Sunday, June 08, 2008

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ

ΕΛΑΒΑ ΧΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΦΙΛΤΑΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΡΕΝΤ ΤΟΥ BANANA REPUBLIC FORUM.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Θέλω να σας ευχαριστήσω ολόψυχα για την συμπαράσταση και τα καλά σας λόγια έως τώρα. Παρότι έχει περάσει ένας μήνας από την απόφαση της διοίκησης της ΕΡΤ να μην ανανεώσει την προβολή του Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα και της Θεματικής Βραδιάς για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, συνεχίζουν να φτάνουν μηνύματα και ψηφίσματα συμπαράστασης από πολίτες, συλλόγους και προσωπικότητες. (μπορείτε να τα δείτε στην συνέχεια).

Πιστεύω ότι το κύμα διαμαρτυρίας που ξεσηκώθηκε ξεπερνά κατά πολύ την προσωπική μου περίπτωση ή την τύχη μιας εκπομπής. Αφορά το δικαίωμα των πολιτών στην ελευθερία της έκφρασης και την ενημέρωση, πολύ περισσότερο όταν οι ίδιοι χρηματοδοτούν την δημόσια τηλεόραση. Αφορά την παραγκωνισμένη νέα γενιά των 700 συν-πλην ευρώ (που αποτέλεσε την πέτρα του σκανδάλου), την έλλειψη αξιοκρατίας, αλλά και τον τρόπο λειτουργίας της δημοκρατίας μας. Ένας τροχονόμος που με σταμάτησε πρόσφατα έξω από την Βουλή συνόψισε πολύ καλά όλα αυτά τα συναισθήματα: "Γι’ αυτό αυτή η χώρα", μου είπε, "δεν πρόκειται να πάει ποτέ μπροστά".

Με δεδομένο τον συνεχώς αυξανόμενο ρόλο των ΜΜΕ στην κοινωνική και πολιτική ζωή, δεν μπορεί να υπάρξει δημοκρατία χωρίς ανεξάρτητα και ελεύθερα μέσα ενημέρωσης. Αν οι εξελίξεις που σημειώνονται τα τελευταία χρόνια συνεχιστούν, είναι ζήτημα χρόνου το πότε οι πολίτες στην Ελλάδα δεν θα είναι καθόλου ενημερωμένοι για την ίδια τους την χώρα. Υπάρχει και θα υπάρχει ποταμός «ειδήσεων», αλλά στην πραγματικότητα οι Έλληνες θα είναι χειρότερα πληροφορημένοι από τους ανθρώπους του Μεσαίωνα.

Για όλους τους παραπάνω λόγους εμείς στο Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα σχεδιάζουμε την δημιουργία ενός διαδικτυακού τηλεοπτικού σταθμού. Θέλουμε να αποτελέσει έναν τόπο αδέσμευτης και ανεξάρτητης ενημέρωσης και ποιοτικής ψυχαγωγίας.

Ξεκινήσαμε πειραματικά με το banana-republic.gr και παρά την ελάχιστη ενημέρωση ή το ελλιπές περιεχόμενο του banana, η ανταπόκριση είναι ιδιαίτερα θετική. Για να δημιουργηθεί ένα διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι απαιτούνται χρήματα. Για να είναι ανεξάρτητο, τα χρήματα αυτά πρέπει να προέρχονται από όσους ενδιαφέρονται για τίμια ενημέρωση και ψυχαγωγία που δε θα προσβάλλει την αισθητική τους.

Το μήνυμα λοιπόν που σας γράφω αποτελεί και ένα είδος σφυγμομέτρησης των απόψεων και των αντιδράσεων σας στην παρακάτω πρόταση: το αρχικό κεφάλαιο να συγκεντρωθεί από μετοχές αξίας πχ 100 ευρώ που θα αγοράσουν όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στο εγχείρημα. Οι μέτοχοι του σταθμού όπως και οι «ιντερνετοτηλεθεατές» θα συμμετέχουν στη διαμόρφωση του προγράμματος στέλνοντας τα δικά τους βίντεο και εκφράζοντας την γνώμη τους ,με όπλο τα εργαλεία αμφίδρομης επικοινωνίας τα οποία το διαδίκτυο προσφέρει. Εννοείται ότι η εταιρεία που θα δημιουργηθεί θα διέπεται από τους νόμους μιας ανώνυμης εταιρείας και τα οικονομικά της θα είναι διαφανή σε όλους τους μετόχους. Η συνέχεια της μπορεί να εξασφαλισθεί μέσα από διαφημίσεις, οι οποίες αυξάνονται στο ίντερνετ με γεωμετρική πρόοδο.

Προς τη δημιουργία διαδικτυακών τηλεοπτικών σταθμών κινούνται σήμερα μια σειρά από παράγοντες, από δημοσιογράφους μέχρι κέντρα πολιτικής και οικονομικής εξουσίας. Με την ενεργοποίηση της ψηφιακής τηλεόρασης οι σταθμοί αυτοί θα μπορούν να προβάλλονται όχι μόνο στην οθόνη του υπολογιστή αλλά και της τηλεόρασης. Το δικό μας μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι αντίθετα με τους υποψήφιους ανταγωνιστές, που θα θελήσουν να ελέγξουν το νέο μέσο, εμείς μπορούμε να αξιοποιήσουμε την ελευθερία και τις δυνατότητες συμμετοχής που το ίδιο το διαδίκτυο προσφέρει.

Πιστεύουμε λοιπόν ότι πρέπει να πάρουμε μέρος στο καινούριο πεδίο που ανοίγεται αντί να το αφήσουμε έρμαιο στις δυνάμεις της παραπληροφόρησης και της απληστίας. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να δημιουργηθεί κάτι διαφορετικό, που θα αναδείξει νέες δημιουργικές δυνάμεις στον αρτηριοσκληρωμένο τηλεοπτικό χώρο, θα κάνει γνωστή τη δουλειά άξιων νέων ανθρώπων που δεν έχουν πρόσβαση στα κατεστημένα ΜΜΕ και θα προωθήσει τις ιδέες της δημοκρατίας, της προστασίας του περιβάλλοντος, της μεγαλύτερης κοινωνικής δικαιοσύνης και της ενεργούς συμμετοχής των πολιτών στα κοινά.

Πέρα από το να εκφράσω για μια ακόμη φορά τις ευχαριστίες μου, θα ήθελα την γνώμη σας για το εγχείρημα.


7 Ιουνίου 2008

Φιλικά,
Στέλιος Κούλογλου.


ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΙΔΕΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΟ ΡΧΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗ ΔΩ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΠΟΥ ΕΠΙ ΔΥΟ ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΛΕΝΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑ
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΩ ΕΓΩ Η ΣΤΡΙΜΜΕΝΗ.
ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ
ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΤΗ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ
ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΟΥ, ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΕΛΙΟ.

Η ΙΔΕΑ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΠΡΗ, ΤΟ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ...
ΑΝΤΙΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ, ΟΤΑΝ ΔΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ- ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΚΑΚΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙΣ...

ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑ ΑΛΛΙΩΣ,
ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
(ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΕΑΤΕΣ)
ΧΤΥΠΑ ΘΕΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΤΥΠΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.

ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΑ

http://theoulini.blogspot.com

"Αγαπητη" φίλη,
είναι πιθανή η μη γνώση απο μέρους σου σε θέματα εταιρειών. Η πολυμετοχικότητα δεν είναι επαιτεία "κατοστάρικων"...
Το βεβαιο είναι πως η έλλειψη ευγένειας, σε μια πρόταση, δεν είναι δείγμα πολιτισμού.
Αν δεν είμαι τόσο μειωμένης αντίληψης, πρόταση είναι και ο καθένας διατηρεί την ελευθερία της επιλογής, όπως και τις άποψης. Όχι της ύβρεως σε κάποιον άνθρωπο που του έχουν φερθεί με πρόστυχο τρόπο απο έναν οργανισμό που όλοι μας πληρώνουμε αλλά ποτέ δεν ζητείται η γνώμη μας! Μάλλον ο αστυνομικός έχει δίκιο... "Γι΄αυτό αυτή η χώρα δεν πρόκειται να πάει ποτέ μπροστά"!!!

Ευχαριστώ


TO ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΜΦΑΝΕΣ.

ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΔΙΑΚΕΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΧΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ

http://theoulini.blogspot.com/2008/05/blog-post_12.html
http://theoulini.blogspot.com/2008/05/blog-post_14.html


ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΜΕ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ "ΜΠΑΖΕΙ ΝΕΡΑ"
ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ.

