Monday, May 12, 2008

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΥΠΟΥ? UPDATED

http://www.petitiononline.com/RWF1/petition.html

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΡΤ

To: ERT SA

Διαμαρτύρομαι για την λογοκρισία κατά των εκπομπών του Στέλιου Κούλογλου και των συνεργατών του.Αρνούμαι και αντιστέκομαι στη φίμωση των φωνών της αλήθειας.

Sincerely,



Με επίσημο δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΕΡΤ σήμερα, Δευτέρα 12-5, ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με την εκπομπή. Αναλυτικά η ΕΡΤ αναφέρει:

«Έπειτα από συνάντηση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ κ. Χρήστου Παναγόπουλου και του Γενικού Διευθυντή Τηλεόρασης, κ. Δημητρίου Γόντικα με τον δημοσιογράφο κ. Στέλιο Κούλογλου, ανακοινώθηκε στον κ. Κούλογλου ότι δεν θα συνεχιστούν στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν οι εκπομπές "Θεματική Βραδιά" και "Ρεπορτάζ χωρίς Σύνορα".

Η ΕΡΤ ευχαριστεί τον κ. Κούλογλου για τη συνεργασία του.»
Στη συνάντηση ο κ. Παναγόπουλος είπε στον κ. Κούλογλου ότι η συνεργασία με την εκπομπή δε θα συνεχιστεί επειδή απλά… «δεν του αρέσει».
Το παρασκήνιο της ανακοίνωσης αυτής εξηγεί καλύτερα η επιστολή που προηγήθηκε και εστάλη από τον Στέλιο Κούλογλου προς το γενικό διευθυντή της ΕΡΤ:

ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ- ΕΡΤ
Kύριε Γόντικα,
Εδώ και ένα μήνα περίπου μάταια προσπαθώ να εξασφαλίσω μια επιστολή από την ΕΡΤ, ώστε να βγάλω δημοσιογραφική βίζα για την Κίνα. Μόλις χθες με ειδοποιήσατε μέσω του κ. Αναστασόπουλου ότι η διοίκηση δεν θέλει να προβάλω εκπομπή για την Κίνα. Για το ντοκιμαντέρ «Από τον Μάο στους Ολυμπιακούς Αγώνες» έχουν γίνει ήδη όλες οι προετοιμασίες (εισιτήρια, διαμονή και εταιρεία παραγωγής στο Πεκίνο), έχει συλλεχθεί αρχειακό υλικό καθώς έχουν γίνει ήδη συνεντεύξεις, όπως με την βιογράφο του Μάο. Αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχουν «πολιτικοί λόγοι» για την άρνηση σας, θέλω να ελπίζω ότι πρόκειται για παρεξήγηση και σας ζητάω να με διευκολύνετε, γιατί χωρίς δημοσιογραφική βίζα η έρευνα στην Κίνα γίνεται δυσκολότερη.

Εν τω μεταξύ από διάφορες πηγές μέσα στην ΕΡΤ μαθαίνω ότι η εταιρεία δεν θα ανανεώσει την συνεργασία μαζί μου για την ερχόμενη τηλεοπτική χρονιά. Αυτό μου προκαλεί έκπληξη καθώς είναι γενικώς αποδεκτό ότι και οι δύο εκπομπές που παρουσιάζω δεν υστερούν σε ποιότητα των υπόλοιπων του σταθμού. Από οικονομικής πλευράς είναι αποδοτικές λόγω των πολλών διαφημίσεων (έφτασα να έχω φέτος 16 λεπτά διαφημιστικά σποτ μέσα σε μια ώρα), ενώ και από πλευράς θεαματικότητας (5% Μέσος όρος το Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα και 4.1% η Θεματική Βραδιά, φέτος) ξεπερνούν κατά πολύ το μέσο όρο της ΕΤ-1.
Ως αιτία για τη διακοπή της συνεργασίας αναφέρεται το περιεχόμενο των εκπομπών μου και ειδικότερα το γεγονός ότι προγραμμάτισα την προβολή της έρευνας για την γενιά των 700 ευρώ και την ακρίβεια, παρότι η διοίκηση μου ζήτησε να την ματαιώσω. Επειδή σε εκπομπές όπως αυτές που παρουσιάζω ο προγραμματισμός (ταξίδια, ντοκιμαντέρ κλπ) ξεκινάει από τον Ιούνιο θα ήθελα να με ενημερώσετε το συντομότερο δυνατόν αν θα συνεχισθεί ή όχι η συνεργασία μας.
9-5-2008 Μετά τιμής, Στέλιος Κούλογλου.
-----------------------------------------
Η ανακοίνωση του Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα στην ιστοσελίδα της εκπομπής.
Για να εκφράσετε την άποψη σας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ΡΧΣ: http://www.rwf.gr/

Δεν πειράζει ρε μάγκες της ΕΤ-1,

Τι να τον κάνουμε τον Κούλογλου;

Βάλτε κανένα παρατρεχάμενο να χορεύει τσιφτετέλι και να πετάει γαρδένιες και πάρτε για αυτού του είδους τη πληροφόρηση και τα ωραία μας λεφτά, με την βία των τιμολογίων της ΔΕΗ!!!

