Wednesday, November 22, 2006

ΟΚ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΣΩΘΗΚΕ

ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΑΓΧΟΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ:)))

5 comments:

panagiota said...

Αχ...Αθηνα μου,τωρα γυρισα και ανοιξα το μπλοκ σου και ειδα ¨το τελος καλο ολα καλα"Μου ηρθε να κλαψω.Γμτ το κερατο μου,τρελλαινομαι με αυτην την αδιαφορια που υπαρχει στα ζωα.Αλλα θα μου πεις και στους ανθρωπους το ιδιο δεν γινεται?
Ειμαι πολυ καινουρια στα μπλοκ.Ενα υπεροχο ατομο με εμπασε εδω,η Μαριαλενα,αν την ξερεις,Εχω πολλα να πω για τα "πακετα Ντελορ που φαγωθηκαν απο τους επιτηδειους(με ντοκουμεντα,γιατι ξοδεψα καποια αρκετα χρηματα για να κανω μελετη για το προγραμμα,και αηδιασα απο αυτα που ειδα και τα εχ.σα στο τελος)για τα αδεσποτα,αλλα δεν τα καταφερνω ακομα να γραφω σε δικο μου μπλοκ.Τεσπα,Καποια στιγμη θα γινει και αυτο. Τωρα χαιρομαι που ο "γλυκουλης βρηκε οικογενεια.Συγγνωμη αν σε κουρασα,
Σου ευχομαι καλο απογεμα Αθηνα,και στο γιο σου επισης

ATHENA said...

KΑΘΟΛΟΥ ΔΕ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ! ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ:)

ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΝΤΕΛΟΡ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ, ΕΛΠΙΖΩ Η ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΩ ΕΥΘΥΣ) ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ!

Anonymous said...

Χαίρομαι τόσο πολύ! Εϊχα αγχωθεί και στενοχωρηθεί, είχα στείλει το μέιλ σε όσους μπορούσα, αλλά πρακτικά, λόγω γάτας, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ουφ!

panagiota said...

Αθηνα μου ,καλησπερα
Χαρηκα που σε ειδα στην σελιδα της Μαριαλενας και τα περαστικα που της εστειλες.Το εν λογω κοριτσι ειναι μεγαλη ψυχουλα,εμενα ειναι και δασκαλα μου.Περιμενω να περασει το ποδι της και θα μου πει πως γραφουν.Οσο για τα πακετα που"υποτιθεται"οτι δοθηκαν για τα αδεσποτα ,ειναι μια πολυ αθλια και βρωμικη ιστορια.
Σου ευχομαι καλο βραδυ.

ATHENA said...

ΝΑ ΤΗ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, Η ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ...