Sunday, January 16, 2011

ΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΤΥΦΛΑ ΝΑ'ΧΕΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ

ΓΡΑΦΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΓΙΕΡ

«Δήλωση

Εγώ, η Μπάρμπαρα Μάγιερ, γεννημένη στις 03.06.1958 στο Μπαντ Βάλντζεε της Γερμανίας, κόρη του Ρούντολφ και της Ανελίζε, είμαι η μητέρα της προχθεσινής συλληφθείσας Φαίης-Μαρί Μάγιερ.

Με την παρούσα δήλωσή μου ξεκαθαρίζω ότι δεν είμαι η Μπάρπαρα Μάγιερ που κατηγορείται για συμμετοχή στη RAF, όπως και ότι ο διαζευγμένος σύζυγός μου, Βόλφγκανγκ Μάγιερ του Χάινριχ, δεν είναι ο δολοφονημένος άντρας της. Κάτι που εύκολα αποδεικνύεται, αφού αυτός ζει και εργάζεται στη Γερμανία.

Με απογοήτευση και οργή παρακολούθησα χθες τις ειδήσεις τόσο στην τηλεόραση, όσο και σε διάφορες ηλεκτρονικές ειδησεογραφικές σελίδες. Δεν γνωρίζω πώς και γιατί κάποιοι δημοσιογράφοι αποφάσισαν να παραπληροφορίσουν ότι οι γονείς της κόρης μου είναι καταζητούμενοι ή νεκροί τρομοκράτες. Εγώ τους ονομάζω δυσφημιστές και διασπορείς ψευδών ειδήσεων. Όλη μου τη ζωή υπήρξα ειρηνικός άνθρωπος. Δεν θα ηρεμήσω όμως, μέχρι ορισμένοι δημοσιογράφοι να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, να ανακαλέσουν δημόσια όσα προείπαν και να καθαρίσουν τη λάσπη που έριξαν.

Σκοπεύω να κινήσω όλες τις νόμιμες διαδικασίες, αστικές και ποινικές, και να διαταράξω τις ήρεμες ζωές τους. Τέτοιοι άνθρωποι αντιλαμβάνονται τις συνέπειες των πράξεών τους, μόνο όταν συρθούν και οι ίδιοι ενώπιον της δικαιοσύνης.

Τέλος δηλώνω με υπερηφάνεια, ότι δεν είμαι μόνο μητέρα, αλλά και καλή φίλη της κόρης μου. Δεν γνωρίζω τι περιέχει η δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον της, γνωρίζω όμως πολύ καλά ότι είναι αναρχική και όχι τρομοκράτης. Αυτοί που χρησιμοποιούν τελείως ανεύθυνα τη θέση τους για να σπιλώσουν τον οποιοδήποτε ως τρομοκράτη, αυτοί που δεν ντρέπονται να καταστρέφουν τη ζωή της κόρης μου, αυτοί είναι που τρομοκρατούν.

Θεσσαλονίκη, 16 Ιανουαρίου 2011
Μπάρμπαρα Μάγιερ»

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΗς ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΕΡΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ 20ΕΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΕΠΩΔΟΣ ΗΤΑΝ

ΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΛΠ

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΟΜΠΟΛΟ ΝΑ ΣΚΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕς ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗς ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ Η ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ. ΕΣΚΑΣΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ

ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕς ΕΣΥ ΤΙ ΛΟΓΟ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ ΤΑ 7 ΑΠΟ ΤΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗς ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥς ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΗΓΑΓΕ ΠΥΞ ΛΑΞ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΟΙΑΖΕ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ!

ΥΓ. ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΓΙΕΡ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΟΙΝΟ ΟΝΟΜΑΝΑ ΤΟ ΓΟΥΓΛΙΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ?
6 comments:

pølsemannen said...

Eί-ναι ΠΣE-ΦTPA!

Eί-ναι ΠΣE-ΦTPA!


Kαι ερωτώ:

Aπό που και ως που είναι το Mάγιερ συνηθισμένο όνομα;;

Πόσοι λέγονται Mάγιερ στον ομφαλό του σύμπαντος;

TRIP said...

Μακάρι να τους πάρει και τα σώβρακα. Αλλά επειδή το θέμα των ξεφτιλισμένων δημοσιογράφων θα κριθεί από μια εξίσου ξεφτιλισμένη δικαστική εξουσία, πολύ φοβάμαι πως πάλι λάδι θα την βγάλουν...

demetrat said...

χχα χα χα
να δω το Σόμπολο γαμημένο, κι ας είναι κι από γερμανό.
δ

manetarius said...

Όταν λέμε κόρη του Ρούντολφ... εννοούμε τον τάρανδο που σούρνει τον Άγιο Βασίλη;
Αυτό κι αν είναι είδηση!

υ.γ να πούμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα...

Anonymous said...

INSERT

ATHENA said...

ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ(!) ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΙΔΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗς ΥΠΟΘΕΣΗς ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΓΙΕΡ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΘΩς ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΡΗ ΤΗς ΡΑΦ ΑΦΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΦΕ ΜΕ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ"

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΟΥς (ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΡΟΥΝΤΟΛΦ)