Thursday, March 29, 2007

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΗ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ BLOGGERS ΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ FREE, ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΑΛΩΣΥΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΔΕΜΑΣΑΜΕ ΡΕ.

90-10 ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΗΜΟΥΝ.

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΟΙΚΤΡΑ.

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ,
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ

16 comments:

Γιωργος Μανουσακης said...

διάβασα τις απαντήσεις του υπουργού και το γέλιο είναι άπειρο!!!

τουλάχιστον χρησίμευσε σε κάτι η καλή προσπάθεια του d.m.r.

ATHENA said...

AN ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΦΑΔΑΖΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ

ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ

"Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω πως έχουμε, διαθέτουμε τα ασφαλέστερα διαβατήρια στον κόσμο."

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ!!!


ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΒΡΙΣΚΩ ΘΛΙΒΕΡΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, Η ΑΝΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΟΠΩΣ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ, Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΨΕΜΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ:


null blog: Επιμένετε ακόμη ότι ο ειδικός φρουρός που πυροβόλησε δέχτηκε επίθεση πριν πυροβολήσει; Είδατε τελικά το βίντεο; Γιατί μιλήσατε προτού αποφανθεί η Δικαιοσύνη;


Β.Π.: Το επεισόδιο, όπως μου ανεφέρθη γραπτώς και υπευθύνως, έλαβε χώρα όπως ακριβώς δήλωσα. Δεν μίλησα αυθαίρετα ή χωρίς αποδεικτική βάση.

ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΛΕΕΙ


"Από το «δε μασάμε ρε» blog: Κ. Πολύδωρα, οι υπουργοί Δημόσιας Τάξης που καλύπτουν τα ψέματα της Αστυνομίας κατ' εξακολούθηση πρέπει να παραιτούνται;


Βύρων Πολύδωρας: Βεβαίως να παραιτούνται. Εγώ δεν είμαι η περίπτωσή σας. Δεν κάλυψα ποτέ κανένα ψέμα. Ούτε αστυνόμου ούτε άλλου. Εγώ συνεδριάζω φωναχτά και εν υπαίθρω. Δεν κρύβω τίποτα και κανέναν. Και δεν κρύβομαι.



Από το «δε μασάμε ρε» blog: Κ. υπουργέ, στο δίκτυο κυκλοφορούν φωτογραφίες αστυνόμων των ΜΑΤ που χτυπούν τους διαδηλωτές με τις λαβές των κλομπ ή όταν είναι πεσμένοι. Φροντίσατε να βρεθούν και να τιμωρηθούν; Τι τιμωρίες τούς επιβλήθηκαν;


Β.Π.: Διέταξα έρευνα για πολλούς παραπτωματίες. Θα επιβληθούν οι κυρώσεις που προβλέπουν οι κανονισμοί.

ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΔΕ ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ...


ΚΑΙ Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΚΟΥΦΟΙ ΚΑΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ
Γιώργος Μαργαρίτης blog: α) Αν κάποιος αστυνόμος χτυπούσε με κλομπ μία από τις κόρες σας, θα είχατε προβεί άμεσα σε όλες τις νομικές ενέργειες που απαιτούνται για να συλληφθεί ο αστυνόμος; β)ζητήσατε από τα κανάλια να σας δώσουν τα video τους για να βρείτε και να συλλάβετε τους κουκουλοφόρους. Εμείς, από τη μεριά μας, έχουμε τεράστιο υλικό από φωτογραφίες και video που καταδεικνύουν τις εγκληματικές ενέργειες των ΜΑΤ εις βάρος των φοιτητών. Αυτά δεν σας ενδιαφέρουν; Οι φωτογραφίες με τα κλομπ ανάποδα; Οι κλοτσιές των ΜΑΤ στα πρόσωπα και στα κεφάλια των φοιτητών; Οι χειροβομβίδες που έσκασαν λίγο πάνω από τα κεφάλια των φοιτητών και από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα;


Β.Π.: α) Υποθέσεις που δηλούν το απραγματοποίητο. Και στηρίζονται σε λάθος βάση. Διότι ποτέ κανένας αστυφύλακας (και πάντως επί των ημερών μου) δεν χτύπησε ειρηνικό διαδηλωτή.

β) Δεν θα πρέπει να συλλαμβάνουμε τους κουκουλοφόρους; Δεν χαριζόμαστε σε κανέναν αστυνόμο που βιαιοπραγεί. Δεν θρηνήσαμε θύματα χάρη στην υπομονή και προσοχή των αστυνομικών κατά κύριο λόγο.

ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ!


ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΑ ΨΕΚΑΣΤΙΚΑ


null blog: Κύριε υπουργέ, πώς γίνεται οι ουσίες που περιέχονται στα χημικά με τα οποία ψεκάζει η Αστυνομία να είναι απαγορευμένες μεταξύ κρατών αλλά να επιτρέπεται η χρήση τους εντός του κράτους;


Β.Π.: Δεν είναι απαγορευμένες πουθενά. Δεν είναι επικίνδυνες. Υπάρχουν πιστοποιητικά (από διεθνείς οργανισμούς και εθνικά εργαστήρια) για το αβλαβές. Εχω καταθέσει τα σχετικά στοιχεία στη Βουλή.

