Wednesday, April 30, 2008

ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΑ 1. ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΧΗΜΕΙΑ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙ ?

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΧΤΕΣΙΝΗ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΜΕ ΤΗ ΦΑΡΑΩΝΑ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ

ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΧΗΜΕΙΑ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙ


ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ?
'Η ΥΠΑΡΧΕΙ 'Η ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Η ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΕ ΧΑΝΕΤΑΙ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ, Η ΓΝΩΣΤΗ ΧΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΥΡΟΔΙΑΒΙΑΣΤΩΝ ΛΕΕΙ ΡΗΤΑ ΠΩΣ Ο ΕΡΩΤΑΣ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΤΡΕΛΟΣ, ΤΥΦΛΟΣ ΚΛΠ, ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ
ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ 2 ΧΡΟΝΑΚΙΑ
ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 4.

ΟΙ ΕΝΔΟΡΦΙΝΕΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕ ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΠΟ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΤΑΚΑΘΟΝΤΑΙ. ΕΘΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ-ΛΙΓΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΗΜΑ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΩΝ ΜΑΣ.

ΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΨΗΛΑ ΕΞΕΛΙΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΧΕΣΗ, ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙ ΑΛΛΑ.

4 comments:

Eva said...

ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΧΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΓΙΑ 20+ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ, OUT OF THE CLEAR BLUS SKY, ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΒΟΥΤΗΞΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ;...Ε; Ε;! LOL!...
ΥΓ: ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!

faraona said...

Πολυ καλη η ερωτηση της eva.
Κατα τα αλλα καλυφθηκα πληρως.

ATHENA said...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ 3Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΦΑΡΑΩΝΑΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ.

ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ Η ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
ΧΡΩΣΤΑΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΤΟ ΞΕΡΩ
(ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΜΕ ΤΣΙΓΚΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΩ)

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΝΕΟ ΠΟΣΤ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΝΟ 2 ;-)

Anonymous said...

Η γλώσσα του σώματος λαμβάνεται υπόψη από τον/την ψυχολόγο προκειμένου να εκείνος/εκείνη να αποφασίσει με ποιό τρόπο θα σας αντιμετωπίσει στο αίτημά σας να κάνετε ατομική ψυχοθεραπεία.

Έχοντας υπόψη ότι μόνο το 7% της επικοινωνίας μας προέρχεται από την λεκτική επικοινωνία και το υπόλοιπο 93% από τη μη λεκτική επικοινωνία (γλώσσα του σώματος), ο ψυχοθεραπευτής/ η ψυχοθεραπεύτρια ψυχολόγος προσπαθεί να καταλάβει πόσο μ*****ς είναι ο θεραπευόμενος.

Ανάλογα διαμορφώνει την αμοιβή, τη μέθοδο (που συνήθως δεν υπάρχει)και το πόσο θα κρατήσει η θεραπεία.

Επειδή όμως τα συμπεράσματα της γλώσσας του σώματος είναι επισφαλή, προκαλούνται συγκρούσεις μεταξύ θεραπευόμενου και θεραπευτή που καταλήγουν συνηθέστατα στο να τα μαζεύει ο θεραπευόμενος και να το βάζει στα πόδια. Και αυτό επειδή ακόμα και αν ο θεραπευόμενος διαμαρτύρεται, ο ψυχολόγος μπορεί να πιστεύει στη γλώσσα του σώματος που να λέγει "είμαι μ*****ς, εκμεταλλεύσου με!".

Όταν αυτό γίνει κάμποσες φορές, ο/η ψυχολόγος που ξεκίνησε φέρελπις το επάγγελμα του ψυχοθεραπευτή, καταλήγει να δίνει εξετάσεις στη ΔΕΗ και να αυξάνει τον αριθμό των "ψυχολόγων της ΔΕΗ", που εξακολουθούν παρά ταύτα να πιστεύουν ότι τα μυνήματα που πήραν από τη γλώσσα του σώματος είναι έγκυρα.