Friday, September 04, 2009

ΧΑΠΙ ΝΙΟΥ ΕΚΛΟΓΕΣ!

UPDATE ΔΕΥΤΕΡΑ

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΠΟ ΑRXEDIA MEDIA




ΑΥΡΙΟ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ


ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΓΙΑΤΡΟΙ" ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΥΠΙΟ ΠΝΕΥΜΟΝΙ (ΑΠΟ ΚΛΩΤΣΙΑ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΑΞΗς ΘΥΜΙΖΩ)


ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Με σπασμένο πλευρό και τρύπα στον πνεύμονα, νοσηλεύεται εδώ και τέσσερις ημέρες στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ένας νεαρός που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από αστυνομικούς το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο 27χρονος, που μίλησε από το νοσοκομείο στην «Ε», έχει μώλωπες και κακώσεις σε όλο σχεδόν το σώμα του. Οπως είπε, αστυνομικοί της ομάδας Δέλτα, τον συνέλαβαν και άρχισαν να τον χτυπούν και να τον βρίζουν. Κάποιος τον έπιασε από τον λαιμό, τον σήκωσε στον αέρα και τον πέταξε στο έδαφος ενώ άλλοι τον χτυπούσαν με κλοτσιές στο στήθος και τα πλευρά.

Μόλις εκτονώθηκαν, τον έδεσαν σ'ένα δένδρο και μαζί με άλλους 4 συλληφθέντες, τους οδήγησαν με βαν στη ΓΑΔΑ. Εκεί, όταν διαπίστωσαν τη σοβαρότητα του τραυματισμού του, τον μετέφεραν στον Ευαγγελισμό. Ο νεαρός νοσηλεύεται στη θωρακοχειρουργική μονάδα του Ευαγγελισμού, αφού του τοποθετήθηκε σωληνάκι για την παροχέτευση των υγρών από τη πληγή που προκάλεσε στον πνεύμονά του, το σπασμένο πλευρό.

Η σύλληψη στο σωρό και ο άγριος ξυλοδαρμός του από αστυνομικούς έγινε στην οδό Τζαβέλλα και Μπενάκη. Οπως υποστηρίζει ο συνήγορός του, Κ. Παπαδάκης, ο 27χρονος δεν είχε καμία σχέση με τα επεισόδια μεταξύ νεαρών και αστυνομικών δυνάμεων που εκτυλίχθηκαν εκείνο το βράδυ στα Εξάρχεια, γύρω από τα παλαιά γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Ομως σε βάρος του, (όπως και των υπολοίπων 4 συγκατηγορουμένων του), ασκήθηκαν εξοντωτικές κακουργηματικές διώξεις για κατοχή εκρηκτικών, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και αντίσταση κατά της αρχής, αν και, όπως λένε όλοι, δεν έπεσαν στα επεισόδια αυτά βόμβες μολότοφ!

Πρόκειται για πάγια τακτική της Αστυνομίας, όταν βρίσκεται έκθετη για απαράδεκτη βίαιη συμπεριφορά, λένε νομικές πηγές. Αποδίδει στους συλληφθέντες ανύπαρκτες κατηγορίες και αλλοιώνει τα πραγματικά περιστατικά, προκειμένου να αποφύγει τον ποινικό έλεγχο των στελεχών της. Κάτι ανάλογο είχε επιχειρήσει άλλωστε να κάνει στην υπόθεση της ζαρντινιέρας και τον άγριο ξυλοδαρμό του Κύπριου φοιτητή. Ομως εκεί την εξέθεσαν οι κάμερες.

Το κρίσιμο ερώτημα προς την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών (τους κ. Πρ. Παυλόπουλο και Χρ. Μαρκογιαννάκη) είναι εάν κινήθηκαν οι μηχανισμοί ελέγχου των αστυνομικών που εμπλέκονται στο περιστατικό. Οπως θα γνωρίζουν πολύ καλά, η Αστυνομία υποχρεούται να δίνει εξηγήσεις για κάθε περιστατικό κρατούμενου, που φεύγει από τα χέρια της χτυπημένος. Το ίδιο οφείλει να πράξει και ο ανακριτής της υπόθεσης

ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΑΥΤΑ
ΠΡΟ ΟΛΙΓΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΑΞΗΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ,
ΔΥΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Από συντρόφους που βρέθηκαν στο σημείο.
από (A) 11:31μμ, Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009
Στο σημείο υπήρχε πολυπληθές κλιμάκιο της ασφάλειας, με υψηλόβαθμους αξιωματικούς που συντόνιζαν τις λεπτομέρειες μέσα από συμβατικά αυτοκίνητα. Ασφαλίτες έκαναν βόλτες στην περιοχή με μηχανές και στάθμευαν σε κάποια σημεία δίνοντας αναφορά μέσω κινητού για την κίνηση στους γύρω δρόμους. Το σκηνικό χούντας συμπλήρωνε και μια ομάδα Δέλτα που έκανε περάσματα κορνάροντας μάλιστα κάθε φορά που πέρναγαν μπροστά από τους συναδέρφους τους.

Οι φασίστες είχαν τη διαρκή και αδιάλυπτη βοήθεια των ανδρών της ασφάλειας, κάποιοι από τους οποίους μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες μεταναστών υποδύθηκαν μέλη μη κυβερνητικής οργάνωσης και υποσχόμενοι ότι σε λίγη ώρα θα τους μοιράσουν κάποια τρόφιμα, τους κάλεσαν να μην απομακρυνθούν από το σημείο και αν γίνεται να καλέσουν όσους ξέρουν κοντά. Στη συνέχεια πέρασαν απέναντι και ανέλαβαν δράση οι φίλοι τους από τη Χρυσή Αυγή.

UPDATE KYRIAKH

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Δ

1075295
προσαγωγη
από cnt 10:09μμ, Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009
(Τροποποιήθηκε 10:23μμ, Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009)

στο μετρο πανεπιστημιο πριν περιπου 20 λεπτα 4 δελταδες την πεσανε σε παιδι που απλα περνουσε ειχε μακρια μαλλια και μιλουσε στο κινητο. του κανανε ερωτησεις τυπου που πηγαινεις, εξαρχεια και τελικα τον δεσανε αφου ειχε κατεβει στο σταθμο



Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

ανοίξτε συζήτηση για αυτό το άρθρο
1075302
επιβεβαιωμένο
από @ 10:23μμ, Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009
Ο τύπος ανέβαινε προς Εξάρχεια, και παράλληλα ανέβαιναν απο τον ίδιο δρόμο οι Δελτάδες (4 δικάβαλα),όταν πέρασαν άλλαξε πορεία προς τα κάτω, οι τσέοι κάναν τον γύρο του τετραγώνου και του την πέσαν ενώ είχε ήδη κατέβει κάτω. Ο τύπος το πολύ 18 χρονών παίζει να μήν τους πήρε καν χαμπάρι και να μήν έστριψε κάν για αυτούς. Βρισίδια και τα λοιπά απο τους μπάτσους, όχι ξύλο όσο είδα.

ΕΝΩ ΧΤΕΣ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ


ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΚΑΛΛΟΠ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΚΥΡΗΧΤΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕς,
ΑΚΟΥΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟς ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗς ΕΡΙΞΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ, ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΟΥς ΑΝΑΡΧΙΚΟΥς ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΟΛΑ) ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΙΚΑΝΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ.

ΔΙΕΡΡΕΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΕΡΙ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΚΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΕΧΤΕς "ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥς ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ" ΚΛΠ (ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ) ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΣΚΑΣΑΝ ΤΑ ΚΑΜΠΟΥΜ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑς ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟς ΚΩΣΤΑΚΗς ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.


ΧΤΕς ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟς ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ.

ΕΠΙΑΣΕ ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΓΚΡΑΦΙΤΑ ΝΑ ΒΑΦΕΙ ΣΤΗ ΣΟΛΩΝΟς ΤΟΝ ΞΑΠΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤςΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕς ΤΩΝ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟ ΤΖΙΠΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΖΙΠΑΚΙ ΠΟΥ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ, ΠΗΡΑΝ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.

ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΚΙ ΕΠΟΜΕΝΟ Ο ΚΟΣΜΟς ΠΟΥ ΑΡΑΖΕ ΣΤΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ, ΟΠΩς ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΖΟΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΡΟΧΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥς ΑΠΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΣΕ
ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ ΕΝΤΟΝΩΣ. ΟΛΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΦΩΝΕς ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ [ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΡΚΟΥΡ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΛΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ] ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ [ΜΕ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ, ΟΧΙ ΜΕ ΣΤΟΥΠΙΑ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΕΣ]

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΣΦΑΓΗ, ΚΑΙ 5 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ, ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΚΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ)

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ, ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΟΛΑΣΗ, ΦΛΟΜΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΚΟ, ΕΒΡΙΣΑΝ, ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ, ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩς ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΟΠΩς ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΘΟΔΩΡΗ, ΚΑΙ ΩΣ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΟΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ.


ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΩΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΛΕΤΩΣ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΟΥ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΗΣΑΝ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΝΑΥΣΟ ΤΡΟΠΟ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ
"ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ"



ΤΩΡΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ



ΑΝ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΣ ΤΗ ΣΠΙΘΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ.

9 comments:

pølsemannen said...

Το σωστό δεν είναι "σέκτα", είναι "σέΞτα" όπως λέει και ο κύριος Σόμπολος.

Τι να μαζέψει μωρέ ο Κουρασμένος, χάνει προς Γιωργάκη, χάνει προς Λάος και Κάμπότζη, μη και δε βρει και την δική του ψήφο στην κάλπη.

Τεσπα, με Ψινάκη στη βουλή δε θα πλήξουμε τουλάχιστον.

Φαντάσου να πετάξει κάνα "Α, μωρή ηλίθια!" στη βουλή, να γελάσει το παρδαλό κατσίκι!

Zaphod said...

Eιναι προφανης η προσπάθεια να "επαναπατρίσουν" τους παραδοσιακους πατρις-θρησκεια-οικογενεια ψηφοφορους τους.

Δεν φταίνει αυτοί, εμεις οι μαλακες (ολοι!) φταιμε που τρωμε το κουτοχορτο.


Πολιτικη με δακρυγονα....

demetrat said...

βλέπω μανάρι μου πως σου την έπεσε ο κινέζος ο μαλάκας.
Όλοι την πατήσαμε.
Βάλε λεκτικη επαλήθευση να γλυτώσεις
Τελειώσαμε με τα ζόρικα;
:)
δ

ATHENA said...

ΣΕΞΤΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΣΩΣΤΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΟΛΣΕ!
ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

ΖΑΦΟΔ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΡΥΠΙΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!


ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΗΘΟΣ.
ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΩ...

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΩ ΤΗΝ ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΠΟΛΥ ΣΠΑΣΤΙΚΗ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΒΗΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΤΣ


ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Κορέλι said...

Αυτούς της ομάδας Δ εμείς αν τους είχαμε τότε, θα τους θέλαμε για πρωινό.
Η φίλη μας και συμμαθήτρια μου Aδαμαντία έχει κάνει γενέθλιο πόστ.
Έχετε χαιρετισμούς απο την Πελαγία.

patsiouri said...

Σιγά μην τους καθόταν ο Ψινάκης...

ΥΓ: Πολλοί μαητές μου (ευτυχώς όχι ακόμα δεκαοχτάχρονοι) με ενημέρωσαν πως θα ψήφιζαν ΛΑΟΣ.
Ξέρει η αλεπού...

kostaslogh said...

Γειά σου,καλώς σε βρίσκω
μήπως μπορείς να μου πείς πού θα βρώ εκείνους τους χάρτες με τα βυθισμένα πλοία με τα πυρηνικά;
Καλή σου μέρα

ATHENA said...

ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΩΣΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΙΝΚ ΝΑ ΔΩΣΩ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΞΙΚΩΝ ΜΑΦΙΟΝΑΥΑΓΙΩΝ.

ΠΑΤΣ, Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΥΣΤΡΟΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ... ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ!


ΚΟΡΕΛΙ, ΤΗ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΗΘΗΚΑ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ, ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΑΓΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.

Anonymous said...

Ας το πάρουν χαμπάρι τα ψώνια της κοινωνικής ειρήνης, πως οι μπάτσοι είναι απέναντι στο λαό, εχθροί του και να σταματήσουν να αναμασάνε ως γνήσιοι κρετίνοι ραγιάδες τις παρλαπίπες των ρουφιάνων δημοσιογράφων στα φασιστοκάναλα περί... "παιδιών του λαού"!