Wednesday, May 21, 2008

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ UPDT LINKS

ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ. ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΩ ΜΕΡΕΣ...

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.

ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΠΩ, ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΕΔΩ ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΥ ΝΤΙΒΑΝΙ, ΜΠΛΟΚΑΡΩ.

ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΑΙΟ ΑΠΟ ΤΙς 25 ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ Η ΑΜΑΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΩΤΗ ΜΠΛΟΓΚΟΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΒΡΕΘΗΚΑ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ (ΑΛΛΑ ΦΕΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ) ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗς ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ. ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΗ ΜΕΡΟΝΥΧΤΑ (ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΩΡΙς ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΝΟ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΥΓΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΤΥΧΑΙΑ ΕΚΕΙ ΩΘΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΜΑΛΙΕΣ.

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ.

ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΠΛΟΓΚΟΦΙΛΟΙ
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ
ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ.

Ο ΖΑΦΟΝΤ, Ο ΠΟΛΣΕ, Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ

ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΔΩ



ΒΟΗΘΑΤΕ ΧΩΡΙΑΝΟΙ!

ΚΑΙ Η ΡΟΔΙΑ ΒΟΗΘΑΕΙ

******************************************
*** UPDATE 26 MAIOY
ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ
Ο ΝΕΦΕΛΙΚΑΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ
ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΤΟΥ


33 comments:

faraona said...

athena
ετσι γινεται και καλως γινεται. Η καταφορη αδιαφορια και ο χαμος ενος πλασματος τοσο αδικα,ΕΝΩΝΕΙ μεσα απο την αγανακτιση και τον πονο για τον συνανθρωπο τους οποιους λιγους η πολλους σε μια γροθια.
Πιστευω να ησυχασε η ψυχουλα της μετα απο αυτο που εγινε αγαπημενη Athena μου.
Να μην την ξεχασουμε ποτε...

ATHENA said...

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Η ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΡΟΜΟ 100 ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΑΣΑ ΣΕ ΜΑΠΧΑΛΑΚΗΔΕΣ.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΙΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΟΤΟΙΧΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ, ΔΞΜΙΟΥΡΓΙΚΙΗ ΚΑΙ USER FRIENDLY ;-)

ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ ΜΠΡΑΦ ΤΗΝ 1Η ΙΟΥΝΙΟΥ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ

ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ?

ΠΕΙΤΕ ΓΝΩΜΕΣ!

ΑΝ ΝΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΡΑΦΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΕΡΓΑ

ΣΕ ΟΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑΒΕΡΝΕΣ;-)


ΠΕΙΤΕ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ...


ΦΙΛΙΑ



ΥΓ.

ΤΟ ΧΑΠΠΕΝΙΝΓΚ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΥ Η ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ;-)

ATHENA said...

ΝΑΙ ΦΑΡΑΩΝΑ ΜΟΥ, ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΩΣ ΕΝΩΘΗΚΑΜΕ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΒΗΕ ΕΝΑΣ ΓΙΓΑΝΤΙΟΣ ΜΑΓΝΗΤΗΣ!

ΑΝΑΡΤΩ ΕΔΩ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΖΟΥΝ1
ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ
ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ, ΜΕ ΤΠΤ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ...

ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

ATHENA said...

ΚΑΛΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥΔΟΛΙΝΚΣ Ο ΑΛΟΥΦΑΝΙΟΣ

ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΖΟΥΣΕ, ΔΕ ΛΕΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΕΚΑΔΑ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΡΕ ΓΜΤ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΕΣΣ ΓΚΡ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ... ΕΛΕΟΣ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΩΣΑΙΚΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΑΛΟΥΦΑΝΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ
ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΠΕΛΩΜΑ.

*ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΟΡΘΟ ΚΑΙ ΚΟΜ ΙΛ ΦΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ, ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ*

Aristodimos said...
This comment has been removed by the author.
Aristodimos said...

Ενας χρόνος σήμερα που εφυγε περήφανα και ΑΔΙΚΑ.....

Ας τιμήσουμε την μνήμη της , ολοι μαζί και ο καθένας με τον τρόπο του ( http://aristodimos.blogspot.com/ )
γιατι οσο θυμόμαστε εναν άνθρωπο , τόσο αυτος παραμένει ζωντανός.

Αρης

Anonymous said...

Αθηνά,

ίσως κακώς σου αφήνω σχόλιο μια που θεωρείς ότι είμαι εχθρός σου. Ειλικρινά όμως, δεν έχω καμία όρεξη να τσακωθούμε.

Πέρασε ένας χρόνος, και η τακτική που επιλέξατε να ακολουθήσετε απέδειξε ότι βρίσκεστε σε λάθος δρόμο. Πιθανότατα να μην έχετε κακές προθέσεις, όμως αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να επιμένετε δογματικά στην οικειοποίηση του ονόματος ενός ανθρώπου που όσο ζούσε ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ τίποτα για να τον βοηθήσουμε.

Να τιμήσουμε την Αμαλία και να μην την ξεχάσουμε, ναι. Να την κάνουμε σύμβολο για τους δικούς μας αγώνες με το έτσι θέλω, όχι. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι, αρκεί να έχουμε το σθένος και την αυτοκριτική διάθεση να παραδεχτούμε ότι ήρθε επιτέλους ο καιρός να ξεκινήσουμε κάτι ουσιαστικό και συλλογικό από την αρχή. Ανοιχτά και δημοκρατικά.

Προς αποφυγή περαιτέρω παρεξηγήσεων, διευκρινίζω ότι δεν σκοπεύω να αναμιχθώ σε κάποια κίνηση για την υγεία, παρά το γεγονός ότι με ενδιαφέρει. Είμαι ήδη ενεργά αναμεμιγμένος σε άλλες μακροπρόθεσμες και συλλογικές πρωτοβουλίες, όπου τόσο εγώ όσο κι οι εκατοντάδες υπόλοιποι που συμμετέχουμε είμαστε ισότιμα μέλη της ομάδας και παλεύουμε βήμα-βήμα για να καταφέρουμε να αλλάξει επιτέλους κάτι σ' αυτή τη χώρα. Χωρίς εντυπωσιασμούς και τζάμπα συναισθηματισμούς. Η ειρωνία είναι ότι το γνωρίζεις πολύ καλά αυτό, κι ας διατείνεσαι ότι πιστεύω πως ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από τον αφαλό μου...

ATHENA said...

Αθηνά,

ίσως κακώς σου αφήνω σχόλιο μια που θεωρείς ότι είμαι εχθρός σου. Ειλικρινά όμως, δεν έχω καμία όρεξη να τσακωθούμε.

ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΕΧΘΡΟΣ ΘΑ ΕΠΡΠΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ (ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΑΛΛΩΣΤΕ) ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΜΕ ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΕΝΤΙΘΕΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ...

Πέρασε ένας χρόνος, και η τακτική που επιλέξατε να ακολουθήσετε απέδειξε ότι βρίσκεστε σε λάθος δρόμο.

ΤΟ ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ.

Πιθανότατα να μην έχετε κακές προθέσεις, όμως αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να επιμένετε δογματικά στην οικειοποίηση του ονόματος ενός ανθρώπου που όσο ζούσε ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ τίποτα για να τον βοηθήσουμε.

ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ Η ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΙΜΑ, ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΕΤΣΙ?

Να τιμήσουμε την Αμαλία και να μην την ξεχάσουμε, ναι. Να την κάνουμε σύμβολο για τους δικούς μας αγώνες με το έτσι θέλω, όχι.

Η ΑΜΑΛΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ. ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕΣ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΘΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ, ΑΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ "ΤΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΓΟΥΡΟΧΩΛ" ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΑΜΕ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΤΟ JUNE1ST ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΛΗΘΟΥΜΕ.

ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΝΙΚ ΠΟΥ ΞΕΠΗΔΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
ΒΑΘΜΟ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΩΝ 700 ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ

Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι, αρκεί να έχουμε το σθένος και την αυτοκριτική διάθεση να παραδεχτούμε ότι ήρθε επιτέλους ο καιρός να ξεκινήσουμε κάτι ουσιαστικό και συλλογικό από την αρχή. Ανοιχτά και δημοκρατικά.


ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΩΡΟΥΣΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΖΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΙΕΤΑΞΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΟΠΩΣ Η ΡΟΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΙΔΗΣ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΑΠΕΙΧΑΝ...


Προς αποφυγή περαιτέρω παρεξηγήσεων, διευκρινίζω ότι δεν σκοπεύω να αναμιχθώ σε κάποια κίνηση για την υγεία, παρά το γεγονός ότι με ενδιαφέρει.

ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ 'Η Η ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ... ΝΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΩ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ Η ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΑΦΑΛΟΥ ΣΟΥ)
Είμαι ήδη ενεργά αναμεμιγμένος σε άλλες μακροπρόθεσμες και συλλογικές πρωτοβουλίες, όπου τόσο εγώ όσο κι οι εκατοντάδες υπόλοιποι που συμμετέχουμε είμαστε ισότιμα μέλη της ομάδας και παλεύουμε βήμα-βήμα για να καταφέρουμε να αλλάξει επιτέλους κάτι σ' αυτή τη χώρα.
Χωρίς εντυπωσιασμούς και τζάμπα συναισθηματισμούς. Η ειρωνία είναι ότι το γνωρίζεις πολύ καλά αυτό, κι ας διατείνεσαι ότι πιστεύω πως ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από τον αφαλό μου...

ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΑΘΗΜΑ,
ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ, ΕΙΔΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΤΙ ΕΜΑΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΙΟΥ!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ, ΟΤΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΠΩΣ ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΟΡΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΟ
ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΝΕΠΝΕΥΣΘΗΣ, Η ΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΧΑΠΠΕΝΙΝΓΚ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΝΕΡ ...

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ :-)

Anonymous said...

"ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΩΡΟΥΣΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΖΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΙΕΤΑΞΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΟΠΩΣ Η ΡΟΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΙΔΗΣ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΑΠΕΙΧΑΝ..."

Ώπα. Για όλα τα υπόλοιπα που γράφεις δέχομαι την υποκειμενική σου άποψη κι ας μη συμφωνώ. Αλλά αυτό είναι κατάφωρη συκοφαντία.

Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ ΣΤΟ giatinamalia.blogpsot.com ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. Όχι μόνο δεν τη "διέταξα" να το κάνει (πώς θα μπορούσα άλλωστε; ), αλλά της έβαλα και χοντρό χέρι γι' αυτό τότε. Η επίσημη δικαιολογία της ήταν ότι ανέβαζε ο καθένας ό,τι του κάπνιζε - και πάλι όμως αυτό δεν δικαιολογεί την αποπομπή ανθρώπων όπως η Ροδιά και ο Ροΐδης (οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι δεν χειραγωγούνται τόσο εύκολα από τον κάθε επιτήδειο). Εγώ ποτέ δεν έψαχνα για τσιράκια Αθηνά, και ο μόνος που ζήτησα προσωρινά να του αφαιρεθούν τα δικαιώματα admin από το giatinamalia ήταν η Άφρο, που άρχισε τα "συνεχίζουμε" έχοντας από πίσω της μόνο τρία-τέσσερα άτομα από τους χιλιάδες που είχαν ανακατευτεί για να φτάσουμε μέχρι την 1η Ιουνίου. Όλοι οι υπόλοιποι έφυγαν αηδιασμένοι από την εξέλιξη, όπως ακριβώς έκανα κι εγώ.

Όσο για το πόσο δημοκρατικός ήταν ο διάλογος στο amaliasday και το giatinamalia (αφού έπεσε στα χέρια σας), είναι τραγικό και μόνο που το αναφέρεις. Όποιος δεν συμπεριφερόταν σαν χειροκροτητής της JUNE1st και της υπόλοιπης ολιγομελούς κλίκας, έτρωγε κράξιμο, απειλές για χειροδικία (call me Krogias), ή απλά απαξίωση. Κάτι που ουδέποτε συνέβη απέναντι και στους πιο ακραίους επικριτές όσο στήναμε την κινητοποίηση από το προσωπικό μου μπλογκ (στο οποίο προφανώς είχα κάποιου είδους γενικό πρόσταγμα αλλά επέτρεπα όλες τις απόψεις να ακουστούν).

Ή είσαι αφελής λοιπόν κι έχεις πέσει θύμα παραπληροφόρησης, ή σκόπιμα διαστρεβλώνεις πράγματα για να καρπωθείς κάτι που δεν ανήκει ούτε σε σένα, ούτε σε μένα, ούτε σε κανέναν.

Κι επειδή ο κόσμος δεν είναι τυφλός, αυτός είναι και ο λόγος που απέτυχε οικτρά η προσπάθεια σας να "συνεχίσετε". Και κανένας άλλος.

ATHENA said...

(ΝΕΦ)ΕΛΙΚΑ,
ΑΠ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΝΑΚΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΘΩΣ ΚΑΤΕΙΧΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΖΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ.

Η ΒΑΣΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ ΠΟΥ ΕΚΟΒΕ ΚΑΙ ΕΡΑΒΕ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΩ, Η ΑΦΡΟ ΚΙ ΕΣΥ.

Η ΑΦΡΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΜΑΙΗΛ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΕΤΑ ΕΞΩ ΑΥΤΟΝ ΠΕΤΑ ΕΞΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ.
ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΙΑΖΕ ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...


ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΚΡΟΓΙΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΛ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΙΗΛ ΠΕΣΑΝ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ, ΑΛΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΧΕ ΣΚΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΧΕΙΡΟΔΙΚΙΑΣ, ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΧΟΝΤΡΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!

Anonymous said...

Επιμένεις στη διαστρέβλωση βλέπω. Άκου, δεν έχω καμία όρεξη για ξεκατινιάσματα, αλλά έχετε ξεπεράσει το όριο εδώ κι ένα χρόνο.

Σου έστειλα mail που αποδεικνύει ότι η Άφρο είχε αποφασίσει να διώξει όποιον δε γούσταρε, καθώς και να κλείσει προσωρινά τα σχόλια. Είναι γελοίο και μόνο να αναπαράγεις τον ισχυρισμό της ότι εγώ της έλεγα να το κάνει (λες και είναι κανένα κοριτσάκι που θα κάνει ό,τι της πει ο πρώτος άγνωστος).

Ο κύριος Κρόγιας είχε απειλήσει χυδαιότατα στα σχόλια του amaliasday, όπου όποιος εξέφραζε άποψη διαφορετική από τη δική σας τον έτρωγε η μαρμάγκα της αμεσοδημοκρατίας.

Δεν ξέρω ποιόν ή ποιάν υποννοείς μιλώντας για τρίτο πρόσωπο. Σε πρώτη φάση, το συντονισμό (και όχι πρόσταγμα) της όλης κινητοποίησης τον είχα εγώ, από τη στιγμή που μεταφερθήκαμε στο "ουδέτερο" giatinamalia, η διαχείριση, η συγγραφή των κειμένων και τα πάντα πέρασαν πραξικοπηματικά στα χέρια της Αφροδίτης. Μετά τσακωθήκαμε και πάνω από οι μισοί (εναπομείναντες) της ομάδας έφυγαν σιχτιρίζοντας για το καπέλωμα.

Κατά τ' άλλα, είσαστε οι ανιδιοτελείς τιμητές της μνήμης της Αμαλίας...

ATHENA said...

ΝΕΦΕΛΙΚΑ ΑΠΑΝΤΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΑΙΗΛ ΣΟΥ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΙ ΕΔΩ, ΚΑΘΩΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ.

ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ Η ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ Η ΑΦΕΛΕΙΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΜΟΥ,
(ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΑΛΛΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΟΥΝ)
ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΡΝΗΘΩ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΨΙΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΑΙΗΛ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΧΩ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ, Η ΓΙΑΤΙ ΣΒΗΣΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΕΞΩ ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΟΙΣΜΕΝΗ, ΚΑΘΩΣ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΒΑΖΕ ΠΑΓΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.


ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΡΟΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ, ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ.


ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ ΗΤΑΝ, ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο ΖΑΦΟΝΤ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ, ΟΤΙ ΗΘΕΛΕΣ Η ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΝΟΣ ΠΟΣΤ ΤΗΝ 1Η ΙΟΥΝΙΟΥ.

ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕ ΑΦΟΡΑ Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΙΕΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΑΦΩΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ "15 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΓΟΥΟΡΧΩΛ".-

Η ΚΥΡΙΑ ΔΙΚΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ
ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ.

ΥΓ, ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΜΑΙΗΛ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΛΙΖΟΥΜΕ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΛΛΑΞΕΙΣ ΝΙΚ, ΑΦΟΥ ΠΑΛΙ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑΡΑΤΑΤΖΟΥΜ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΞΙΚΑΡΔΙΟΥΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΝ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ 10 ΜΕΡΕΣ...

Anonymous said...

Χαίρομαι που - έστω και κατά λάθος - απάντησες με σαφήνεια στο ερώτημα που έθεσα στην αρχή.

Καλό ξεκάρφωμα.

ATHENA said...

ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΑΛΛΟ ΑΦΕΛΗΣ, ΑΛΛΟ ΗΛΙΘΙΟΣ,
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ
ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΛΟΓΚΟΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΜΟΥ.

blogger said...

@nefelika: τρεις λαλούν και δυο χορεύουν είσαι (πάλι).
Θυμάσαι γιατί τα είχα πάρει στο κρανίο, ή απλά γράφεις για να δημιουργείς εντυπώσεις;
Πάντως δεν τα είχα πάρει γιατί κάποιοι εξέφραζαν διαφορετική άποψη, αλλά γιατί
α) με χυδαίο τρόπο πετούσαν λάσπη προς εμένα και
β) κάποιοι άλλοι (ίσως ήταν οι ίδιοι) προσπαθούσαν με απειλές να ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ!
Μην τρελαθούμε κιόλας... έλεος.

ATHENA said...

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ

Anonymous Δημήτρης Καλυβίνος said...

