Thursday, May 08, 2008

ΜΑΣΕΣ ΦΟΥΜΕΣ ΞΑΠΛΕΣ

ΕΔΙΤ ΕΒΑΛΑ POLL ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΨΗΦΙΣΤΕ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ FREE GAZA ΕΙΝΑΙ)


3000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ Ο ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ

300 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ Ο ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ΠΕΛΑΤΗΣ

ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ ΑΝ Ο ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 3000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΠΕΛΑΤΗ Η 3000 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ

ΣΗΜΕΡΑ 18 ΜΑΙΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΒΗΜΑ


*************************************************************
ΑΚΟΥΣΑ ΤΩΡΑ ΟΤΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.
ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΕΥΜΑ, Η ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ ΜΑΣ ΞΕΡΟΣΦΥΡΙ?
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΣΤΕΡΙΚΑ ΑΝΤΙΚΑΠΙΝΙΚΕΣ ΗΠΑ (ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΙ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΦΥΡΑ) ΗΔΗ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕς ,
ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΕΡΙΑΚΛΗΔΩΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ.
ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΣΑ ΣΧΟΛΙΑΡΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΚΡΥΦΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ? ΕΛΕΟΣ!

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΚΑΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ 4 ΠΑΚΕΤΑ ΣΤΗ ΒΑΡΔΙΑ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ?

15 comments:

Vromios said...

ελα ρε αδελφουλα, σιγα μην εφαρμοστει τετοιο μετρο εδω.

και με την ευκαιρια καθυστερημενες ευχες για χρονια πολλα - οσα μας επιτρεψουν οι κακες μας υπεροχες συνηθειες

ATHENA said...

ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΛΦΟΥΛΗ, ΕΛΑ ΠΑΙΞΕ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟΜΠΛΟΓΚΟΠΑΙΧΝΙΔΟ ΣΟΠΩΔΗΠΟΤΕ ΛΕΜΕ!

ΦΙΛΙΑ

indictos said...

Σκέψου τι έχω να πάθω εγώ, που θα πρέπεινα βάζω 6 ώρες μουσική δίχως τσιγάτο.

(καιρός είναι να αλλάξω δουλειά)

Lucha Libre said...

Καλά, είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο μπορεί να γίνει επανάσταση στη χώρα που ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα.
Όλοι στο δρόμο για ελεύθερο κάπνισμα!

ATHENA said...

ΙΝΤΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ!

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ DJs ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΘΕΡΩΟΥΝΤΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ;-)

Γουφ said...

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ!

ιδιωτικοί χωροι-λεσχες καπνιζόντων.

ΜΕ ΝΑΡΓΙΛΕΔΕΣ!

και τουμπεκί πσιλοκομέμο.

ΣΤΟΥ ΦΥΣΣΑ-ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ.

ATHENA said...

ΙΝΚΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΥΖΗΤΙΟΥΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 70 ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΣΕ ΜΑΙ ΧΩΡΑ ΠΟΥ Η ΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ ΚΑΠΝΑ...

ΤΕΣΠΑ ΞΕΠΑΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΜΑΔΕΣ, ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΔΕΛΦΟΙ, ΚΑΡΕΛΙΑ ΑΝΤΙΝΙΚΟΤ 22, 5αρι, ΑΡΩΜΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ, ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟ HELLAS SPECIAL
Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

...ΝΟΣΤΑΛΓΩ ΠΑΛΙ...

ΤΕΣΠΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΤΗ Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ, ΥΠΟΘΕΤΩ ΘΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ;-)

ATHENA said...

ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΙΔΕΑ ΓΟΥΦΙΑΤΡΕ!
ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ,
ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΛΑΜΠ ΠΡΙΒΕ ΜΕ ΜΕΛΗ. ;-)

ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ

Squeaky said...

Πολύ φοβάμαι πως θα το λουστούμε κι αυτό το "μέτρο" όπου νά΄ναι...
Εδώ το απαγόρευσαν στους ανοιχτούς σταθμούς του τραίνου, που δεν ενοχλεί κανέναν!
Θα μου πεις το κάναν τάχαμου για τις γόπες που πετάμε, αλλά άν ήθελαν θα έβαζαν δυό δοχεία με άμμο και θα ξεμπέρδευαν.
Όχι! Άλλη είναι η φιλοσοφία.
Όσες περισσότερες απαγορεύσεις υφίσταται και καταπίνει ένας λαός, τόσο πιο υποτακτικός και πειθήνιος γίνεται.

Αόρατη Μελάνη said...

Αθηνά μου, τη θέση μου την ξέρεις. Όμως μια που με κάλεσες, τα λέω κι εδώ.

