Friday, May 07, 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ ΣΤΗΝ MARFIN

ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΑΙΗΛ ΜΟΥ

"Νιώθω υποχρέωση απέναντι στους αδικοχαμένους συναδέρφους μου να πω αυτές τις αντικειμενικές αλήθειες. Στέλνω αυτό το μύνημα σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και όλα τα ενημερωτικά sites. Όποιος έχει ακόμα συνείδηση, ας το δημοσιεύσει. Οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν να παίζουν το παιχνίδι της κυβέρνησης.

● Η πυροσβεστική υπηρεσία δεν έχει δώσει έγγραφη άδεια για το συγκεκριμένο κτίριο, η συμφωνία ήταν κάτω από το τραπέζι, όπως άλλωστε γίνεται πρακτικά με όλες τις επιχειρήσεις και τις εταιρείες στην Ελλάδα.

● Το συγκεκριμένο κτίριο δε διαθέτει πυρασφάλεια και πυροπροστασία, ούτε μελέτη ούτε εγκατάσταση, δηλαδή ψεκαστήρες οροφής, εξόδους διαφυγής, πυροσβεστικές φωλιές. Μόνο φορητούς πυροσβεστήρες, οι οποίοι φυσικά δε μπορούν να αντιμετωπίσουν μια εκτεταμένη πυρκαγιά σε ένα κτίριο φτιαγμένο με προ πολλού ξεπερασμένες προδιαγραφές ασφαλείας.

● Κανένα κατάστημα της τράπεζας δε διαθέτει προσωπικό εκπαιδευμένο στην αντιμετώπιση πυρκαγιών. Ούτε καν στη χρήση των λιγοστών πυροσβεστήρων. Η διοίκηση προφασίζεται πάντα το κόστος και δεν κάνει ούτε στοιχειώδεις κινήσεις για να προφυλάξει το προσωπικό.

● Ποτέ δεν έχει γίνει άσκηση εκκένωσης οποιουδήποτε κτιρίου από τους εργαζόμενους της τράπεζας ούτε έχει γίνει σεμινάριο από πυροσβέστες, ώστε να δοθούν οδηγίες για τέτοιες καταστάσεις. Οι μόνες ασκήσεις που έχουν γίνει στη Mafrin Bank είναι για σενάρια τρομοκρατικών ενεργειών και διαφυγή των μεγάλων κεφαλιών της τράπεζας από τα γραφεία τους.

● Το συγκεκριμένο κτίριο δεν είχε ειδική πρόβλεψη για φωτιά, παρόλο που λόγω η κατασκευή του είναι πολύ ευαίσθητη κάτω από τέτοιες συνθήκες και παρόλο που ήταν γεμάτο με υλικά από πάνω μέχρι κάτω. Υλικά που παίρνουν φωτιά πολύ εύκολα, όπως χαρτί, πλαστικά, καλώδια, έπιπλα. Το κτίριο αυτό αντικειμενικά είναι ακατάλληλο για χρήση σαν τράπεζα λόγω της κατασκευής του.

● Καμία ομάδα προσωπικού ασφαλείας δεν έχει γνώση πρώτων βοηθειών και πυρόσβεσης, παρόλο που πρακτικά του ανατίθεται με προφορική εντολή κάθε φορά να προστατέψει το κατάστημα. Οι τραπεζικοί υπάλληλοι καλούνται να γίνουν πυροσβέστες και σεκιούριτι ανάλογα με τις επιθυμίες του κάθε κ.Βγενόπουλου.

● Τα στελέχη της τράπεζας απαγόρεψαν κάθετα και κατηγορηματικά στους εργαζόμενους να φύγουν, παρόλο που οι ίδιοι το ζητούσαν επίμονα από νωρίς το πρωί, ενώ επέβαλλαν στους εργαζόμενους να κλειδώσουν τις πόρτες και επιβεβαίωναν συνέχεια τηλεφωνικά το κλείδωμα του κτιρίου. Όποιος φύγει να μην έρθει αύριο για δουλειά, ήταν η μόνιμη απειλή. Τους έκλεισαν ακόμα και την πρόσβαση στο διαδίκτυο για να μην επικοινωνούν με τον έξω κόσμο.

