΝΟΙ, 1 ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΟΣ, 1 ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΟς, 1 ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΟΣ, 1 ΕΛΛΗΝΟΣΟΥΗΔΟΣ ΚΑΙ 4 ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ, Η ΕΥΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΦΑΒΑ, ΤΖΑΤΖΙΚΙ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ -ΟΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ- ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΕΣ, ΜΙΑ ΜΕ ΛΑΔΟΞΥΔΟ, ΣΚΟΡΔΟ, ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΚΑΠΑΡΗ, ΜΙΑ ΜΕ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ, ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΨΑΡΟΝΤΙΠ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΠΑ ΓΑΥΡΟ ΜΑΡΙΝΑΤΟ ΚΟΣΝΕΡΒΑ, PHILADELPHIA KΑΙ "ΧΑΒΙΑΡΙ" (ΟΧΙ ΠΕΤΡΟΣΙΑΝ). ΕΓΩ ΑΝΕΛΑΒΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΓΙΑΧΝΙ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΧΑΛΒΑ ΣΥΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ 1,2,3,4 ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΝΙΚΟ ΝΑ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΩ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ, ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΕ 3 ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ, 2 ΛΑΔΙ, 2 ΖΑΧΑΡΗ, 5 ΝΕΡΟ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΚΟΥΚΛΟΣ, ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΗΓΑΝΙΖΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΩ ΑΥΛΗ, ΚΑΘΙΣΤΗ ΣΕ ΠΕΤΡΙΝΟ ΠΑΓΚΟ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΥΚΑΜΒΙΛΙΑ (ΤΟ ΡΟΖ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ). ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΩΡΙΑΣΤΗΚΑ ΣΤΟ ΑΝΑΚΛΙΝΤΡΟ.

ΕΝΩ Η ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΑ ΕΣΤΡΩΣΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, Ο ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΟΣ ΓΙΟΣ ΤΗς ΕΦΤΙΑΞΕ ΦΕΤΕΣ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΕΛΤΕ ΛΙΑΣΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΑΡΠΑΣΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΗ ΜΗΛΟ

Thursday, August 16, 2007

ΣΑΛΓΚΙΜ ΑΚΑ ΓΛΥΣΣΙΝΙΑ

ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΛΓΚΙΜ, Η ΑΓΑΠΗ ΑΥΤΗ ΧΡΟΝΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΕΝΑ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΜΟΛΥΒΟ. ΟΙ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗς ΑΓΟΡΑΣ ΗΤΑΝ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΑ ΤΣΑΜΠΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ. Ο ΜΩΒ ΟΥΡΑΝΟς ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕΘΥΣΤΙΚΟ ΑΡΩΜΑ Μ'ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

Η ΠΥΚΝΗ ΦΥΛΛΩΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΤΙ ΦΙΛΤΡΑΡΕΙ ΤΟ ΑΔΥΣΩΠΗΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥς ΚΑΙ ΤΟΥς ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟ ΟΥΖΑΚΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΑ, ΣΤΑ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΑ, ΑΠΌΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.

ΦΕΤΟς ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥ ΜΥΘΗΜΝΑΙΟΥ

Wednesday, August 08, 2007

ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ-ΕΓΩ 1,5-1


ΕΝΑΜΙΣΥ ΕΝΑ ΗΡΘΑΜΕ.

Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΧΤΕΣ

ΕΓΩ ΑΝΑΧΩΡΩ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΡΙΟ.

ΜΕ ΤΗ Θ. ΦΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΑ ΦΟΥΣΤΑΝΑΚΙΑ ΜΑΥΡΟ ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΕΛΕΜΕΝΟΥΣ ΡΟΜΒΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΒΕ ΜΕ ΦΙΟΓΚΟ ΣΑΤΕΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗς, ΚΑΡΕ ΜΕ ΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΦΙΟΓΚΟ ΚΟΡΔΟΝΑΚΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. 3 ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΑΔΕΡΦΕΣ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ, ΤΗΝ ΔΕYTEΡΗ ΕΙΠΑΜΕ ΞΑΔΕΛΦΕΣ. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΛΩΣ ΝΑΙ/ ΚΙ ΑΣ ΜΕ ΕΙΧΕ ΡΩΤΗΣΕΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ.
ΟΠΩΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΑΛΙΟς ΜΟΥ ΦΙΛΟς, Η Θ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΦΙΛΗ. ΤΟΣΟ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΦΥΓΩ , ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΣΤΡΟΣΠΙΤΟ.

Thursday, August 02, 2007

OXI ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

"ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ"

ΟΙ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΡΟΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ "ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥΣ" (!!!)

ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗς ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΣΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΥ ΕΡΓΟ ΤΟΥ MR HIDE