Ελεος δηλαδή, ούτε μια σοβαρη εκπομπή δεν μπορείτε να ανεχτείτε???????????


****************************************************************

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΖΕΤΑ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ
ΟΛΟΙ, ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΕΣΤΩ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ). ΑΠ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ BLOGGERS ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙΣ ΘΕΩΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ
ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ.

ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΛΙΝΚΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΝΑ ΜΑΙΗΛ, ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ
ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟΥΛΙ ΣΩΣΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ!


ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕΞ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ

ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

mediablog

SPORT 24 - MEDIA

skifun.gr

ΠΡΕΖΑ TV

salteo.gr

enfo.gr

adslgr.com

ΤΗΛΕΟΡΑΣΑΚΙΑΣ

MAGICROBOT

wordpress

troktiko

ange-ta

FOT! BLOG

petitiononline.com

MediaGreece



ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ, ΤΑ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ!
ΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΗΜΑΙΗΛΣ ΤΟ ΡΧΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤ keep@ert.gr


ΚΑΙ ΙΔΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΟΝΤΙΚΑ

Προς κ. Στέλιο Κούλογλου

Αθήνα, 12/5/2008

Κύριε Κούλογλου,

Αναφέρομαι στην από 9/5/2008 επιστολή σας, την οποία έλαβα ηλεκτρονικά και θα ήθελα να σημειώσετε τα εξής

Αναφέρεστε σε προσπάθειά σας τουλάχιστον ενός μηνός να εξασφαλίσετε επιστολή από την ΕΡΤ, προκειμένου να σας εκδοθεί δημοσιογραφική βίζα για ταξίδι στην Κίνα. Στη δική μου αντίληψη το θέμα αυτό ήρθε την 8/5/2008 όταν και απάντησα. Εάν μάλιστα το είχα πληροφορηθεί νωρίτερα, θα σας είχα καταστήσει αμέσως σαφές ότι τα σχετικά με την Κίνα προγράμματα έχουν προ πολλού αποφασισθεί κι εγκριθεί.

Περαιτέρω, σας γνωρίζω ότι η ΕΡΤ εδώ και πολλούς μήνες έχει εισέλθει σε διαδικασία συνεννόησης με την CCTV για την ανταλλαγή προγραμμάτων καθώς και έχει προγραμματίσει την παραγωγή πολλών άλλων προγραμμάτων σχετικών με την Κίνα. Άρα, σε σχέση με το προαναφερόμενο θέμα έχουμε καλύψει τις προγραμματικές μας ανάγκες και η από μέρους σας μη έγκαιρη ενημέρωση καθιστά την ένταξη και της δική σας σχετικής εκπομπής αδύνατη.

Ως προς την ανανέωση της συνεργασίας μας, ήδη ο Πρόεδρος της ΕΡΤ Α.Ε. κ. Χρήστος Παναγόπουλος στην συνάντηση που είχαμε οι τρεις μας την 12 Μαΐου 2008 σας ενημέρωσα ότι η ΕΡΤ δεν προτίθεται vα εντάξει εκ νέου στο πρόγραμμά της τις εκπομπές «Θεματική βραδιά» και «Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα», καθώς η Διοίκηση της Εταιρείας θεωρεί ότι οι ανωτέρω εκπομπές έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους.

Με τιμή

Ο Γενικός Διευθυντής Τηλεόρασης

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΟΝΤΙΚΑΣ


THN ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ MEDIA BLOG ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΗΚΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

"Παλαιωμένο προϊόν" χαρακτήρισε το ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ο πρόεδρος της ΕΡΤ σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη δημοσιογράφο του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ Μελίνα Βαλτζή και συνέχισε «Η εκπομπή σταματάει γιατί δεν μου αρέσει. Εχει παλιώσει. Εχω άλλες εκπομπές που με καλύπτουν», μας είπε, ενώ το σχόλιο του για τις πληροφορίες που λένε ότι η εκπομπή έπεσε θύμα λογοκρισίας ήταν: «Τρίχες κατσαρές. Δεν υπήρξε ποτέ καμιά πολιτική κρούση ή αντίδραση».

ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ (ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΡΤ) ΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΒΡΑΒΕΙΑ, ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΕΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ...
ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ!


keep@ert.gr
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΙΗΛ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΕ ΕΡΤ, MAILBOMB IT!





17 comments:

Lucha Libre said...

Ε, είναι ΕΝΤΕΛΩΣ γελοίοι.

BioLogos said...

Ταμείο Παρακαταθηκών...νομίζω το είχε κάνει η Μελίνα...δηλαδή να μην πληρώνεις την ΕΡΤ.