Δημήτρης Καλυβίνος
(Πατέρας Αμαλίας)

Φίλοι BLOGGERS,
Μαζί με την υπογραφή μου για τον αγώνα που ξεκινήσατε με αφορμή την τραγωδία της κόρης μου Αμαλίας, θέλω ακόμη μια φορά να σας ευχαριστήσω για ότι κάνατε.
Ήταν σπουδαία. Είναι σπουδαία.
Φίλοι ΒLOGGERS,
Επειδή η Αμαλία έγινε και δική σας επιτρέψτε μου να πω ένα επεισόδιο που ίσως βοηθήσει τον αγώνα. Ήταν στην αρχή του Γολγοθά της-μας.
Πριν 6-7 χρόνια λοιπόν και μετά από πάρα πολλές εξετάσεις-αξονικές, μαγνητικές και ότι άλλο μπορείτε να φανταστήτε- χωρίς κανένα αποτέλεσμα μας στέλνουν συστημένους στο Π.Ν. Ιωαννίνων στο γιατρό Σαρμά (καλή του ώρα, ακέραιος άνθρωπος). Σε 2-3 ώρες λοιπόν ο Σαρμάς ανακάλυψε την...πυρίτιδα. Επιτέλους βρήκε τι είχε η Αμαλία.
Φίλοι ΒLOGGERS,
Από εκείνη τη στιγμή και μετά αρχίζει το πράγμα να βρωμάει.
Μετά από αναμονή 2 ημερών με σιγή ασυρμάτου -μελέτεγαν τη φάμπρικα φαίνεται- άρχισαν να μας λένε μισόλογα μασημένα και ανεπίσημα. Τη μια έλεγαν θα τη χειρουργήσει ο τάδε, μετά ο δείνα. Εγώ έλεγα ας είναι, αλλά δεν είχα καταλάβει-ψηλός γαρ- ότι αυτά ήταν πρόσκληση στο παζάρι του λαδιού και δεν πήγαινα. Αφού λοιπόν δεν πήγαινα στο παζάρι, μου βγάζουν τον Άσσο από το μανίκι και μου λένε ότι η κόρη μου είναι στην λίστα αναμονής και η εγχείρηση θα γίνει σε τρείς μήνες. Ναι σε τρείς μήνες!!!
Αλήθεια τι εμετικός εκβιασμός!!!
Τρελλάθηκα. Τι να κάνω;Καιγόμουν, πόναγα, είδα ελπίδα.
Βρήκα λοιπόν τρόπο-πανεύκολα σας βεβαιώ- και έδωσα στον χειρούργο-κακούργο 200.000 δραχμές συν 25.000 δραχμές επίσκεψη στο ιατρείο του και η εγχείρηση έγινε σε τρείς ημέρες. Ναι σε τρείς ημέρες!!!
Λοιπόν; Ποιός είναι αυτός ο βρωμιάρης;
Και το όνομά του μπορώ να πω και να τον κάνω μαύρο στο ξύλο μπορώ.
Δεν λέω λοιπόν το όνομά του, γιατί δεν τον αναφέρει η Αμαλία -αν και ήξερε-και γιατί δεν είναι αυτός ο στόχος μου. Αυτόν τον έχω χεσμένο. Τον αφήνω τον σάλιαγγα να σέρνεται στα σάλια του.
Στόχος μου είναι η Πολιτεία που δεν της έχω καμμιά εμπιστοσύνη για να ζητήσω σοβαρότητα.
Φίλοι Βloggers,
Αν τα παραπάνω μπορούν να βοηθήσουν τον αγώνα χρησιμοποιήστε τα κατά βούληση.
Εμένα επιτρέψτε μου να βυθυστώ στην μαυρίλα μου και να σιωπήσω.
Εκτός και αν...

Σας χαιρετώ και σας φιλώ όλους
Δημήτρης Καλυβίνος

10:22 AM



ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ

Aphrodite said...

Πάνω που θα μπορούσαμε να μιλάμε για το ουσιαστικό που εμφανίστηκε, το γράμμα δλδ του Δ.Κ (αν δεχτούμε και γιατί όχι, ότι είναι αυθεντικό), πρέπει να ασχοληθούμε με εγωπαντιέρες... Ας είναι. Να το κλείσουμε το θέμα, να ηρεμήσουμε.

Aphrodite said...

@Νεφέλικα,

Ξόδεψες έναν ολόκληρο χρόνο στις επιθέσεις κατά της ομάδας (και με την παλιά και με την καινούρια σύνθεση), και μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι έφτασες πλέον στο απόλυτο μηδέν, δλδ τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, με την ευφάνταστη λασπολογία σου.

Αφού λοιπόν:

α. έκανες τόσο κόπο επί μακρόν,

β. ξόδεψες τόσο χρόνο και φαιά (?) ουσία,

(ΚΑΙ με τα πάμπολλα nicks σου, που άλλαζες όσο αντιστεκόμασταν συλλογικά στις επιθέσεις σου με αλήθειες κι όχι νεφελίκεια κατασκευάσματα, ΚΑΙ κατόπιν ως «ανώνυμος» -
όχι ότι δεν υπάρχουν παντού και πάντοτε ανώνυμοι, αλλά οι δικές σου επιθέσεις κάτω από την ομπρέλλα «ανώνυμος» σε πρόδωσαν. Αρχισες δλδ να γράφεις για πράγματα που ήξεραν μόνο όσοι ήταν στην ομάδα, στη θέση του «γενικού συντονιστή» μάλιστα, με «επιχειρηματολογία» που ήταν copy-paste από τα μαίηλς σου ή/και τα σχόλιά σου με τα νικς σου, με time-stamps τα οποία συνάδουν με την χρονική παρουσία σου και με αυτιστική προσήλωση ως προς την κατεύθυνση της επίθεσης.
Κι όχι, κανείς από την ομάδα πέραν εσού δεν ντύθηκε το «ανώνυμος» για να διαβάλλει κάνεναν, ήμασταν ξεκάθαροι και πολύ προσηλωμένοι στο να συνεργαζόμαστε και να πράττουμε κι όχι να χάνουμε πολύτιμο χρόνο, παρ'όλη την χρονική παρένθεση των επιθέσεων και των υστεριών σου),

β. ξέμεινες πλέον από στόχους, δλδ τους ανθρώπους της ομάδας που αντιστάθηκαν στο να προσπαθήσεις να βγεις με το όνομά σου πάνω-πάνω σε μια συλλογική διαμαρτυρία (έχουμε διαβάσει ουκ ολίγες φορές και σε διαφορετικές βερσιόν το «από το μπλογκ μου ξεκίνησαν όλα»), όσο κι αν το αρνείσαι δημόσια αυτή τη στιγμή που πραγματικά είναι «κατόπιν εορτής»,

γ. θεώρησες ότι είμαι η τελευταία από αυτούς που επιτέλους «τακτοποίησες» με άδειασμα, βρίσιμο, πατρονάρισμα, λασπολογία, στρεψοδικία κι όλα τα ευγενή συμπαρομαρτούντα, οπότε ήρθε η ώρα μου,

για όλα αυτά, καιρός να πω κι εγώ την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Και σε σένα και σε όσους θέλουν να ξέρουν. Η οποία αλήθεια, λυπάμαι εκ των προτέρων Νεφέλικα, δεν θα σου αρέσει καθόλου. Κι αυτό γιατί υπάρχουν στοιχεία, κι όχι κατασκευασμένες ενδείξεις όπως αυτές που μας σέρβιρες κι εξακολουθείς να σερβίρεις.

Παρ’όλο που:

α. παραδέχτηκες ο ίδιος –αντιφάσκοντας μάλιστα- κι εδώ, την ενοχή σου για κάμποσα από αυτά για τα οποία με κατηγορείς,

β. με κάλυψαν οι συμπλογκίτες σε κατηγορίες ΚΑΙ ενάντια σε μένα, ΚΑΙ ενάντια στην ομάδα, και

γ. η ως τώρα διαδικτυακή πορεία μου, οι εργατοώρες που ρίχνω στις συνεργασίες μου, το αποτέλεσμα (ποσοτικά και ποιοτικά) και οι χρόνοι παράδοσης οποιουδήποτε κομματιού αναλαμβάνω, από το πιο μικρό και διακοσμητικό, ως το πιο μεγάλο και καίριο, καθώς και οι στόχοι μου, έχουν δείξει το αν ευσταθεί το παραμικρό από αυτά για τα οποία με κατηγορείς,

σου απαντώ ανά παράγραφο.

Aphrodite said...

"Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ ΣΤΟ giatinamalia.blogpsot.com ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ."

Αν θυμάσαι, η ώρα ήταν 11:40 της 31ης Μαίου 2007, πριν να ξημερώσει η 1η Ιουνίου που ήταν η ημέρα-αφιέρωμα στην Αμαλία. Οι προσκλήσεις που είχαν αποσταλεί είχαν αρχίσει να γίνονται δεκτές ταυτόχρονα, και το μπλογκ που εκείνη την ώρα χρειαζόταν να είναι ξεκάθαρο για τις «οδηγίες προς ναυτιλομένους» με ΚΟΙΝΑ κείμενα, μπαννερς, βίντεο, μεταφράσεις, διορθώσεις, διάλογο που συνεχίζοταν στα σχόλια κτλ, κολλούσε από ποστς τα οποία ανέβαιναν το ένα πάνω από το άλλο.

