Friday, September 14, 2007

ΣΟΜΠΡΕΡΟ ΠΑΣΟΚ

http://anadasosi.blogspot.com/


Αξιότιμε κύριε Λαλιώτη..


Σε ένα από τα προεκλογικά τηλεοπτικά σποτ που διαφημίζουν το κόμμα σας, πρόσεξα ότι κάποιος από το επιτελείο σας είχε τη φαεινή ιδέα να χρησιμοποιήσει την φράση «είμαστε αποφασισμένοι» σε συνδυασμό με μία χαρακτηριστική φωτογραφία από τη σιωπηλή «διαδήλωση με τα μαύρα» που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Συντάγματος την Τετάρτη 29 Αυγούστου του 2007 με αφορμή τις πρόσφατες πρωτοφανείς πυρκαγιές που σάρωσαν την Ελλάδα. Μια διαδήλωση που απευθυνόταν στο σύνολο του ενεργού πολιτικού στερεώματος.

Επειδή τυγχάνει να είμαι ένας/μία από τους συμμετέχοντες αυτής της συγκέντρωσης και δεν είχαμε καλέσει ποτέ το ΠΑΣΟΚ ή όποιο άλλο κόμμα να συμμετάσχει στη διοργάνωση αλλά ούτε και πήρε το μάτι μου κανένα από τα στελέχη σας να περιφέρεται εκείνο το απόγευμα ντυμένο στα μαύρα (ή έστω στα πράσινα), θα σας παρακαλούσα να αποσύρετε άμεσα το εν λόγω διαφημιστικό σποτ.

Η κίνησή σας αυτή αποτελεί άμεσο σφετερισμό της ανεξάρτητης αυτής πρωτοβουλίας, ενώ ταυτόχρονα συγχέει την ελεύθερη διαμαρτυρία Ελλήνων πολιτών με τις κομματικές σας θέσεις – κίνηση χαμηλού πολιτικού ήθους (ανεξαρτήτως εκλογών).

Παρακαλούμε να αποσυρθεί άμεσα το συγκεκριμένο πλάνο και οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια σας που μετατρέπει την ανεξάρτητη αυτή διαμαρτυρία προς το σύνολο του πολιτικού κόσμου, τους συμμετέχοντες και τους σκοπούς της, σε στοιχεία φτηνής αντιπολιτευτικής πρακτικής αμφισβητούμενου φιλελευθερισμού.

Οι κινήσεις σας είναι ενδεικτικές της πολιτικής σας.

Μετά τιμής,

ΑΘΗΝΑ

2 comments:

Anonymous said...

http://screwexitpoll.blogspot.com/2007/09/t-poll.html

Δεν καταλαβαίνουμε τι εξυπηρετεί το exit poll.
Δεν θέλουμε να μάθουμε τα αποτελέσματα νωρίτερα.
Δεν συμφωνούμε να έχουν κάποιοι εκτιμήσεις του εκλογικού αποτελέσματος ενώ ακόμα διαρκεί η ψηφοφορία.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΧΙT POLL!

Ή εναλλακτικά κάνουμε πλάκα μαζί του με τους παρακάτω τρόπους:

α) Ζητάμε να πληρωθούμε για να πάρουμε μέρος (όσα νομίζει ο καθένας)
β) Δηλώνουμε ότι ψηφίσαμε κάτι άλλο (το πιο αστείο κόμμα, το πιο "ερωτικό", αυτό που δεν θα βγει ποτέ, κλπ)

ΑΥΤΗ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Κάθε ιστολόγιο που συμφωνεί με την Πρωτοβουλία μπορεί να το δηλώσει με σχόλιο, να αναδημοσιεύσει το κείμενο ολόκληρο ή τμήμα του, να συνδεθεί με το παρόν ιστολόγιο, να προτείνει κάτι ακόμη και με οποιονδήποτε τρόπο νομίζει να προωθήσει την ιδέα.

ATHENA said...

ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ
ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΩ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΑΝΤ ΑΛΛΩΝ
ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ

ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΦΑΑΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ …

(ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΦΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΑΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΛΗΘΟΦΑΝΕΣ;-)


ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