● Εδώ και μέρες επικρατεί πλήρης τρομοκρατία στην τράπεζα σχετικά με τις κινητοποιήσεις, με την προφορική προσφορά "ή δουλεύεις ή απολύεσαι".

● Οι δύο αστυνομικοί της ασφάλειας που δουλεύουν στο συγκεκριμένο κατάστημα για τις ληστείες δεν εμφανίστηκαν σήμερα, παρόλο που τα στελέχη είχαν υποσχεθεί προφορικά ότι θα τους φέρουν εκεί.

Επιτέλους κύριοι, κάντε την αυτοκριτική σας και σταματήστε να περιφέρεστε παριστάνοντας τους σοκαρισμένους. Είστε οι υπεύθυνοι για αυτό που έγινε σήμερα και σε κάποιο ευνομούμενο κράτος (σαν κι αυτά που κατά καιρούς χρησιμοποιείτε σαν παράδειγμα από τηλεοράσεως) θα ήσασταν ήδη κρατούμενοι για τις παραπάνω πράξεις. Με δόλο έχασαν τη ζωή τους οι συνάδερφοί μου σήμερα. Δόλο της τράπεζας και του κ.Βγενόπουλου προσωπικά, που έδωσε εντολή, όποιος δε δουλέψει να μην έρθει αύριο στο γραφείο."


ΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3 ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ 10


ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ "ΑΤΙΤΛΟ" ΣΤΟΥ ΠΕΡΙΚΑΛΛΟΥ6 comments:

ανεστης said...

Ήμαρτον βρε Αθηνά, λες και μιλάμε για βραχυκύκλωμα...
Μιά φορά ένοχος αυτοί που έβαλαν τη φωτιά και 10 η τράπεζα που δεν είχε σωστή πυρασφάλεια; Πως βγαίνει αυτή η εξίσωση; Γιατί εμένα δεν μου βγαίνει.
Μιά φορά ένοχος όποιος πυροβολεί και 10 το ασθενοφόρο που δεν είναι δίπλα στο θύμα;
Να διαδηλώσουμε για τις απάνθρωπες τράπεζες τώρα που δεν έχουν μάνικες ή για την κουκούλα που έχει γαμήσει τον όπποιο ακτιβισμό;

Άν δεν δούμε στα μούτρα το πρόβλημα καλή μου θα κλάψουμε ακόμα πολλά αθώα θύματα.

ATHENA said...

1. ΚΑΗΚΑΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΛΛΑ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕΣΑ.

2. ΕΦΟΣΟΝ Η ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΡΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΞΕΡΕΙ.

3. ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΑ. ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗ ΘΕΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...

グリー said...

今年のクリスマスも後少しですね。グリー内でもクリスマスに備えて異性と交流を持つコミュニティが活発で、自分も今年のクリスマスにお陰で間に合いました!!みなさんもイブを一人で過ごさなくても良いように、グリーで異性をGETしよう

直アド掲示板 said...

当サイト直アド掲示板では無駄なやり取りが一切なく気に入った異性と即直アドが交換できます!口コミで広がったサイトなので業者もほとんどゼロ!ステキな異性と二人だけで秘密のメールを思う存分楽しんで下さい!

婚活 大阪 said...

春のトキメキをゲット!大阪でステキな婚活しませんか?婚活 大阪で素敵な結婚相手を見つけちゃおう!春は新しい恋の季節です!婚活始めるなら今がチャンス!!

モバゲー said...

全部で15個の設問!約3分程であなたのモバゲー度がまるわかり!素人か玄人か診断します!