Προτείνεις στην έρευνά σου ως αντίλογο στην απαγόρευση "να μας αφήσουν ήσυχους κι εμείς θα σεβόμαστε τα δικαιώματα των μη καπνιστών".

Τον είδαμε τον σεβασμό σας και μέχρι τώρα. Δεν θέλουμε άλλο ευχαριστούμε! Οι καπνιστές, αγάπη μου, είναι εθισμένοι, εξαρτημένοι, κολλημένοι. Και να θέλουν, δεν μπορούν να σεβαστούν κανέναν. Δεν αντέχουν να μην καπνίσουν. Άμα θέλουν να κάνουν τσιγάρο θα το κάνουν - τελεία και παύλα. Με άδεια από τη σημαία.

Πω πω! Τι λες ρε παιδί μου! Δεν θα μπορέσετε να κάνετε τσιγαράκι μετά το γεύμα; Σας κλαίει η ψυχούλα μου! Και θα πίνετε μπύρες ξεροσφύρι; Αχ τα κακόμοιρα!

Για πες μου, εμείς που δεν θέλουμε να ρουφάμε νικοτίνη και αρωματικούς υδρογονάνθρακες, θα πίνουμε τις μπύρες μας μέσα στην κάπνα; Και θα τρώμε στη μάπα σύννεφα καπνού μετά το γεύμα μας; Για να γουστάρετε εσείς; Τι λέτε καλέ!

Πραγματικά όμως νομίζω ότι έχεις δίκιο σε ένα πράγμα: στη χώρα τον θεριακλήδων τέτοιες απαγορεύσεις δεν έχουν θέση. Όπως δεν έχουν θέση και οι άνθρωποι που θέλουν καθαρό αέρα και ελπίζουν στο σεβασμό των συνανθρώπων τους.

Ετοιμάζω τη βίζα μου! Χαίρετε θεριακλήδες και να χαίρεστε την ελλαδάρα σας καπνιστή!

ATHENA said...

ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΕ ΦΩΝΑΞΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΡΟ ΤΩΝ ΘΕΡΙΑΚΛΗΔΩΝ;-)

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ ΤΟ

ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΥΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ.

ΘΕΩΡΩ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΩΣ ΑΝ ΞΕΡΩ ΟΤΙΟ ΚΑΠΝΟΣ ΜΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΟΡΑΤΗ ΜΕΛΑΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΠΝΙΣΩ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.
ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΚΑΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΘΕΣΗ ΑΝ ΦΥΣΑΕΙ ΕΝΑ ΑΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΝΟΚΟΠΑΝΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΜΥΤΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥ (ΚΑΠΝΙΣΤΗ Η ΜΗ).

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΤΑΩ ΤΙΣ ΓΟΠΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ (ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΣΑΚΙ ΤΙΣ ΜΑΖΕΥΩ ΣΤΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΠΟΥ ΤΥΛΙΓΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ)

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΒΙΖΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΩ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΩ...

Αόρατη Μελάνη said...

Αθηνά μου, όπως είπα και στο δικό μου μπλογκ, αυτό το "αν ξέρω ότι ενοχλεί τον τάδε τότε δεν καπνίζω" δεν έχει νόημα.

Ο καπνός πάντα ενοχλεί όλους. Είτε είναι φίλοι μας είτε δεν είναι, είτε το λένε είτε δεν το λένε. Αν σου δίνουν την άδεια να καπνίσεις δεν είναι επειδή δεν τους ενοχλεί ο καπνός, αλλά επειδή δεν θέλουν να σου τη σπάσουν και να χαλάσουν την παρέα, επειδή ξέρουν ότι οι καπνιστές δεν αντέχουν πολύ ώρα χωρίς τη δόση τους, επειδή όλοι θεωρούμε δεδομένη την κοινωνική ανοχή του καπνίσματος. Ζητώντας την άδεια για να καπνίσεις απλώς φέρνεις τον άλλον στη δύσκολη θέση να φανεί σπαστικός (εγώ η ίδια τις περισσότερες φορές δίνω την άδεια, αν και φυσικά θα προτιμούσα να μην κάπνιζε ο άλλος).

Το κάπνισμα πάντοτε ενοχλεί, πάντοτε βλάπτει. Αν ο καπνιστής πραγματικά δεν θέλει να ενοχλήσει, δεν θα πρέπει να καπνίσει ποτέ του σε μπαρ, σε εστιατόριο, σε ξένο σπίτι, στο δικό του σπίτι όταν έχει καλεσμένους. Μόνον έτσι μπορεί να είναι σίγουρος ότι δεν ενοχλεί.

Αυτό όμως ισοδυναμεί σχεδόν με το να κόψει το κάπνισμα - πράγμα αδιανόητο!

