Friday, February 13, 2009

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΥ ΨΥΡΡΗ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ ΛΥΡΙΚΟΙ UPDT TO KEIMENO ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ

ΤΟ ΣΚΙΤΣΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ERIC DROOKER

Μεσάνυχτα Σαββάτου 14/2 (12:00 ΤΖΑΣΤ) στην πλατεία Ψυρρή (Hρώων) για μοίρασμα κειμένων και φράσεων αντιπληροφόρησης, εικαστικές παρεμβάσεις και παιχνίδια στις γυμνές πλατείες - επίκεντρα της αλλοτριωμένης διασκέδασης, της βαριάς βιομηχανίας οικονομικών και ψυχικών ανασφαλειών, αποξένωσης και πνευματικής καταστολής.


Φέρνουμε τα δικά μας μουσικά όργανα, σκέψεις, χρώματα, μπάλες, μπαλόνια, λαμπιόνια που θα χρησιμεύσουν ενώ θα καταλαμβάνουμε τις αδικοχαμένες πλατείες που φόνευσε ο μολώχ της ανάπλασης και θα πλατσουρίζουμε στις παραλίες κάτω απ' τα πλακόστρωτα δεντροφονιάδων δημάρχων.

Πρωτοβουλία φίλων από συνέλευση Λυρικής

Κείμενο της πρωτοβουλίας θα ακολουθήσει.

ΠΗΓΗFOTO Gérard-Aimé Photothèque


TO KEIMENO ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ


Όλα ήταν στη θέση τους!

Οι πεινασμένοι στην Αφρική. Οι «ειδικοί» στην τηλεόραση. Οι «κακοί» στη φυλακή. Οι «αναρχικοί» στα Εξάρχεια. Αυτοί που αποφασίζουν στη βουλή. Τα λεφτά μας στα δάνεια. Η αστυνομία στην επόμενη γωνία. Τα σπίτια μας στις τράπεζες. Οι εχθροί μας στην Τουρκία και τη Μακεδονία. Τα πάρκινγκ μας στα πάρκα.

Η ψυχαγωγία μας στα bar. Τα παιδιά μας στο σχολείο. Οι φίλοι μας στο Facebookτέχνη στα μουσεία και στις γκαλερί. Οι επιθυμίες μας στις διαφημίσεις. Τα δέντρα μας χριστούγεννα στο Σύνταγμα. Η ομορφιά στα κέντρα αδυνατίσματος.O έρωτας στις 14 Φλεβάρη. Εμείς σε τέσσερις τοίχους.

ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΤΕΛΟΣ

ΖΩΗ ΜΑΓΙΚΗ

Οι πεινασμένοι στη βουλή, οι ειδικοι στα εξάρχεια, οι κακοί στα κέντρα αδυνατίσματος, οι αναρχικοί στα μουσεία και στις γκαλερί, αυτοί που αποφασίζουν στις 14 φλεβάρη, τα λεφτά μας χριστούγεννα στο σύνταγμα, η αστυνομία στην Αφρική, τα σπίτια μας πάρκα, οι εχθροί μας στο facebook, τα πάρκινγκ στις τράπεζες.

Η ψυχαγωγία μας στο σχολείο, τα παιδιά μας στα bar, οι επιθυμίες μας στην επόμενη γωνία, η τέχνη μας στα δάνεια (δεν πληρώνω, δεν πληρώνω),

Τα δέντρα μας στους δρόμους

Η ομορφιά στους δρόμους

Ο Έρωτας στους δρόμους

Εμείς;

Σε τέσσερις τοίχους;

τα εξώγαμα του δεκέμβρη

τυπώστε το συννημένο (δεν είναι κι απαραίτητο) κι ελάτε...
χρώματα, παιχνίδια, μουσικά όργανα στα χέρια...

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΥΜΗΝΤΙΑ


2 comments:

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ said...

Πώς τα χάνω, γμτ!...

Anonymous said...

www.arelis.gr
περιεχει ερωτονομικον
με τις πιο τολμηρες σεξουαλικες φαντασιωσεις
ακαταλληλο για ηλικιες κατω των 18 ετων