ΗΔΗ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ YOUTUBE,
ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ YOUTUBE ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ Κλείσιμο ματιού



Καλημέρα σε όλους και συγχαρητήρια στην ομάδα και για την ιδέα και για την υλοποίηση.
Σχετικά με την παραπάνω παράθεση καλό θα είναι athena να μην κοροιδεύουμαι τους εαυτούς μας.
Πιστεύω πως η χρήση του όρου "μη ευγένεια" ηταν οτι πιο ήπιο σε μια αγενη τοποθέτηση απο μέρους σου. Η ιδέες βελτιώνονται απο γόνιμες τοποθετήσεις και οχι απο "κακοχαρακτηρισμούς".
Η ανεξαρτησίες διαφυλάσονται οταν οι πολλοί καταθέτουν το υστέρημά τους και γνώστες του χώρου,όπως ο Στέλιος και οι συνεργάτες του, αναλαμβάνουν την ανάπτυξη χωρις να τους φιμώνουν.
Αντί λοιπόν να αναλωνόμαστε σε αντιπαραγωγικές αντιπαραθέσεις και αρτηριοσκληροτικές αντιλήψεις ας προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε το εγχείρημα με απόψεις.
Οι εταιρείες δεν είναι κατάρα. Οι άνθρωποι που τις κακοδιοικούν είναι.
Οι νόμοι δεν είναι χούντα. Οι άνθρωποι που τους εφαρμόζουν η όχι και κατα το δοκούν, είναι.

Μετά απο πολλών ετών εσωτερικής αναζήτησης αν είμαι περιθωριακός και ονειροπαρμένος, διαπιστώνω πως τελικά δεν είμαι μόνος... Υπάρχουν φωνές και ίσως είναι και πλειοψηφία, που αποζητούν ευγένεια στην επικοινωνία, δικαιοσύνη στην κοινωνία, ελευθερία στη άποψη και ισονομία στους θεσμούς! Αφού λοιπόν οι πολιτικοί μας είναι ανίκανοι να μας προσφέρουν την παιδεία που έχουμε ανάγκη (την ατομική εννοώ) ας προσπαθήσουμε μόνοι μας με ταπεινότητα να (εκ)παιδεύσουμε ο ένας τον άλλον. Όσοι επιθυμούν...
Για μια ακόμα φορά συγχαρητήρια στο σχέδιο σας! Θα είμαστε εδώ και πιστεύω περισσότεροι απο οσους φανταζονται αυτοί που καταπνίγουν τα όνειρά μας.
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ


ΘΛΙΒΟΜΑΙ

*******************************************
ΑΜΕΣΟ UPDATE
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΟ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ JO

Η athena έναν προβληματισμό εξέφρασε και σίγουρα είναι κάτι που σκέφτηκαν, ίσως, δεκάδες άλλοι και στο μέλλον μπορεί να είναι εκατοντάδες ή χιλιάδες με τον ίδιο προβληματισμό. Έχει δικαίωμα να το πεί, έχει δικαίωμα να ακουστεί, και είμαι σίγουρος ότι το έκανε για καλό.

Απο τη στιγμή που ειπώθηκε πρέπει να το συζητήσουμε, δημοκρατία άλλωστε δεν είναι πάντα η πλειοψηφική άποψη, γιατί αν είναι, ας κάτσουμε στα αυγά μας και ας χαρούμε την δημοκρατική "μπανανία" που βιώνουμε κάθε μέρα.

Ας μάθουμε όλοι μαζί να κάνουμε διάλογο χωρίς να δείχνουμε "εχθρούς". Γιατί απλά δεν υπάρχουν, και στην περίπτωση που υπήρχαν ή θα υπάρξουν έχουν κάποιο ρόλο στην εξέλιξη, όλα είναι κομμάτι ενός "χαοτικού" περιβάλλοντος. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα πάντα, ας κάνει ο καθένας ότι θεωρεί καλό, ας έχει το δικαίωμα να το κάνει τουλάχιστο, και το καθημερινό αποτέλεσμα θα μας δείχνει κάθε φορά μια νέα ισσοροπία.

ΟΥΦ! ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ, ΔΙΟΤΙ


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ JO!
ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΑΣΑ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.
http://theoulini.blogspot.com/2008/06/blog-post_08.html

ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΔΥΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΜΟΥ.

ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ 14 ΣΤΗΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΖΩΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΚΑΙ ΑΝ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ ΜΕ ΤΡΙΑ ΚΛΙΚ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ, ΚΑΗΚΑΜΕ. Αναποφασιστικότητα

ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ
ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΙΑ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ


7 comments:

spooky said...