Το θέμα της δημοσίευσης είναι θέμα ρύθμισης, κι ο 3ος άνθρωπος που φιλοξενούσε το μπλογκ αυτό στα δικά του, δεν είχε προλάβει να ρυθμίσει κάποια πράγματα ώστε να εμφανίζονται λίγο πιο κάτω τα κείμενα των προσκεκλημένων, ώστε να μην μπερδεύεται η γενική εικόνα. Αλλά είμασταν στο τελικό στάδιο του countdown και όλα γίνονταν υπό τρομακτική πίεση χρόνου.

Για να σου εξηγήσω τα περί ρυθμίσεων, παρ’όλο που κι αν δεν τα ήξερες από τότε όφειλες να τα ακούσεις από κάποιους που ήξεραν περισσότερα, να σου πω ότι αυτά τα πολύτιμα κείμενα, από μπλόγκερς που με συγκίνηση ανέβαζαν την προσφορά τους, έμπαιναν δυστυχώς από διαφορετικές εκδόσεις του μπλόγκερ (πάνω από τους μισούς ήταν ακόμη στον παλιό μπλόγκερ), άναρχα, αναιρώντας τη δομή του μπλογκ, που εκείνη την ώρα το φτιάχναμε για να κατευθύνει τον κόσμο στους σκοπούς μας.

Το να φιλοξενεί κείμενα το κοινό μας μπλογκ (σαν «γκαλλερί τιμητικών στη μνήμη της Αμαλίας κειμένων»), ήταν να πραγματοποιηθεί -με κοινή απόφαση- μόλις τελειώσουμε με τα τεχνικά. Δηλαδή θέμα ελάχιστου χρόνου, όπως θα εξηγήσω κι αργότερα.

Το αποτέλεσμα όμως ήταν εκείνη την ώρα να βγαίνουν σε κάθε refresh του κόσμου τα «κινέζικα», άλλα κείμενα και γενικό υλικό επάνω από αυτά για την κοινή ανάρτηση, κι ο κόσμος, τα τελευταία λεπτά πριν την επίσημη «έναρξη» της ημέρας της Αμαλίας, να έχει αποπροσανατολιστεί και να ρωτάει «ρε παιδιά ποιό θα ανεβάσουμε? Ποιό είναι το τελικό?» γιατί δεν ήξεραν τι συνέβαινε.

Και μην κρίνεις με όσα ξέρουν τώρα οι μπλόγκερς από τεχνικά, τα πράγματα έτσι όπως είχαν εκείνη ακριβώς τη στιγμή οδηγούσαν σε κομφούζιο. Εμφανίζονταν λοιπόν άλλα κείμενα πάνω από αυτά της ομάδας, δημιουργώντας πλήρη σύγχιση και βαραίνοντας το κάθε κατέβασμα. Κι όχι μόνο στον δικό μου υπολογιστή, γιατί σε έχω ικανό να με κατηγορήσεις και γι’αυτό, ρώτα για τα τεχνικά αν δε με πιστεύεις. Η ρώτα τον 3ο άνθρωπο.

Κι όλα αυτά σε ένα μπλογκ που θα δεχόταν χιλιάδες χιτς τις επόμενες ώρες κι όφειλε να είναι πεντακάθαρο σε κάθε ίντσα του html του, ώστε να μην κολλήσει στο παραμικρό. Αυτό σημαίνει Νεφέλικά μου ότι αν κάτι δεν ταίριαζε ΑΠΟΛΥΤΑ με τα υπόλοιπα (ρώτα π.χ. όσους έχασαν ολόκληρα μπλογκς σε αυτόματες μεταφορές από τον παλιό στον καινούριο μπλόγκερ από την google), υπήρχε πιθανότητα να βουλιάξουμε ολόκληροι και να μην υπάρχει κολυμπηθρόξυλο από url να μπει ο κόσμος.

Αν δεν καταλαβαίνεις τεχνικά τι σημαίνει ούτε αυτό, ρώτα κάποιον που να μην θεωρείς προκατειλημμένο σαν κι εμένα. Ρώτα τον 3ο άνθρωπο, που μπήκε και διόρθωνε κι εκείνος κώδικες. Το ίδιο πράγμα θα σου πει.

-συνεχίζω-

Aphrodite said...

Οταν έπεσε λοιπόν ο σχετικός πανικός, σε ρωτήσαμε «τι κάνουμε?» Και είπες εκείνο το περιβόητο «ΣβήστΕ». Κι όχι φυσικά «ΣβήνΩ», για να μην έχεις την ευθύνη (την οποία ουδέποτε ανέλαβες επί κανενός θέματος ή υποθέματος) κι έναν άσσο στο μανίκι να μας ξεχέσεις αργότερα αν στράβωνε η υπόθεση και δεν σου έβγαινε όπως την υπολόγιζες.

Οταν κατευθείαν σου είπα αν θα αναλάμβανες εσύ να τους εξηγήσεις τι συνέβη, λίγη ώρα μετά την τακτοποίηση των τεχνικών, δλδ μεσάνυχτα και κάτι, και να τους ΞΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ έναν-έναν, έχοντας έτσι ή αλλιώς τα κείμενά τους αναρτημένα, απήντησες «Οκ».

Σου ζήτησα προσωπικά να τους καλούσαμε σε λιγότερο από μια ώρα, που δουλεύοντας πυρετωδώς θα είχε στρωθεί το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος, δλδ θα είχαμε τακτοποιήσει με κώδικες τα πάντα, (σημ: το υλικό όσων είχαν προλάβει να αναρτήσουν και ήταν ήδη στον αέρα δεν το πειράξαμε εννοείται, απλώς το μεταθέσαμε λίγο παρακάτω στο μπλογκ, και μάλιστα το έκανα και ειδικό save μη τυχόν και χαθεί). Μου είπες «πάω για ύπνο, το κανονίζΩ το πρωϊ».

Είχαμε βάρδειες έτσι ή αλλιώς, είπαμε κι εμείς «οκ» και συνεχίσαμε για έναν απλό λόγο: το να τους ξανακαλείς με λίγη καθυστέρηση δε σημαίνει τίποτα απολύτως, από τη στιγμή που όλοι το ξέρουν ότι στα συλλογικά μπλογκς συμβαίνουν πάρα πολλά τεχνικά κολλήματα τη στιγμή που γίνεται η «παγκόσμια πρεμιέρα».

Εμπάθεια ή καχυποψία δεν υπάρχε σε κάνεναν από τους προσκεκλημένους, δεν είχαν κάνενα λόγο, υπήρχε η καλή πίστη κι όλα θα έβαιναν καλώς αν είχες τηρήσει την υπόσχεσή σου το συντομώτερο και δεν μας έγραφες όλους μαζί κανονικά. Δε χρειάζεται να ξαναπώ ότι χτυπήθηκα για το «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ», για να μην έχουμε γκρίνιες.

Οπότε ούτε υπήρξε δικό μου «έτσι θέλω» (δεν ήμουν μόνη), ούτε δικό μου «γενικό πρόσταγμα» (το είχες πάρει εργολαβία). Και γιατί στο κάτω-κάτω να πιστέψω ότι θα αθετούσες την υπόσχεσή σου? Βέβαια ο τρόπος με τον οποίον μοίραζες όχι πια αρμοδιότητες αλλά διαταγές, πετούσες temper-tantrums μόλις διαφωνούσε κανείς κι άρχισες να βγάζεις την ουρά σου απ’έξω όταν ερχόταν η πραγματική εργασία (βλέπε: χαμαλίκι), έπρεπε να με είχαν βάλει σε υποψίες.

-συνεχίζω-

Aphrodite said...

« Όχι μόνο δεν τη "διέταξα" να το κάνει (πώς θα μπορούσα άλλωστε; ), αλλά της έβαλα και χοντρό χέρι γι' αυτό τότε».

Χοντρό χέρι? Αμάν! Αυτό πότε ακριβώς έγινε? Οταν σε παρακαλούσα το επόμενο πρωινό που εδέησες να ξανασχοληθείς (για έλεγχο και εκμαίευση του πόσα σου οφείλουμε ΕΣΕΝΑ προσωπικά, κι όχι πια συνεισφορά), να τιμήσεις την υπόσχεσή σου και να τους ξαναβάλουμε μέσα? Οταν σου έλεγα να μην το αμελήσεις άλλο?

Οταν παραδέχτηκες ότι ευτυχώς που τα καταφέραμε όσοι δουλέψαμε και ξενυχτήσαμε να τα φέρουμε βόλτα για να στηθεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο –με τα δεδομένα της στιγμής, γιατί αν είχαμε χρόνο, θα το είχαμε στήσει ακόμη καλύτερο- και ήταν ένα μπλογκ ξεκάθαρο κι εύκολο στην πλοήγηση και τις οδηγίες?

Η μήπως όταν πχ παραδέχτηκες ότι τελικά καλά κάναμε και βάλαμε πάνω-πάνω το πρώτο βίντεο που μας είχε στείλει ο Κρόγιας (το οποίο δεν το είχες ποτέ σε καμμία εκτίμηση, δεν καταλάβαινες τη δυναμική του και το ήθελες κάτω-κάτω), γιατί αυτό δημιουργούσε αίσθηση και τραβούσε αμέσως το ενδιαφέρον?

