Wednesday, December 09, 2009

ΑΦΟΠΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΜΠΑΤΣΟΥΣ, ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΥΚΛΑ


Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΡΗΝΗΣΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΥΛΟΓΚΑΖΩΝ ΜΠΑΓΟΥΔΟ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 12 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΕΡΑΚΑ

ΑΝΑΦΗΣ & ΚΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑΣ τηλ. 2106616130

Προς τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ,

Καταγγέλλουμε την βάρβαρη και δολοφονικών προθέσεων επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων της ομάδας Δ, σε βάρος των μαθητριών και μαθητών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Γέρακα, καθώς και μαθητών άλλων σχολείων που διαδήλωναν ειρηνικά την οργή τους, για την δολοφονία πέρυσι του συμμαθητή τους Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Συγκεκριμένα γύρω στις 14.40, στην οδό Πανεπιστημίου, στο ύψος των Χαυτείων, άνδρες της ομάδας Δ, οδήγησαν τις μοτοσικλέτες τους πάνω στο σώμα της πορείας μαθητών και γονέων τραυματίζοντας μαθητές και γονείς, επιτέθηκαν με τα ρόπαλά τους , χτυπώντας με λύσσα και αναίτια παιδιά 14 έως 17 χρονών, τραυματίζοντας 14χρονη συμμαθήτρια των παιδιών μας, (δηλαδή μιλάμε για περισσή «παλληκαριά» των πάνοπλων πραιτόρων), επιχείρησαν και με άλλες δυνάμεις των ΜΑΤ να δημιουργήσουν κλοιό, με πρόθεση να συλλάβουν, όπως δήλωναν βωμολοχώντας και προπηλακίζοντας όποιον εύρισκαν μπροστά τους. Μπροστά στη σθεναρή και ψύχραιμη στάση μαθητών και γονιών τα χειρότερα αποφεύχθηκαν.

Πρόθεση της κυβέρνησης παρά τα προσχήματα αποδεικνύεται πως είναι η κατατρομοκράτηση των νεολαίων και των πολιτών, που υψώνουν ανάστημα αξιοπρέπειας, αγώνα, και δημοκρατικής συλλογικής δράσης και διεκδίκησης.

Καταγγέλλουμε με τον πιο αποφασιστικό τρόπο, το όργιο αστυνομικής βίας που ξετυλίχθηκε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, καλούμε τις οργανώσεις των εκπαιδευτικών την ΟΛΜΕ, την Ε’ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής , τους συλλόγους διδασκόντων, την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, τους συλλόγους και τις οργανώσεις των γονέων, κάθε δημοκρατικό πολίτη, να υψώσουν μαζί μας φωνή διαμαρτυρίας, να συμπαραταχθούν σε ένα μέτωπο υπεράσπισης των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών του λαού μας και ιδιαίτερα της νέας γενιάς.

Δηλώνουμε πως θα διερευνήσουμε, το ενδεχόμενο της αναζήτησης νομικά των ευθυνών, της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου «Προστασίας του Πολίτη», της ηγεσίας της Αστυνομίας, καθώς και των φυσικών αυτουργών των βάρβαρων , τρομοκρατικών και αναίτιων επιθέσεων σε βάρος των παιδιών μας.

6 Δεκεμβρίου 2009.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας

Γιάννης .Αδριανός Ελένη Νανοπούλου

4 comments:

manetarius said...

Μόνο ατυχημα δεν ήταν... απίστευτο!

Ούτε για ποδήλατα δεν είναι οι ηλίθιοι!

(τι ωραία που τα λέει ο Σάββας ρε παιδάκι μου!)

Κ.Υ.Π. WALKING said...

Υπομονή,θα γίνει κάποια στιγμή υπουργός ο Ψωμιάδης και θα τους ανεβάσει στα άλογα.

ATHENA said...

ΝΑΙ ΜΑΝΕ, ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ!

ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΝΑ ΤΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΝΟΜΑΝΕ, ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ!

ΚΥΠ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟΣΝ, ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ


ΦΙΛΙΑ

indictos said...

Σε σκέφτομαι σήμερα ;-)