Sunday, August 26, 2007

ΤΕΡΑΤΟΛΟΓΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΤΟ ΠΕΤΥΧΑ ΣΤΟ ΙΝΤΥ

Δεν παμε καλα
από ..... 1:11μμ, Κυριακή 26 Αυγούστου 2007

Εχτες σε δελτιο του αλτερ ο κακλαμανης(ο δημαρχος) εριξε αιχμες για τους αναρχικους. Και η απαντηση ηρθε απο... τον ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ο οποίος ειπε(σχεδον αυτολεξι): "ειμαι σιγουρος πως δεν ηταν αντιεξουσιαστες. μπορει να μου καινε το βιβλιοπωλειο(!!!!!!) αλλα ειναι υπερ της προστασιας του περιβαλλοντος.το απεδειξαν και στην Παρνηθα"

Αντε βγαλε ακρη...

ΣΑΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

6 comments:

Anonymous said...

Έχει χαθεί η μπάλα λέμε

ATHENA said...

ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΛΑΣ ΛΕΜΕ.

ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΩΣΖΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΟΥς. (ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ Η ΠΕΡΙΟΧΗ).

ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ...

JustAnotherGoneOff said...

Ε, δεν το πιστεύω τι είπανε τα ζώα!

ΖΩΑ!!!

SPY said...

Του Αδωνιδάκου δεν του συμφέρει να ενοχοποιηθούν οι αναρχικοί προς το παρόν. Απότερος σκοπός αυτού και του Καρατζαφύρερ, είναι τώρα να επωφεληθούν τη θλίψη και την οργή του κόσμου και να τη στρέψουν στους αγαπημένους τους εχθρούς (Αλβανοί, Τούρκοι κλπ κλπ)... Γι αυτό και τους φωτογραφίζουν συνέχεια με κάθε ευκαιρία που τους δίνεται.
Τώρα ειναι η ευκαιρία και ότι αρπάξουν, άρπαξαν...

ATHENA said...

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΗΞΗ ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΝΑ ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΟΜΠΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΟΜΕΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟς ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΤΗς ΕΥΚΑΙΡΙΑς ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ...

Anonymous said...

Για το ΛΑΟΣ έχω να πω οτι την ώρα που καίγεται όλη η Ελλάδα, η Εφη Σαρρη κάνει τον γύρο του internet τραγουδώντας "σταυρωστε με σταυρωστε με". Κάτι μου λέει οτι θα αποδειχθεί μεγάλο λάθος αυτό το video