«Χέρια» άρχισες να βάζεις χοντρά από τη στιγμή που πλέον «απογειώθηκε» η διαμαρτυρία, πήρε έκταση την επόμενη μέρα, και δεν μπορούσες να ελέγξεις και να καρπωθείς ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ την επιτυχία της. Οπερ μεθερμηνευόμενον σε απειλητικά μαίηλς και sms, με συνδυασμούς, προς όλους ομαδικά, αλλά και ατομικά.

Aphrodite said...

"Η επίσημη δικαιολογία της ήταν ότι ανέβαζε ο καθένας ό,τι του κάπνιζε - και πάλι όμως αυτό δεν δικαιολογεί την αποπομπή ανθρώπων όπως η Ροδιά και ο Ροΐδης (οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι δεν χειραγωγούνται τόσο εύκολα από τον κάθε επιτήδειο)".

Ενα-ένα γιατί είπες πολλά:

«Αποπομπή»?

Αποπομπή καλέ μου είναι το να "αποπέμπεις" κάποιον δημόσια για τις ιδέες του, την προσωπικότητά του, όλο του το είναι ίσως, δλδ να τον περιλαμβάνεις και να τον χλευάζεις, να τον κοροιδεύεις, να τον διώχνεις τελικά σαν άτομο από μια ομάδα και να τον κάνεις να αισθάνεται παρείας σε σχέση με όσους παραμένουν, ίσως να τον διασύρεις κιόλας αν έχεις όρεξη (αλήθεια λεω, αυτό σημαίνει, ρώτα).

Οχι να τον βγάζεις για τεχνικούς λόγους από ένα κοινό μπλογκ και να έχει άλλος την ευθύνη να τους ξαναβάλει μέσα τάχιστα.

Οι άνθρωποι δεν πιστεύω ούτε σήμερα που σου γράφω ότι θα είχαν πρόβλημα να ξαναμπούν σε ελάχιστο χρόνο (που μπορεί και να μην έχουν τελικά πρόβλημα κανένα, έτσι?) αν δεν προέβαλες και συνεχίζεις να προβάλεις την κατάσταση κατά πώς σε βολεύει (είπαμε, αποσείεις ευθύνες κατ'εξακολούθησιν).

«Επιτήδειος»?

Moi? Δηλαδή εγώ η επιτήδεια τους πέταξα έξω... μια και είχαμε χρωστούμενα από παλιά ας πούμε... αλλά οι υπόλοιποι που ήταν μέσα (πρώτος και κύριος εσύ που ανέλαβες και το να τους επαναφέρεις), εσύ κι ο 3ος άνθρωπος εκείνη την ώρα της απόφασης δλδ δεν μπορούσατε να τους ξαναβάλετε χωρίς φανφάρες?!?!?!?

Αν ήταν έτσι αγόρι μου, θα έκανα τη μπλογκόσφαιρα ταπετσαρία για το καθιστικό μου, δεν θα μπλογκάριζα επί ίσοις όροις!

«Ανέβαζε ο κάθενας ό,τι του κάπνιζε»?

Αυτό είναι σερβίρισμα με τρόπο που να καλύπτει τα νώτα σου. Η επίσημη και διαχρονική ΘΕΣΗ μου ήταν το απλούστατο:

“Ο ΝΕΦΕΛΙΚΑΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΑΧΙΣΤΑ!”.

Απλώς δεν ήθελα ποτέ να σε «αδειάσω» έτσι δημόσια, ούτε να δημιουργήσω την εντύπωση ότι κάποιος από εμάς υπήρχε ποτέ περίπτωση να έχει εμπάθειες και να τις διατηρεί.

Κακώς.

Επρεπε να είχα βγει από την πρώτη ώρα και να σε περιλάβω για όλη τη λασπολογία εις βάρος μας.

Αλλά είχαμε δουλειά να κάνουμε και το να αμυνόμαστε σε βλακείες είχε προτεραιότητα νούμερο 445.567.876.543 σε σχέση με όσα έτρεχαν και το πώς ο κόσμος αγκάλιαζε την κίνηση και παλεύαμε όλοι για τον σκοπό μας.

Επαναλαμβάνω:

Kανείς από όσους σβήστηκαν για τεχνικούς λόγους δεν θα είχε πρόβλημα. ΡΩΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, τι παίζεται σε τέτοιες φάσεις. Δε μιλάμε για site φιλοξενούμενο αλλού ή προσωπικές «ιδιωτικές» σελίδες, ακόμη και δημόσιων εγγραφών. Δεν ήταν ποτέ θέμα προτιμήσεων, «εγώ» ή πρωτοκαθεδρίας.

Αυτά ηταν τα δικά σου ελαττώματα που έφερες στην ομάδα και εξακολουθείς να τα περιφέρεις στη μπλογκόσφαιρα. Κι αν σου έμειναν απορίες, εδώ δε χρειάζεται να ρωτήσεις, ξανακάνε loop στα προηγούμενα.

Αλλά κι ακόμη κι αν ισχύουν οι γελοίοι σου ισχυρισμοί, απάντησέ μου στο εξής απλό:

εσύ λοιπόν που τους ήθελες διακαώς όλους αυτούς μεσα, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΑΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ -Η ΕΣΤΩ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΙΓΗΣ ΩΡΑΣ- ΟΠΩΣ ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ?

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΕΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ?

ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ?,


Χμ... άσε με να το σκεφτώ: μήπως επειδή υπήρχαν και e-mails και α, να μην ξεχάσω, SMS ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΙΝΗΤΟ, που να αποδεικνύουν τη θέση μου?

Λέω, ΜΗΠΩΣ?

Kαι μήπως δεν ήθελες να βγουν κι άλλα (ηχηρά) ονόματα στην κίνηση και να σου κλέψουν μερίδιο από το "Νεφέλικας - Δοξάστε με"???

Aphrodite said...

"Εγώ ποτέ δεν έψαχνα για τσιράκια Αθηνά, και ο μόνος που ζήτησα προσωρινά να του αφαιρεθούν τα δικαιώματα admin από το giatinamalia ήταν η Άφρο, που άρχισε τα "συνεχίζουμε" έχοντας από πίσω της μόνο τρία-τέσσερα άτομα από τους χιλιάδες που είχαν ανακατευτεί για να φτάσουμε μέχρι την 1η Ιουνίου."

«Ποτέ δεν έψαχνες για τσιράκια»?

Τι έκανες Νεφέλικα με όποιον διαφωνούσε σε οποιοδήποτε σημείο, από την αρχή μέχρι τώρα μαζί σου? Τότε πχ που έμπαιναν διάφοροι στα σχόλια του μπλογκ σου κι αν έλεγαν κάτι στο οποίο εσύ διαφωνούσες, τους πάγωνες μέχρι να πάρουν των ομματιών τους οικειοθελώς, ή/κι αργότερα τους έκανες τέτοιο πόλεμο που για στοιχειώδεις λόγους ευθιξίας τα μάζευαν κι έφευγαν?

Η στην ομάδα αργότερα, μόλις «έφευγαν» οι διαφωνούντες, ξεκινούσες μονίμως θέματα «ψηφοφορίας», ξέροντας ότι οι εναπομείναντες ήταν «του δικού σου στρατοπέδου»? (Ντρέπομαι και μόνο που γράφω περί «στρατοπέδων», σε γραφόμενα ή μάλλον παρελκόμενα ενός αγώνα που ξεκινήσαμε για κάτι τόσο ιερό. Τέλος πάντων, συνεχίζω γιατί λασπολόγησες κι άλλο).

«Προσωρινά»?

Δλδ πότε θα με επανέφερες?

Οταν θα επανέφερες και τους άλλους που βγήκαν, ε?

Σωστά...

Αλλά για πες μου, μια κι εκείνοι στο κάτω-κάτω βγήκαν για τεχνικούς λογους, και όχι λόγω εμπάθειας, εμένα γιατί με διέγραψες χωρίς προειδοποίηση, χωρίς να ζητήσεις τη γνώμη κανενός από την ομάδα? Αυτό τι είναι, δημοκρατικότητα? (και υπήρχαν λίγοι μεν, αλλά υπήρχαν ακόμη εναπομείναντες στην ομάδα Νεφέλικα!).

Το αποτέλεσμα ήταν να φρικάρουν όλοι, να μείνει ξέφραγο το μπλογκ, η δημόσια συζήτηση για την πορεία της διαμαρτυρίας χωρίς έναν από εμάς μέσα, και τα σχόλια στην τύχη τους!

Πεδίο ελεύθερο να μπεις ως χωροφύλαξ και να τα φτιάξεις όλα. Τι περίμενες πια? Ο δρόμος σου ανοιχτός, αφού μόνο εσύ νοιαζόσουν τον σκοπό μας και την προάσπισή του!


"Όλοι οι υπόλοιποι έφυγαν αηδιασμένοι από την εξέλιξη, όπως ακριβώς έκανα κι εγώ."

Ποιοί «υπόλοιποι»? Πώς «έφυγαν»?

Ο Κρόγιας πχ, που τον έβρισες σε σημείο που προσωπικά θα σου έκανα μήνυση? Που πέσαμε πάνω του οι υπόλοιποι να ξαναγυρίσει?