ATHENA said...

ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΙΝΚΟ ΜΟΥ, ΚΡΑΤΑΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΚΟΦΑΤΣΑ ΠΟΥ ΑΚΚΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΡΑΜΦΟ, ΤΗΝ "ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ" ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ! ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ! ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕ ΤΗ ΦΡΑΠΕΛΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΑΚΟΜΑ.

ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ...

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΠΛΟΓΚΟΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΜΑΣ!
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ ΑΝΖΕΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΕΖΑ!


ΒΙΟΛΟΓΕ ΝΑΙ Η ΜΕΛΙΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ...

spooky said...

Τι περιμένεις από τη νυν και αεί ΥΕΝΕΔ;

ATHENA said...

ΠΙΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΑΙΡΕΤΙΚΕ ΜΟΥ!

ΕΝΩ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ.

ange-ta said...

Μπράβο κουκλάρα μου,

πολύ καλή η συνέχεια της ενημέρωσης

ATHENA said...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕΝΑΔΑ :)

ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ E MAIL ΤΗΣ ΕΡΤ
ΑΝΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ!

Γουφ said...

συγνώμη, αλλα ειστε ολοι ΑΦΕΛΕΙΣ.

μας εχουν δεσει ολους χειροποδαρα και ζητατε να ... διαμαρτυρηθούμε
διότι στο μπουντρούμι που μας εχουν πετάξει εχει υγρασία.

καλα, δεν θα ξυπνήσετε ποτέ.

καντε μια εκστρατεια να βγαλουμε ολοι την τιβι απο τη μπριζα για μια βδομαδα, να το καταλαβω.

δεν πειραζει ομως, ετσι περνάτε καλα επαρκως αυτοικανοποιούμενοι εσεις οι .... διαμαρτυρόμενοι και ακομα καλύτερα οι κρατούντες.

καλη διασκεδαση ΠΑΙΔΑΚΙΑ.

ATHENA said...

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΟΥΦΙΝΕ ΜΟΥ, ΑΠ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙ ΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΥΜΠΑΝΕ ΨΑΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ.
ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥΣ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ 3 ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΑΚΟΜΑ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΡΙΧΝΩ ΤΡΕΛΛΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ...

κοκκινη κισσα said...

Κανονική απροκάλυπτη λογοκρισια.
σε έκανα link στο μπλόγκ μου

ευχαριστούμε για την ενημέρωση!!!

Anonymous said...

είναι φανερό, επιστρέφουμε στις μέρες της ένδοξης ΥΕΝΕΔ

αν θέλετε δείτε και εδώ
http://animats.wordpress.com/2008/05/13/yened/

ange-ta said...

είχε ένα λίνκ στο ποστ μου προς εσένα και έφυγε,
πώς γίνεται αυτό;
Εγω πάντως δεν το πείραξα.

Ο Ζαλμοξης μου άφησε μήνυμα, ότι το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΝ έκαναν διαμαρτυρια και στη Ε.Ε.

ATHENA said...

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ Ο ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΣΗΜΕΡΑ
ΜΠΑΙΝΩ ΑΝΕΤΑ ΣΤΟ ΡΧΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΩ ;-)
ΑΝΑΝΕΩΝΩ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΤΟ ΠΑΝΩ ΠΟΣΤ
ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΚΟΛΛΑΕΙ. ΤΕΣΠΑ ΞΑΝΑΒΑΛΤΟ ΤΟ ΛΙΝΚ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟΥ ΖΑΛΜΩΞΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΛΙΝΚ ΠΑΝΩ ;-)

ΦΙΛΙΑ

spooky said...

Ωστόσο, κάποιοι βάλθηκαν να δυσφημήσουν τον Κούλογλου και να τον παρουσιάσουν ως χαφιέ ή γλείφτη της κυβέρνησης (μιλώ για το φόρουμ του περιοδικού "Ρεσάλτο").

ATHENA said...

ΝΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΕ ΜΟΥ, ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥΣ ΣΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΠΛΟΓΚΣ.
ΕΙΠΑΜΕ ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΟΤΑ

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΡΧΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ 6.081 ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ E PETITION AYTH ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...

balabala bambaluna ( pink, of course ) said...

ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ, ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ!!
ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟ!!!!!!! ΓΑΜΑΤΟ!!! ΣΕ ΒΑΖΩ ΣΤΟ BLOGROLL MOY! ΤΩΡΑ!
BALABALA BAMBALUΝΑ.
ΠΑΛΙΟΦΡΙΚΙΟ!!!!!!!

balabala bambaluna ( pink, of course ) said...

ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ, ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ!!
ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟ!!!!!!! ΓΑΜΑΤΟ!!! ΣΕ ΒΑΖΩ ΣΤΟ BLOGROLL MOY! ΤΩΡΑ!
BALABALA BAMBALUΝΑ.
ΠΑΛΙΟΦΡΙΚΙΟ!!!!!!!