Thursday, December 18, 2008

ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ?

ΕΦΤΑΣΕ ΜΟΛΙΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΜΟΥ ΑΠΟ Olympiada olympia.gr


Όπως έχουμε ήδη στηλιτεύσει, ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι για τους Έλληνες αστυνομικούς οι οποίοι πλέον σκέφτονται σοβαρά να παραδώσουν τα όπλα τους στα τμήματα που υπηρετούν, κυρήσσοντας ουσιαστικά λευκή απεργία επ' αόριστον.

Μετά τα τελευταία γεγονότα το ηθικό και φυσικό πογκρόμ που έχει ξεσπάσει από κοινωνία και πολιτεία έχει γονατίσει την ΕΛΑΣ. Να αναλογιστούμε βεβαίως και τον τεράστιο αριθμό των υπηρετούντων που θεωρούν την αστυνομία απλό μέσο βιοπορισμού και δεν έχουν κάποια συναισθηματική δομή με το σώμα. Συγκεκριμένα:

  • Η πολιτική ηγεσία έχει "κρεμάσει" τους αστυνομικούς, καθιστώντας τους με σαφείς διαταγές ως σάκους του μπόξ, ενώ κάθε περίπτωση υπέρβασης των εντολών τιμωρείται παραδειγματικά. Έτσι, η αστυνομία έχει χάσει κάθε εμπιστοσύνη συγκεκριμένα στον κο Παυλόπουλο αλλά και τη φυσική της ηγεσία. Να σημειωθεί ότι στα τελευταία επεισόδια υπάρχουν εκατοντάδες αστυνομικοί τραυματισμένοι χωρίς να έχει δοθεί καμιά δημοσιότητα από τη διοίκηση.
  • Ο κοινωνικός ρατσισμός που αντιμετωπίζουν έπειτα από τη δολοφονία του Άλεξ. Ξεκινώντας από την αντιμετώπιση των ΜΜΕ, εως τον διωγμό που υφίστανται τα παιδιά των αστυνομικών ακόμα και στα σχολεία τους.
  • Ο καταλογισμός ευθυνών από μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας που τους καταλογίζει ατολμία και αδιαφορία ως προς την προστασία δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και σωματικής ακεραιότητας.
  • Η παντελής απουσία των συνδικαλιστικών οργάνων τα οποία ακόμη και όταν εμφανίζονται στα ΜΜΕ, εκέμπουν μια θλιβερή εικόνα συνεχούς απολογίας που εξοργίζει το μέσο αστυνομικό. Σε αντίθεση βεβαίως με τους εκπροσώπους των ειδικών φρουρών, που παρ' ότι "βαρύνονται" με το πρόσφατο συμβάν, κρατούν μια σκληρότερη κλαδική στάση ακόμα και αν έρχονται σε ρήξη με τα διάφορα πάνελ.
  • Οι συνεχείς πράξεις βίας εναντίον τους ακόμα και εκτός υπηρεσίας. Είναι τραγικό ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν σε διάφορα μέρη της Αθήνας ομάδες παρακρατικών που αναζητούν αστυνομικούς εντός ή εκτός υπηρεσίας ιδιαίτερα σε μέσα μαζικής μεταφοράς. Οι ομάδες αυτές σταματούν "ύποπτους" πολίτες και ζητούν ταυτότητα (!) Σε περίπτωση που διαπιστώσουν ότι έχουν να κάνουν με άνδρα ή γυναίκα αστυνομικό τον λιντσάρουν κυριολεκτικά. Τραγικές περιπτώσεις στο μετρό της Δάφνης όπου γυναίκα αστυνομικός εδάρη και αφέθηκε ολόγυμνη, λιπόθυμη και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κατάσταση νευρικού κλονισμού. Άλλη περίπτωση στην Αργυρούπολη όπου νεαρός αστυφύλακας λιντσαρίστηκε από 20 άτομα και νοσηλεύεται στο 401 και πολλές άλλες περιπτώσεις.

Το νοσηρό σκηνικό συμπληρώνει η κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας όπου δολοφονίες και ληστείες γίνονται με ιδιαίτερη συχνότητα τις τελευταίες ημέρες λόγω της πλήρους αποδιοργάνωσης του σώματος.

Για να μην την πληρώσουν όμως πάλι αυτοί που δε φταίνε, προτείνουμε η λευκή απεργία να ξεκινήσει από τους αστυνομικούς της φύλαξης υψηλών προσώπων, βγάζοντας παράλληλα και ξεκάθαρη ανακοίνωση ότι μεγαλοδημοσιογράφοι, μεγαλοεπιχειρηματίες, πολιτικοί κλπ θα έχουν την αμέριστη προστασία της Παναγίας και του Αγίου Χριστοφόρου, όχι όμως και των αστυνομικών φρουρών.


ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ.


ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΠΕΡΙ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ

ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ...

2 comments:

stassa said...

Α, εδώ είναι (αυτό με την μπατσίνα στη Δάφνη). Σόρρυ Αθηνά, είχα δει το ποστ αλλά το είχα περάσει στα γρήγορα... κακώς, είδες για να είμαι προκατειλημμένη κι εγώ με τους μπάτσους; Εγώ πάντως δεν αμφιβάλλω καθόλου οτι έγινε... άσε, γιατί ξέρω κάτι κουμάσια που παίζουνε στον α/α χώρο ώρες -ώρες...

ATHENA said...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΝ Α/Α ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΧΟΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ!


AN ΟΝΤΩΣ EΓΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΙΚΙΑ ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.

Η ΤΥΦΛΗ ΒΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΤΗΣ ΓΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.