Που δεν τον ήθελες λόγω κομματικής του ιδιότητας, αλλά έκανες γαργάρα το ότι προσέφερε όσα δεν έχεις προσφέρει στη θέμα της Αμαλίας με όλη σου τη συμμετοχή?

Κι όχι μόνο με το υλικό του, που ανάθεμα κι αν κοιμήθηκε τόσα μερόνυχτα για να το ετοιμάσει, αλλά και με το να τρέχει, να διαβάζει, να ενημερώνει, να το έχουν μάθει οι βόρειοι και βάλε σε μια νύχτα?

Η μήπως ο Ντόκτωρ, που είναι από τους ελάχιστους με τέτοιο ειδικό βάρος στη μπλογκόσφαιρα, και μάλιστα συμμετέχει πιο ενεργά απ’ό,τι οι περισσότεροι μπλογκερς που ξέρουμε, στα πραγματικά σημαντικά και χειροπιαστά?

Που άνοιξε κι ολόκληρο μπλογκ, πήρε με λίγους ακόμη τσάπες και καθάριζαν (και καθαρίζουν ακόμη) το Αλσος του Γαλατσίου όσο οργανώνονταν με τα πληκτρολόγια κινήσεις?

Που ξεκουνήθηκε από την καρέκλα του, άφησε οικογένεια και δουλειά και ξεκούραση τα Σ/Κ κι έπιασε δουλειά, όσο εσύ τον καθύβριζες σε όλα μας τα κοινά μαίηλς επειδή διαφώνησε μαζί σου?

Μην πιάσω και τους υπόλοιπους που χειραγώγησες κι αποχώρησαν, από γιατρούς πχ που μας ήταν πολύτιμοι, αλλά έφυγαν κατονομάζοντας κιόλας ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ?!

Να μην ξεχάσω: ακόμη κι αυτός ο 3ος άνθρωπος που ήταν μαζί σου στη διαγραφή μου, αποχώρησε οικειοθελώς γιατί δεν άντεχε άλλο τις διαταγές σου και δεν μπορούσε να διαχειριστεί μόνος του κάτι που το τροπίλιζες με τόση αφοσίωση!

Απ'ό,τι βλέπεις πάντως, όσοι έφυγαν αηδιασμένοι από σένα, μόλις έλειψες εσύ, μια χαρά ξαναμαζεύτηκαν... Αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη.

Aphrodite said...

"Όσο για το πόσο δημοκρατικός ήταν ο διάλογος στο amaliasday και το giatinamalia (αφού έπεσε στα χέρια σας), είναι τραγικό και μόνο που το αναφέρεις. Όποιος δεν συμπεριφερόταν σαν χειροκροτητής της JUNE1st και της υπόλοιπης ολιγομελούς κλίκας, έτρωγε κράξιμο, απειλές για χειροδικία (call me Krogias), ή απλά απαξίωση. Κάτι που ουδέποτε συνέβη απέναντι και στους πιο ακραίους επικριτές όσο στήναμε την κινητοποίηση από το προσωπικό μου μπλογκ (στο οποίο προφανώς είχα κάποιου είδους γενικό πρόσταγμα αλλά επέτρεπα όλες τις απόψεις να ακουστούν)."

Σου απήντησα προηγουμένως. Είσαι παντελώς εκτός πραγματικότητας και δεν μπορώ να απαντώ με περισσότερη λεπτομέρεια σε παραληρήματα.

Aphrodite said...

"Ή είσαι αφελής λοιπόν κι έχεις πέσει θύμα παραπληροφόρησης, ή σκόπιμα διαστρεβλώνεις πράγματα για να καρπωθείς κάτι που δεν ανήκει ούτε σε σένα, ούτε σε μένα, ούτε σε κανέναν."

Να «καρπωθεί»?

Πώς να «καρπωθεί» Νεφέλικα?

Να βγει και να το «πουλήσει» σε στυλ «Κοιτάχτε ρε τι έκανα»?

Σε ποιόν?

Και για ποιόν λόγο?

Για τα 15 λεπτά?

Ποιός ήταν που, αφού δεν του πέτυχε η πρώτη (η Αμαλία), έσκασε να του πετύχει η δεύτερη (με τα καμμένα), και βγήκε με φαρδειά-πλατειά την URL του στον ΣΚΑΙ κι έκανε δηλώσεις? Η νομίζεις ότι τα ξεχάσαμε? Θα μπορούσες, ειδικά ξέροντας το τι συνέβη με το θέμα Αμαλία, να μιλήσεις ΧΩΡΙΣ τη διευθυνσή σου, σαν ένας ανώνυμος μπλόγκερ το πολυ-πολύ. Στην Αμαλία αν θυμάσαι, υπήρχε η συμφωνία κυρίων, πως ότι ό,τι είναι να πούμε, θα το λέγαμε με τα μπλογκς μας, κι όχι με την φυσική μας παρουσία. Και ήσουν κέρβερος μη τυχόν και την παραβιάσει κανείς, ούτε τότε ούτε ποτέ.

Ε, δεν άργησες και πολύ...

Και μη μου πεις επιχειρήματα όπως «τουλάχιστον να φαίνεται ότι είμαι μπλόγκερ με υπογραφή κι οχι κάποιος τυχάρπαστος». Οσοι συμμετείχαμε στην κινητοποίηση για την Αμαλία δεν βγήκαμε ΠΟΤΕ να μιλήσουμε, και το ξέρουν όλοι. Κι είχαμε περισσότερες κρούσεις για δημοσιοποίηση από σένα, σε διαβεβαιώ.

Ουτε καν βγήκαμε εκφράζοντας κι αντιπροσωπεύοντας μόνο τον εαυτό μας. Ούτε απειλήσαμε κανέναν σε μαίηλς, σχόλια ή sms, όπως έκανες εσύ. Θα θυμάσαι ελπίζω εκείνα τα «Οποιον βγει θα τον γδάρω ζωντανό». Πάντα έκρινες εξ ιδίων τα αλλότρια - κίνητρα και πράξεις (ρώτα για το πώς μεταφράζεται αυτό στην περίπτωσή σου).

"Κι επειδή ο κόσμος δεν είναι τυφλός, αυτός είναι και ο λόγος που απέτυχε οικτρά η προσπάθεια σας να "συνεχίσετε". Και κανένας άλλος."

«Αποτυχία»?

«Οικτρά»?

Ελα τώρα! Τι περίμενες? Οτι μπλόγκερς θα ανέτρεπαν και την κυβέρνηση με το «καλημέρα» σας?

Πάλι καλά να λέμε που μπήκε το όνομα της τόσο ταλαιπωρημένης κοπέλλας στο χάρτη, κι έγινε σημείο αναφοράς και μπορέσαμε να φωνάξουμε τα αυτονόητα.

Οι λόγοι λοιπόν που το θέμα μπήκε σε δεύτερη μοίρα (άλλο «αποτυγχάνω» κι άλλο μπαίνω σε «δεύτερη μοίρα», ρώτα) είναι πάρα πολλοί και είσαι κακά πληροφορημένος γι’αυτούς. Θα μου πεις, με τόση επίθεση που κάνεις, πού να βρεις και χρόνο να μελετήσεις τον αντίπαλο?

Σωστόν.

Κοίτα όμως Νεφέλικα, τα έχουμε καλύψει στο καινούριο μπλογκ επί μακρόν. Αν έχεις ακόμη απορίες, μπες εκεί, διάβασε, βγάλε κάνα νικ ακόμη και ξεκίνα την λασπολογία με νέες αφορμές.

Aphrodite said...

"Σου έστειλα mail που αποδεικνύει ότι η Άφρο είχε αποφασίσει να διώξει όποιον δε γούσταρε, καθώς και να κλείσει προσωρινά τα σχόλια."

Αυτό είναι ίσως το πιο αστείο όλων!

Τάχαμου κομμάτια από μαίηλς μπορεί να κατασκευάσει ο οποιοσδήποτε, οποτεδήποτε, για οποιονδήποτε λόγο, και να τα κάνει τάχαμου προώθηση (απλό «f.w.»). Και να φαίνονται υποτίθεται και τα στοιχεία του αποστολέα, και η ώρα που έγραψε κι έστειλε το κακό το μαίηλ κι ένα κάρο άλλο τάχαμου.

Τα οποία που λες Νεφέλικα σε ένα «reply» ή «edit» μπορεί κανείς (δλδ εσύ εν προκειμένω) να τα επεξεργαστεί, παραποιήσει, αλλοιώσει, κακοποιήσει (διαλέγεις συνώνυμο) όσο θέλει. ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ.

Αυτό που δεν έχεις καταλάβει ή επιλέγεις να μην πεις ότι ισχύει, είναι ότι το μόνο μαίηλ που μπορεί να μετρήσει είναι το αυθεντικό, ή/και αυτό που αποστέλλεται ταυτόχρονα με «c.c.» σε όλους μαζί σε μια ομάδα, ώστε να υπάρχουν κι άλλες κόπιες για επαλήθευση. Ρώτα κάποιον σχετικότερο (δλδ όλους στη μπλογκόσφαιρα).

Τώρα το άλλο το καταπληκτικό, πώς να «κλείσω τα σχόλια», ούσα εκτός?

Με δουλεύεις τώρα Νεφέλικα?

Ελεος δλδ!

Ακόμα κι αν... «έκλεινα» το παραμικρό (το λένε «moderation», ή «don’t allow» ή «hide», ρώτα λέμε), ξέρεις ότι τα «κλειδιά» («κωδικούς», «passwords», ρώτα... Παναγία μου, κοντεύω να ξεχάσω κι αυτά που ξέρω!) τα είχαν ΚΑΙ άλλοι άνθρωποι. Οπότε εάν έκανα κάτι χωρίς να τους ρωτήσω, ή διαφωνούσαν με το κλείσιμο, θα τα «άνοιγαν» αμέσως.

(Ασχετο, εσύ πού /ήξερες βρε ότι τα έκλεισα εγώ η ιδία? Δε ρώτησες ν’ανοίξεις τα μάτια σου για όλα τα άλλα τα τεχνικά, όμως πρόλαβες και το ρώτησες αυτό το συγκεκριμένο? !!!)

Ειναι πάντως γελοίο πέραν πάσης φαντασίας και μόνο να υποστηρίζεις το ότι είχα πάρει απόφαση, εν μέσω του τρελλού πανικού, να «σβήσω» τους καλεσμένους μας, και το κοινοποίησα σε σένα ή κάποιον άλλον μάλιστα. Δλδ έτρεχα σαν την τρελλή να είναι όλα στην εντέλεια για το κοινό μας μπλογκ, κι έγραφα και μαίηλς εκείνη την ώρα ανακοινώνοντας σατανικά σχέδια!

Χμ... μισό να το σκεφτώ καλύτερα...

Ερώτηση: ακόμη κι αν ίσχυε όλο αυτό τελικά, κι εγώ είμαι η «Μις Κακία 21ος αιώνα:» προσωποποιημένη, ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΚΑΛΕΣΕΣ ΠΙΣΩ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΥΠΟΣΧΘΕΙ? ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΩΡΑ, ΜΕΡΑ, ΕΒΔΟΜΑΔΑ?

Το ότι θα το έπαιρναν πχ ως ως προσβολή, ότι τους εκμεταλλευτηκαμε για κράχτες πχ και μετά τους ξαναθυμηθήκαμε? Είπαμε, μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια... Ολο κι όλο που είχες να κάνεις ήταν να γράψεις το κειμενάκι σε ένα απλό η-μαίηλ και οι προσκλήσεις ήταν έτοιμες και πάλι σε πολύ λιγότερο χρόνο απ’ό,τι είχαμε υπολογίσει!

ΝΕΦΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗN ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΣΒΗΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ MEΡΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ KAI ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΦΕΡΕΣ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕΣ. ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ. ΚΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ, ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΕΠΛΕΞΕΣ, ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ «ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ» ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Πάψε πια να κρύβεσαι πίσω από έωλα επιχειρήματα για να αμαυρώσεις έναν κοινό αγώνα που δε σου βγήκε σε ένα μεγαλειώδες: «Δοξάστε με!» όπως ήλπιζες.

Να μην ξεχάσω: το πιο ηλίθιο Νεφέλικα ξέρεις ποιό είναι?

Το ότι μες τη βιασύνη σου να στείλεις διαφορετικά μαίηλς σε διαφορετικούς αποδέκτες από όλη την ομάδα, κατηγορώντας τον έναν στον άλλον (τι φαιά ουσία αλήθεια!), έστειλες και σε μένα κατηγορητήρια... για μενα!!!

Ασε που μετά «συγκρίναμε σημειώσεις» και γελάσαμε κανονικά... LOL!

Aphrodite said...

"Δεν ξέρω ποιόν ή ποιάν υποννοείς μιλώντας για τρίτο πρόσωπο."

Νεφέλικα, σε μένα μιλάς.

Μην κάνεις τον ανήξερο.

Υποτιμάς τη νοημοσύνη σου - δικό σου θέμα, όμως μην υποτιμάς και τη δική μου... Η όλης της ομάδας, που ξέρουν για ποιόν μιλώ.


"Σε πρώτη φάση, το συντονισμό (και όχι πρόσταγμα) της όλης κινητοποίησης τον είχα εγώ, από τη στιγμή που μεταφερθήκαμε στο "ουδέτερο" giatinamalia, η διαχείριση, η συγγραφή των κειμένων και τα πάντα πέρασαν πραξικοπηματικά στα χέρια της Αφροδίτης"

Ακόμη κι αν δεν σε έχω καλύψει με τα προηγούμενα, να στο συνεχίσω:

στο Θεό που πιστεύεις, πώς θα μπορούσα «πραξικοπηματικά» να αναλάβω εξ'ολοκλήρου το παραμικρό, από τη στιγμή που μαζί με τον 3ο άνθρωπο με διώξατε από την ομάδα?

!!!!!!!!

Κι αν έγινε για το καλό του μπλογκ η διαγραφή μου, γιατί δεν έστρωσαν όλα ως δια μαγείας?

Γιατί το άφησες εσύ ο γενικός συντονιστής ακυβέρνητο επί κάποια 24ωρα?

Γιατί βαρέθηκες τόσο γρήγορα με αυτό που ήταν προφανώς pet-project για σένα, αλλά ολόκληρος αγώνας για μας?

Γιατί δεν ήθελες να διατηρηθεί η διαμαρτυρία σε βάθος χρόνου?

Γιατί επέμενες στο να μείνει το μπλογκ σαν «μνημείο»-φάντασμα, κείμενα στην οθόνη για θύμιση, κι όχι κάτι που να μεταφερθεί στην πραγματική ζωή, ένα επίκαιρο έναυσμα για κάποιο αποτέλεσμα επιτέλους στην Υγεία?

Γιατί δεν βγήκες να συντάξεις νέα ομάδα, να πεις το γιατί και πώς ξεκινήσαμε τιμώντας μνήμη, αλλα συνεχίζουμε για να καταφέρουμε καλή περίθαλψη για όλους?

Και γιατί ουδέποτε ανέλαβες την ευθύνη για όσα δεσμεύτηκες?

(ρητορικά όλά αυτά, η στάση σου απήντησε ήδη)

Aphrodite said...

"Κατά τ' άλλα, είσαστε οι ανιδιοτελείς τιμητές της μνήμης της Αμαλίας..."

Αυτο δεν επιτρέπω σε ΚΑΝΕΝΑΝ να το πει.

Από τη στιγμή που είμαστε αυτοί που είμαστε, δεν το κάναμε για μας αλλά για κάτι πολύ μεγαλύτερο από μας, έχουμε τρέξει όσο δεν έτρεξες εσύ για το θέμα ποτέ, ούτε για την κοπέλλα ούτε για την κοινή Υγεία, δεν έχουμε βγει ποτέ να διεκδικήσουμε το παραμικρό (ίσα-ίσα, εκτιθέμεθα και γινόμαστε δυσάρεστοι κι ενοχλητικοί) και τέλος ο καθένας μας έχει ψάξει στην ψυχή του κι έχει βρει το κομμάτι το αφιερωμένο (αυτό που αν το είχες βρει κι εσύ, θα είχες σταματήσει), δεν το επιτρέπω τέτοιο σχόλιο. Αρκετά!

Δε φτάνει που ακόμη προσπαθείς να κυριαρχήσεις και να κατευθύνεις του κόσμου τις κινήσεις, ακόμη κι αυτές από τις οποίες έκαψες γέφυρες, δε φτάνει που μας έστηνες μέχρι και κρυφά μπλογκς-παγίδες, και διάφορα άλλα που τα παραδεχόσουν μετά, για να μας κάνεις να αποπροσανατολιστούμε, δε φτάνει η μονομανία σου με μας, αμφισβητείς και την καθαρότητα των κινήτρων μας.

Αρκετά όμως Νεφέλικα!

Οταν όμως έχεις στόχο και καθαρή συνείδηση, δεν τα χάνεις. Ούτε δημιουργείς τόσους εχθρούς με συνεχείς επιθέσεις και τσακωμούς. Εσύ ήσουν μονίμως εκείνος που τον ακολουθούσε το συννεφάκι του πλακώματος και απέδειξες ακόμη κι εδώ το πόσο τιμητής και ποιανού πράγματος είσαι....

Να ρωτήσω όμως κάτι άλλο τώρα: αφού έχεις αναλάβει το ρόλο του μπλογκο-χωροφύλακα κι έχεις πλακωθεί με όλους, και γράφεις και πόσο χρόνο σπαταλάς στις άλλες σου ενασχολήσεις με τα κοινά, γιατί ρε πουλάκι μου ασχολείσαι μαζί μας ακόμα?

Γιατί δεν πας ν’ασχοληθείς εκεί που (νομίζεις πως) έχεις προφανώς να συνεισφέρεις πολλά και πολύτιμα, από το να μας επιτίθεσαι κι εδώ και όπου μας βρίσκεις, επί παντός επιστητού?

Πότε επιτέλους θα κόψεις την κακή συνήθεια να είσαι ο τιμωρός όλων όσων «ξεστρατίζουν» από τη Νεφέλια λογική και να διατάζεις μέχρι κλείσιμο μπλογκς (βλ. Ροδιά) γιατί διαφωνείς?

ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΝΕΦΕΛΙΚΑ?

GET A LIFE!

Aphrodite said...

Υγ1- Και για όποιον αμφιβάλλει για τα λεγόμενα μου, αυθεντικά μαίηλς καθώς και SMS (τα οποία όταν αποστέλλονται από συγκεκριμένο αριθμό, που ανήκει σε συγκεκριμένο άνθρωπο, δεν μπορούν να παραποιηθούν), και αποδεικνύουν τα γραφόμενά μου, με χρονολογική σειρά, στη διάθεσή του. Το ίδιο και λεπτομέρειες για όσα έγραψα. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και κανέναν. Οι αποδείξεις μιλούν από μόνες τους.

Υγ2- Νεφέλικα, καλό θα ήταν για την δική σου εναπομείνασα αξιοπρέπεια, να φανεί σα να μην διάβασες τις απαντήσεις μου. Από τη στιγμή που δεν έμεινε τίποτα αναπάντητο, καλό θα ήταν να μην βγεις και ξαναεπιτεθείς και λασπολογήσεις, ή κατέβεις ακόμη χαμηλότερα, οπότε αναγκαστούμε να ξανα-απαντήσουμε, είτε εδώ είτε στα επί μέρους μπλογκς που στα σέρνουμε, για να θέσουμε τα πράγματα ξανά και ξανά στη θέση τους. Είναι χάσιμο χρόνου για όλους μας.

Ξεκόλλα.

Η αλήθεια ήταν και είναι μία, τέλος.

ATHENA said...

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΤΙ.. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΛΥΨΕ ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ;-))

Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΠΩ"...

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΥΠΕΡΟΠΤΙΞ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΝΙΚ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΩΡΙΝΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΟΙ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΑΓΡΙΑΔΕΣ" ΚΑΙ ΟΙ "ΥΠΕΡΟΨΙΕΣ" ...)

ΕΦ ΟΣΟΝ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΜΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ, ΜΟΙΡΑΙΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΧΥΜΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ.

ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΕΤΣΙ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ...

doctor said...

Στις κοινές προσπάθειες, στους αυθόρμητους αγώνες δεν υπάρχουν αρχηγοί ούτε αφεντάδες.

Υπάρχει ένα πλήθος σκεπτόμενων και αυτοδιαχειριζόμενων ανθρώπων.

Αν τον ρόλο του συντονιστή τον δει κάποιος ως εφαλτήριο για να αποκτήσει εξουσία τότε είναι αξιολύπητος.

Γι'αυτό και στο άλσος Γαλατσίου η κοινή προσπάθεια των λίγων αλλά επίμονων bloggers δεν έχει αρχηγό, και κυρίως, δεν έχει λόγια: έχει πράξεις, έχει κούραση, έχει καθήκον και κυρίως ανιδιοτελή προσφορά.
Φυσικά και δεν αξίζω τους επαίνους της Αφροδίτης διότι δεν είμαι άξιος για κάτι τέτοιο.

Η ζωή είναι εκεί έξω.
Όποιος θέλει βρίσκει τρόπους, όποιος δεν θέλει βρίσκει προφάσεις.

doctor

Anonymous said...

Αφρο,

Σόρυ για την καθυστερημένη απάντηση, έλειπα εκτός Αθηνών (μπορώ να το αποδείξω κιόλας).

Κοίτα, βαριέμαι ελεεινά να σε ακολουθήσω σ' αυτό το ξεκατίνιασμα. Τώρα που έσβησαν τα φώτα λοιπόν, μπορείς να συνεχίσεις απερίσπαστη τις συκοφαντίες σου, να κάνεις του κεφαλιού σου (αφού επιτέλους έγινες εσύ το αφεντικό), να παριστάνεις την αθώα για όλα όσα έπραξες μέσα στον πανικό σου να οικειοποιηθείς κάτι που έστησαν ανοιχτά χιλιάδες άνθρωποι. Και φυσικά, να είσαι η μία και μοναδική "επίσημη" φίλη μιας νεκρής κοπέλας που ποτέ σου δε γνώρισες. Εγώ μετάνιωσα για την πρωτοβουλία που πήρα τότε, κι από μία άποψη ευτυχώς που ελάχιστοι γνωρίζουν πώς και γιατί ξεκίνησε. Κατάντησε ξεφτίλα και κρίμα.

Εσύ όμως τι κατάφερες τελικά; Τίποτα. Διπλασίασες τις υπογραφές μιας αόριστης και ξαναζεσταμένης διαμαρτυρίας, έφαγες κράξιμο από τη μισή μπλογκόσφαιρα (που ποσώς ενδιαφέρεται για το τι λέω εγώ και καλά κάνει), έγραψε κι ο Ε.Τ. ένα άρθρο κι αυτό ήταν όλο. Γιατί ποτέ σου δεν κατάλαβες ποιό ήταν το νόημα όλης αυτής της ιστορίας. Ποτέ σου δεν συνειδητοποίησες ότι μία κινητοποίηση (ιδίως αν είναι η πρώτη που γίνεται στην Ελλάδα), δεν είναι λάστιχο για να το τραβάς στον αιώνα τον άπαντα. Όση απήχηση κι αν έχει. Οι ουσιαστικές συνέχειες θέλουν άλλου τύπου δομές και υποδομές, κι όχι απλά μια συλλογή υπογραφών μέσα σε έναν χρόνο. Ποτέ δεν ισχυρίστηκα άλλωστε ότι δεν πρέπει να υπάρξει συνέχεια. Το μόνο που επέμενα (κι εξακολουθώ να επιμένω) είναι ότι πρέπει να αποδεσμευτεί η Αμαλία από τα παιχνίδια εξουσίας οποιουδήποτε. Ακόμα κι αν υπάρχουν αγνές προθέσεις από πίσω, που αποσκοπούν στη βελτίωση της υγείας ή κάποιου άλλου τομέα. Μην επαναλαμβάνομαι, τα εξηγώ καλύτερα στο μπλογκ μου - κι όποιος καταλάβει κατάλαβε.

Το μόνο που θέλω να διευκρινίσω είναι ότι ουδέποτε κατηγόρησα τον Κρόγια για την πολιτική του ταυτότητα. Ούτε επώνυμα, ούτε ανώνυμα (τσέκαρε αν θές τις IP). Φυσικά και σε συνέφερε να τον πείσεις ότι εγώ ήμουν πίσω από τις επιθέσεις που δέχτηκε, με αποτέλεσμα εκείνος να παρεκτραπεί και να αρχίσει τις απειλές. Κι εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα...

Κατά τ' άλλα, ελπίζω να αναλάβει κάποιος σοβαρός άνθρωπος να συντονίσει κάτι μακροπρόθεσμο και ουσιαστικό για την υγεία, ώστε να μην περιμένουμε πάλι έναν χρόνο για να θυμήσουμε στον κόσμο τι σπουδαίοι που είμαστε εμείς οι μπλόγκερς που "συνεχίζουμε" αυτό που ξεκίνησε μια αδικοχαμένη καρκινοπαθής. Με δανεικά κείμενα και μπάνερς, ναρκισσευόμενα συνθήματα και πλαστές στατιστικές επισκεψιμότητας δεν χτίζονται οι συλλογικότητες.

Υ.Γ. Όταν τελικά δέχτηκα να βγω στην τηλεόραση, το έκανα για μία διεθνή κίνηση στην οποία συμμετείχα μαζί με εκατομμύρια άλλους, κι όχι για κάποια εγχώρια πρωτοβουλία όπου θα μπορούσα να κατηγορηθώ ότι προσπαθώ να την καπελώσω. Άλλωστε, αν κουβαλούσα τα ίδια μυαλά με σένα, τώρα θα υπήρχε το "ομαδικό" μπλογκ των "παιδιών με τα μαύρα", που θα συνέχιζε να διαμαρτύρεται για τις περσινές πυρκαγιές (χωρίς να κάνει τίποτα για να αποτρέψει τις φετινές)...

Aphrodite said...

@nefelikas,

Δεν έχεις αλλάξει σε τίποτα, τζάμπα τόση (κατά τα λεγόμενά σου) εμπειρία...

Επί του ουσιαστικού, δλδ επιχειρήματα ένα προς ένα, μούγκα.

Στο γενικό, θα σε ζήλευε και το πιο "Αχ καλέ ελάτε να δημιουργήσουμε εντυπώσεις!" δελτίο τύπου κιτρινο/ρ;oζ εντύπου: προσωποπαγείς επιθέσεις με κάλυψη γενικολογίες, delusions of grandeur, αυτιστική μονομανία επιβολής με τόση, μα τόση υπεροψία...

Δύο σημεία για να τελειώνουμε:

1. Οταν λασπολογείς σα μάγκας, να στέκεσαι μετά σαν άντρας για την καθαριότητα, ακόμη κι αν αυτή σημαίνει με το λάστιχο.

2. Και πριν επιχειρήσεις την γκράντ έξιτ, μάθε αγόρι μου να μην μας χώνεις τελικά τη μπέρτα στο μάτι, χαλάει όλο το εφφέ...