Sunday, January 30, 2011

ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοίνωση προς την κοινωνία

Εμείς οι 300 μετανάστες απεργοί πείνας, που ζητάμε νομιμοποίηση όλων των μεταναστών που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα, δηλώνουμε τα εξής:

Εμείς οι 300 πήραμε την πρωτοβουλία γι’ αυτή τη μορφή αγώνα, χωρίς τη μεσολάβηση κομμάτων, οργανώσεων και προσώπων.

Θεωρούμε ότι η χώρα που ζούμε έχει δημοκρατία και πρέπει να σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις διεθνείς συμφωνίας.

Είμαστε αποφασισμένοι και συνεχίζουμε την απεργία πείνας, παρά τις πιέσεις και τις κακές συνθήκες του χώρου που αναγκαστήκαμε να δεχτούμε.

Καλούμε κάθε ελεύθερα σκεπτόμενο άνθρωπο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό να σταθεί αλληλέγγυος στο δίκαιο αγώνα μας για να ζήσουμε με αξιοπρέπεια.

29 Ιανουαρίου 2011

5η μέρα απεργίας πείνας


ΠΗΓΗ

ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ, ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΝΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΙΤΙΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥς ΧΩΡΑΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙς ΤΟΥΑΛΕΤΕς (ΠΡΟΦΑΝΩς ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΑΡΧΙΚΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ)

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ΡΟΥΧΑ, ΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΤΣΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΚΛΠ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΜΕΝΟ...)


ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΜΕΓΑΡΟ ΥΠΑΤΙΑ


4 comments:

Anonymous said...

7 ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, στο ντόμινο που άρχισε, δε θα κανιβαλίσουν ΑΥΡΙΟ, όπως τα μυρμήγκια, όταν οι επερχόμενοι ηφαιστειακοί χειμώνες ισοπεδώσουν τη γεωργία, τα αστικά κέντρα και όλη την ανθρωπότητα που την εγκλώβισαν οι "προοδευτικοί" Sοros-τοκογλύφοι χωρίς αυτάρκεια;;;

ange-ta said...

– "Θεωρούμε ότι η χώρα που ζούμε έχει δημοκρατία και πρέπει να σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις διεθνείς συμφωνίας".

τι λένε οι διεθνείς συμφωνίες;
Μπουκάρετε όπου σας φτάσουν τα πόδια σας και εκεί ορμηχτε όπου βρείτε και σύμφωνα με τις διεθνείς συμφωνίες θα πρέπει να σας σας συνδράμουν σε βαθμό που να δεχτούν αιτηματα του στυλ: Ελευθερία στην Ν. Αφρική;

Roadartist said...

Δεν ακούει κανείς.....

ATHENA said...

44 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΙΣΑΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΡΗΤΗ, ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ... ΜΕΤΑ ΚΥΡΙΟΣ ΟΙΔΕ...