Tuesday, April 15, 2008

ΘΡΙΑΜΒΟΣ!

Η ΕΛΕΥΘEΡΟΤΥΠΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ THEOULINI

6 comments:

kwstask said...

Ελα τωρα καημενη...Λεπτομερειες!Απλως εχουν το μεγεθος Τυραννοσαυρου!/Αθηνα για την κινηση:Εχουμε το ΟΚ!Με πηραν τηλεφωνο πριν απο λιγο και μου ειπαν οτι μπορουμε να επισκεφθουμε μια πτερυγα της Ογκολογικης κλινικης την Μ.Τεταρτη το απογευμα.Η ωρα ειναι ανοιχτη και προσδιοριζετε γυρω στις 6 η ωρα...Οποτε....ΑΝΑΠΟΣΤΑΡΙΖΕ ΛΕΜΕΕΕΕ!Χι,χι,χι!Αντε καλη μας επιτυχια!

Anonymous said...

Ακόμη δεν διάβασα το φύλλο της "Ε", πάντως τις ίδιες περίπου απόψεις με τις δικές σου έχουμε και άλλοι, εδώ και καιρό, π.χ. δες τα ποστ της κατηγορίας "Peakoil" στο μπλογκ μου:

Peak Oil posts


Ο λόγος που τα τρόφιμα θα αυξηθούν ολοένα και περισσότερο φυσικά είναι η έλλειψη πετρελαίου, απείρως σημαντικότερη από τα περιβαλλοντικά προβλήματα λόγω καυσαερίων, τα οποία μάλιστα υπερτονίζονται επιτηδευμένα ώστε αργότερα να δικαιολογήσουν και την ΣΤΕΡΗΣΗ του πετρελαίου από τον "παραβάτη" τρίτο κόσμο (κατά μία άποψη). Στην πραγματικότητα το διοξείδιο του άνθρακα από μόνο του δεν ζεσταίνει το κλίμα, κατά πολλούς αιρετικούς. Απλώς ζεσταίνει τα... αίματα των χορτάτων κατά των πεινασμένων. Πάντως τα βιοκαύσιμα δεν είναι η πραγματική αιτία της αύξησης τιμών, τόσο όσο το ίδιο το πετρέλαιο, έξη γραμμάρια του οποίου απαιτούνται σήμερα για την παραγωγή κάθε ενός γραμμαρίου τροφής.

Ενστάσεις δεκτές, πάντως στα ουσιώδη νομίζω συμφωνούμε (αν και δεν διάβασα ΟΛΑ τα δικά σου ποστ).

ATHENA said...

ΚΩΣΤΑ, ΟΚ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

OMADEON, ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΚΟΚΟΡΕΥΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΟΜΙΖΩ ΓΛΑΥΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΤΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΝΑΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΘΕΟΥΛΙΝΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ, ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΒΑΣΙΝ ΑΥΤΟΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΑΦΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΤΕΛΕΙΩΣ ΧΥΜΑ ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΩ Ο,ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ (ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΟΣΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΚΕΚΡΙΜΕΝΟ)

ΠΑΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΟ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΤ
(ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΩ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ)

Vagelford said...

Energy Doesn’t Grow on Trees

ATHENA said...

ΟΚ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΡΟΣΕΤΕΘΗ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Γουφ said...

αντε, και οι new york times σε λίγο. και εις ανωτερα.