Thursday, January 18, 2007

ANAKOINOSH EINAP

Στις 6 Μαΐου, έγινε στην Αθήνα αντιπολεμική πορεία που οργανώθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ. Κατά την διάρκεια της πορείας έγιναν επεισόδια τα οποία ακολούθησαν συλλήψεις. Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν οι Ταράσιος Ζαντορόζνι και Γεράσιμος Κυριακόπουλος οι οποίοι προφυλακίστηκαν από τότε στον Κορυδαλλό.

Οι δύο αυτοί κρατούμενοι άρχισαν απεργία πείνας την οποία και συνεχίζουν, ο πρώτος από την 29η/11ου/2006 και ο δεύτερος από την 15η/12ου/2006, με κύριο αίτημα την άμεση εκδίκαση της υποθέσεώς τους ή την αποφυλάκισή τους. Από την 9η/1ου/2007, νοσηλεύονται και οι δύο στον θάλαμο κρατουμένων του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νικαίας.

Με δεδομένο ότι κάθε κατηγορούμενος για αδίκημα πολίτης, έως ότου εκδικασθεί η υπόθεσή του, έχει κατά νόμον το τεκμήριο της αθωότητας, καλούμε τους αρμοδίους φορείς να αντιμετωπίσουν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με σύνεση, σοβαρότητα και κοινωνική ευαισθησία, προτού οι συνέπειες από την παράταση της απεργίας πείνας των παραπάνω κρατουμένων αποβούν σοβαρές και μη αναστρέψιμες για την κατάσταση της υγείας τους.



Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά



ANAROTIEMAI MHPOS YPARXEI KAPOIA SXESH ANAMESA STOYS FLEGOMENOYS RAMBO KAI STOYS APERGOYS PEINAS...

10 comments:

Anonymous said...

Οι "αρμόδιοι φορείς" δείχνουν ευαισθησία για την αποφυλάκιση των μελών του παραδικαστικού κυκλώματος, του Μιχαλόπουλου, των κουμπάρων και γενικώς ... των λοιπών "ευηπόληπτων" μελών της κοινωνίας μας....

Anonymous said...

αμα εισαι ασημος ο θανορος ειναι κατι το μη μεμπτο... αστα χεστα...μην το ψαχνεις πιο normal ειναι να πεθανουν παρα να εισακουστουν αμα δεν εισαι 'δημοσιο προσωπο' σε αγνοουν ολοι...

Anonymous said...

Προσυπογράφω το κείμενο της ΕΙΝΑΠ...

Anonymous said...

Και εγώ.....

πρκλς said...

Πάντως είναι περίεργο αυτό το πέπλο σιωπής σχετικά με την υπόθεση αυτών των ανθρώπων...
Λες και είναι αόρατοι, ένα πράμα.
Περίεργο, ε?

Anonymous said...

MOY EKANE MEGALH ENTYPOSH POU OLA TA DELTIA XTES KAI RPOXTES EDEIXNAN THN PATHSION NA KAIGETAI KAI ENO AKOYSA ENA SORO PAPAROLOGOYS DEN VRETHIKE OYTE ENAS NA PEI MISH GIA TOYS DYO SYNANTHROPOUS MAS POY EINAI SE KRISIMH KATASTASH!

DIKIO EXEI O PERIKALLOS, AORATOI, KAI SE LIGO ANYPARKTOI...

FILOI POY PERASAN APO TH STOYRNARA MOY EIPAN OTI H KATALHPSH (KAI TO EPAKOLOU8O AISXOS) EGINE GIA NA TRAVIKSOUN THN PROSOXH STO 8EMA TON APERGWN PEINAS. VLAKODHS TROPOS 8A MOY PEITE KAI 8A SYMFONHSO...
ALLA YPHRCHE ENA GIGANTIO PANO KAI SKEFTOMAI ME TO FTOXO MOY MYALOYDAKI, TOSA THELOPTIKA SYNERGEIA DEN MPOREI THA TO KATEGRAPSAN,TOSOI DHMOSIOGRAFOI, DEN MPOREI THA TO EIDAN, KANEIS DEN NOIAZETAI???

SE TI KOSMO EFERA TO PAIDI MOY NIKO EVANGELATO?!?!?

Anonymous said...

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΡΑ!

Anonymous said...

Απίστευτο!!!
Είναι όλοι προσυνενοημένοι να μην αναφέρουν τίποτα, η έχουμε περιέλθει στην απόλυτη αδιαφορία;;;;
Αυτό είναι χειρότερο και απο τη σήψη, γιατί αυτή βρωμάει.

Anonymous said...

@athena: e ayto an den to egrafes esy den tha to mathaina...
mas fagane tin panagia me ta epeisodia kai peri tou thematos...xese mesa!!!@

ATHENA said...

ANATRIXIASTIKO DEN EINAI???
OTI 2 MHENS KAI
DEN EXEI AKOYSTEI KOYVENTA....

APOFYLAKISH TORA
PAO NA KANO POST PETITION
TRELATHIKA MILAME
STEILTE OLO TON KOSMO NA YPOGRAPSEI LEME