Είναι θέμα πολιτισμικό, θέμα κοινωνικό, θέμα νοοτροπίας. Μπορεί να αλλάξει, και σιγά-σιγά αλλάζει.

Επίσης: αν δεν υπάρχει απαγόρευση, δεν μπορείς να εγγυηθείς εσύ για όλους τους άλλους καπνιστές ότι θα σεβαστούν τους μη καπνιστές. Μπορείς να το εγγυηθείς μόνο για τον εαυτό σου. Οπότε για μένα, δεδομένης της έλλειψης παιδείας στο θέμα αυτό, η απαγόρευση χρειάζεται για να προστατεύσει το δικαίωμα όλων μας στον καθαρό αέρα.

Anonymous said...

Προς Theoulini:
Το κάπνισμα δεν πρέπει να επαφίεται στον "πατριωτισμό" των Ελλήνων διότι η γενικότερη έλλειψη αγωγής δεν τους επιτρέπει να σέβονται τους δίπλα τους.
Εγώ ο ίδιος είμαι "θεριακλής" και καπνίζω 30 τσιγάρα την ημέρα αλλά δε μπορώ να μην αναγνωρίσω το δίκαιο των μη καπνιστών να απολαμβάνουν "άκαπνο" αέρα εκεί που η παρουσία τους είναι υποχρεωτική. (π.χ χώροι εργασίας)
Φυσικά δε μπορώ να δεχτώ την υστερία των αντικαπνιστών που επιδιώκουν την ολική απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους χώρους.
Άποψη μου είναι να δημιουργηθούν καταστήματα διασκέδασης (καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια) όπου θα επιτρέπεται το κάπνισμα και καταστήματα όπου δεν θα επιτρέπεται. Να έχουμε το δικαίωμα δηλαδή της επιλογής και εμείς οι καπνιστές και οι μη καπνιστές να επιλέγουμε που θα πάμε.
Το πρόβλημα νομίζω εντοπίζεται στην εμμονή της αντικαπνιστικής υστερίας που απαιτεί να μην καπνίζουμε ακόμα και σε χώρους τους οποίους οι μη καπνιστές μπορούν να αποφύγουν.
Τέλος θα ήθελα να διευκρινίσω ότι η προσπάθεια των αντικαπνιστών να κατατάξουν όλους τους μη καπνιστές στο αντικαπνιστικό "στρατόπεδο" είναι τουλάχιστον αυθαίρετη και δείχνει την αγωνία τους να φανούν ότι είναι πολλοί. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί (γνωρίζω πολλούς, μεταξύ αυτών και φίλους μου) που είναι μη καπνιστές αλλά σε καμιά περίπτωση αντικαπνιστές και δεν συμμερίζονται την αντικαπνιστική υστερία και που δεν υιοθετούν την ολική απαγόρευση του καπνίσματος.

Προς Αόρατη Μελάνη:
Θα ήθελα να σου ζητήσω συγνώμη για την ταλαιπωρία που μέχρι τώρα έχεις υποστεί από τους καπνιστές. Όμως διακρίνω μια τάση ρεβανσισμού στα λόγια σου την οποία δε μπορώ παρά να απορρίψω. Αν το αντικαπνιστικό "στρατόπεδο" αφήσει κατά μέρος τις ακρότητες που θέλει να επιβάλει, οι θέσεις σας θα γίνονται πιο σεβαστές και ο λόγος σας πιο πειστικός. Διαφορετικά στην παράλογη δράση σας θα εισπράττετε παράλογη αντίδραση.

Με εκτίμηση
Γιώργος Ρόδος

Ένας εκ των Δυο! said...

"Φουμάρω σαν... έως και 40 τσιγάρα την ημέρα. Έτσι αισθάνομαι ελεύθερος στην κατάκτηση του ιδιωτικού μου καρκίνου"
Ηλ. Πετρόπουλος

Τώρα βέβαια θα σου πει ο αντικαπνιστής πως σε δημόσιο χώρο ο ιδιωτικός σου καρκίνος, γίνεται δημόσιος. Είναι από τα θέματα που λες έχουν κι οι δυο τα δίκια τους. Δεν ξέρω... Ωστόσο απομονώνοντας, το να σε χτυπούν με πρόστιμα πάνω στον εθισμό το βρίσκω βάρβαρο (μην πω τίποτ' άλλο. Κι έχω και φωτο με τσιγάρο στο μπλογκ...)

ATHENA said...

ΓΙΩΡΓΟ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ! ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΕΣ. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙ ΑΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΙΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΔΑ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ.


ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΟΝ ΕΘΙΣΜΟ!

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ΜΑΣ.