Τι να κάνεις βρε Αθηνά, πάντα υπάρχουν οι χειροκροτητές που, μόλις ακουστεί κάτι διαφορετικό από αυτό που λένε εκείνοι, σπεύδουν να επιτεθούν. Μη δίνεις σημασία.

ATHENA said...

ΔΕ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΑΠΛΩΣ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΠΕΙΠΕΔΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΕΝΕΦΑΝΙΣΘΗΣΑΝ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΗ.

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΑΣΙΜΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ WEB BASED ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΛΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ.

ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!

ange-ta said...

Καλησπέρα απο το Βέλγιο,
Την επιστολή τη πήρα και γω!

Δεν είναι κακό να ζητάει κατοστάρικα, Αθηνούλα μου, γιατι ενας σταθμός δεν κτίζεται με ωραία λόγια. Σε τελευταία ανάλυση πρέπει να αποκτίσουμε τους δικούς μας σταθμούς, γενικά τις δικές μας τροφές πνευματικά και σωματικά.
Το σύστημα δεν μπορείς να το πολεμίσεις με λόγια απο πέντε ή δεκα πέντε η τριακόσια πέντε μπλόγκ.

Και ούτε σε σπόνσορες μπορούμε να στηριχτούμε, γιατι απο τη στιγμή που έχεις σπόνσορες έχεις αμέσως και αφεντικά.

Βλέπεις απο τη μια δεν έχουμε εμπιστοσύνη στα μέσα ενημέρωσης, αλλά και να φτιάξουμε δικά μας, πάλι δεν έχουμε εμπιστοσύνη.

Βέβαια, η απάντηση του Στέλιου Κούλογλου, η τού όποιου η απάντηση, ήταν άκρως αγενής και δεν φανερώνει μια ομάδα που θα ασχοληθεί με υπομονή για σωστη ενημέρωση!

Εκείνο που με κάνει σκεπτική, είναι ότι δεν θα είναι μαζικό μέσο ενημέρωσης και θα παραμείνει η πληροφόρηση μιας μειωψηφίας, οπότε χάνει την αξία που είχε το ΡΧΣ

Μη περιμένεις να σου δώσω μια απάντηση, δεν την έχω!

Πάντως ας το σκεφτούμε λίγο πιο πολύ.

Προτείνω να βρεθούμε απο κοντα και να το συζητησουμε.
Θα γυρίσω στην Ελλάδα στις 18μ αλλά
δεν θα είμαι ελεύθερη πριν το τέλος του Ιούλη.

Δεν επείγει!!!!

Αυτο θα προτείνω και στον Στέλιο τον Κούλογλου.

Πές μου καταρχην πως τα βλέπεις αυτά που λέω και να συνεχίσουμε τη συζήτηση!

φιλιά

Γουφ said...

ΣΑΝ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ , ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΝΑΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΥΠΟΛΟΓΙΙΣΤΗ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΟΥ. α! και στα πεθερικα μου!

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΣΠΕΥΣΩ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ.

ΑΥΤΑ.

ATHENA said...

ΑΝΖΕΤΙΩ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΜΡΩΜΕΝΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
(ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΛΕΡΟΣΑΣΗΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΜΕΤΕΞΕΛΙΧΤΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ Η ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ Ο ΜΑΚΗΣ ΕΣΤΗΣΕ ΗΔΗ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΥΦΙΚΤΟ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΗΝ ΑΠΛΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ -ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΡΑ ΠΡΟΣΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ ΠΑΠΠΟΥ ΠΟΥ ΔΝΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ- ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΟΣΤΟΣ)

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΧΙΛΙΑΡΙΚΩΝ.

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΔΕΚΤΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΑ ΚΟΣΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΠΟ 100 Η 1000 ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ...

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ, ΟΧΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΙΔΕΕΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ (ΕΧΩ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΟΣΤ)


ΕΧΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΣΟ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ
ΑΛΛΑ ΑΠΛΩΣ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ;-)


ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ MOULES FRITTES ;-)

ATHENA said...

ΓΟΥΦΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΠΡΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΩ ΜΕ ΑΥΑΤ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΗΝ ΑΝΖΕΤΑ

ange-ta said...

MOLIΣ BRΩ EYKAIRIA ΘA KOITAKSΩ/