Thursday, April 08, 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ 16ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΟΣ ΜΥΘΟΜΑΝΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ

«Η πρωτοβουλία μου να γράψω και στην συνέχεια να δημοσιοποιήσω την θέση μου και να ξεκαθαρίσω τους λόγους για τους οποίους δεν πρόκειται να παραστώ στο δικαστήριο πάρθηκε επειτα από την ανάγνωση αλλα και την εξέλιξη τόσο των δημοσιευμάτων, όσο και των γεγονότων της δίκης. Ρίχνωντας μια ματιά στα δημοσιεύματα των media αλλα και τις δηλώσεις του κυρίου Κούγια, θεωρώ πως είμαι υποχρεομένος να πάρω θέση απέναντι του, απο τη στιγμή που και ο ίδιος αποφάσισε να κάνει το ίδιο προς το προσωπό μου.

Όσον αφορά λοιπόν τη μη συμετοχή του στη διαδικασία σε περίπτωση που δεν εμφανιστώ για να καταθέσω, δηλώνω οτι με μεγάλη μου χαρα και ανυπομονεσία περιμένω τη μη συμετοχή του, αλλά και τις εξίσου γελοίες δηλώσεις του, οι οποίες το μόνο που μου προκαλούνε είναι νευρικό γέλιο.

Στο δεύτερο σκέλος στο οποίο αναφέρεται στη συμετοχή μου σε ακροαριστερές οργανώσεις, συνεργασιας μου με κυκλώματα και αλλες παρόμοιες γελοιότητες θα ήθελα να τονίσω, πως είναι σενάρια συνωμοσιολογίας ενός φαντασμένου δικηγορίσκου ο οποίος αρέσκεται στο να δημιουργεί εντυπώσεις και να προσπαθεί με κάθε τρόπο να γαντζώνεται από την επικαιρότητα ανεξάρτητα με το αν αυτή είναι θετική η αρνητική για τον ίδιο. Τίποτα παραπάνω από ενα μυθομανή καραγκιοζάκο ο οποίος έχει γνώση του ποινικού κώδικα και αρέσκεται στο να ρουφάει όση περισσότερη δημοσιότητα μπορεί, είτε με το ρόλο του θύματος (δαρμένος, λιπόθυμος κλπ.), είτε ως ένας σοβαροφανής επαγγελματίας.

Σε σχέση με την ανακοίνωση της Γ.Α.Δ.Α. περι της μη παρακολούθησής μου, το μόνο που θα μπορούσα να πω ειναί πως όσο αυτοί δεν με παρακολουθούνε αλλο τόσο ο Κορκονέας δεν πυροβόλησε τον Αλέξανδρο. Ωφείλω να διευκρινίσω και πως παρά τα δημοσιεύματα, δεν είχα κανενα σκοπό να εμφανιστώ στη δίκη διότι δεν με απασχολεί ουτε στο ελάχιστο η έκβασή της. Θεωρώ, ως πολιτική μου επιλογή, να μην εμφανίζομαι στις στιγμές που ορίζουν οι θεσμοί, αλλα να διαμορφώνω εγω ο ίδιος τα δίκα μου πλαίσια στα οποία θα εκφράσω την αντίληψή μου.

Εύχομαι λοιπόν τόσο στον κ Κούγια, όσο και στον πελάτη του, καλα ξεμπερδέματα και προκαλώ την ελληνική αστυνομία να φέρει εις πέρας το έργο της, αν και εφόσον έχει τη συγκεκριμένη δυνατότητα».ΠΗΓΗ


ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ Ν.Ρ. ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 18 ΜΗΝΕΣ ΥΠΟ ΤΟ ΣΟΚ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ.

ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟς ΒΙΑΙΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΣΟΥ.


ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ...

4 comments:

aKanonisti said...

Δεν ξέρω αν τελικά αυτή η επιστολή δεν εξυπηρετεί το κλίμα που θέλει να δημιουργήσει ο ξεδιάντροπος συνήγορος....
Ειλικρινά δεν ξέρω....
Ασφαλώς και καταλαβαίνω τους λόγους....όμως...καμιά φορά.... κάποια τσογλάνια...παίζουν με το θυμικό μας....
και σε αυτό το παιχνίδι δεν θα ήθελα με τίποτα να συμμετάσχω....

Μακάρι να κάνω λάθος....

Θα δείξει.....

Anonymous said...

νευρικο γελιο του προκαλει ο κουγιας? οντως με μικροαστο τσογλανο εχουμε να κανουμε!

ATHENA said...

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΕΦΗΒΟΣ,ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΡΑ ΣΤΟΝ ΕΝΗΛΙΚΑ.

ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΕΦΗΒΟΣ ΠΟΥ ΚΟΒΩ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΕΙ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΝΕΥΡΙΚΟ ΓΕΛΙΟ

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ [ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΣ-ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ]ΓΕΛΑ ΝΕΥΡΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ.

ATHENA said...

ΥΓ. ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΥΛΙΝΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΗ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ ΤΟΥ...

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΣΕΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ

Θεωρώ, ως πολιτική μου επιλογή, να μην εμφανίζομαι στις στιγμές που ορίζουν οι θεσμοί, αλλα να διαμορφώνω εγω ο ίδιος τα δίκα μου πλαίσια στα οποία θα εκφράσω την αντίληψή μου.