Εχω δεχθεί να γίνει «πραγματογνωμοσύνη» και από εργαστήρια όπου θα τα υποβάλουν κόμματα της αντιπολίτευσης.

Αν αποδειχθεί επικινδυνότητα ή βλαπτικότητα, θα τα αποσύρω αμέσως.


ΠΑΩ ΝΑ ΨΑΞΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ

ATHENA said...

Δήλωση γιατρών

Οι παρακάτω υπογράφοντες γιατροί σημειώνουν ότι η ρήψη δακρυγόνων και χημικών ουσιών και μάλιστα κατά πρόσωπο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη για την υγεία και καθιστούν επιβεβλημένη τη λήψη προφυλακτικών μέτρων από αυτούς που συμμετέχουν σε πορείες

Αντώνης Βάκης, επίκουρος καθηγητής νευροχειρούργος
Όλγα Αναγνώστου, παθολόγος
Νίκος Μανιός , οφθαλμίατρος
Ελένη Αποστολάκου, παθολόγος
Κατερίνα Παπαγκίκα, παθολογοανατόμος
Ευδοκία Κουτσοπούλου, ψυχίατρος
Θοδωρής Σδούκος ,γενικός γιατρός
Κυδώνα Χριστίνα ,παθολόγος εντατικολογος
Περβανίδου Δανάη, νευρολόγος
Πάχου Έλλη, ψυχίατρος
Μαλάμος Γιώργος, εντατικολόγος
Κατσάμπα Δάφνη , ακτινολόγος

Δήλωση δικηγόρων
Οι παρακάτω δικηγόροι σημειώνουν ότι η λήψη ατομικών προστατευτικών μέτρων για την προάσπιση της υγείας των πολιτών που συμμετέχουν σε πορείες δεν συνιστά ποινικό αδίκημα.

Δημήτρης Σαραφιανός
Αλέκα Ζορμπαλά
Ιωάννα Κούρτοβικ
Τασία Χριστοδουλοπούλου
Κώστας Παπαδάκης
Γιώργος Γκουντούνας
Χρύσα Πετσιμέρη
Δημήτρης Μπελαντής
Βασίλης Παπαστεργίου


ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΙΜΗΝΤΙΑ

ATHENA said...

ΕΝΩ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ:



Βία διαρκείας από την ΕΛ.ΑΣ.

Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΕΡΒΑ

Συχνά, επαναλαμβανόμενα και επικίνδυνα περιστατικά βίας και αυθαιρεσίας των αστυνομικών οργάνων σε βάρος πολιτών, απαράδεκτες συνθήκες κράτησης στις φυλακές και τα κρατητήρια, προβληματική συμπεριφορά απέναντι σε μετανάστες, πρόσφυγες και Ρομά, είναι οι βασικές διαπιστώσεις του Συνηγόρου του Πολίτη στον τομέα της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα.

Ο Κύπριος φοιτητής μετά τη δράση των αστυνομικών-ζαρτινιέρα
Τα σφοδρά πυρά του Συνηγόρου συγκεντρώνει και φέτος η ΕΛ.ΑΣ. και το υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, το υπουργείο τού λαλίστατου κατά τα άλλα Βύρωνα Πολύδωρα «δίδει την εντύπωση ότι τα δικαιώματα του πολίτη είναι μία πολυτέλεια που μπορεί κανείς να περιορίσει δίχως κόστος, όταν διακυβεύεται κάποιο άλλο αγαθό, ιδίως η ασφάλεια».

Αιχμές για παράνομη συμπεριφορά εξαπολύει ο Συνήγορος και κατά του υπουργείου Δικαιοσύνης. Εγκαλεί τον Αναστ. Παπαληγούρα ότι «επιμένει να παρακωλύει συστηματικά την πρόσβαση των στελεχών του σε σωφρονιστικά καταστήματα για τη διερεύνηση συγκεκριμένων καταγγελιών, δημιουργώντας έτσι την εντύπωση ότι υπάρχουν ενδείξεις βασιμότητας σε αυτές».

Από τις βολές του δεν ξεφεύγει και το υπουργείο Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στον τομέα της έκδοσης αδειών παραμονής σε μετανάστες, αλλά και της υπερβολικά χρονοβόρας κωλυσιεργίας στην απόδοση ιθαγένειας και στην εξέταση των αιτήσεων ασύλου σε πρόσφυγες.

Αναλυτικά:

Ο Συνήγορος εκφράζει την απογοήτευσή του επειδή, παρά τις γενικόλογες δηλώσεις και δεσμεύσεις των υπευθύνων της ΕΛ.ΑΣ. και τις εγκυκλίους που εξέδωσαν, οι αυθαιρεσίες των αστυνομικών οργάνων, ιδίως κατά τις προσαγωγές πολιτών σε Αστυνομικά Τμήματα και τη χρήση καταναγκασμού με την άσκηση βίας και τοποθέτηση χειροπεδών, παρέμειναν σε υψηλά επίπεδα.

Αναφέρονται ενδεικτικά αναφορές πολιτών για αναιτιολόγητες σωματικές έρευνες και προσαγωγές, παρά την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας, ενώ πολλές είναι και οι περιπτώσεις καταγγελιών για ανάρμοστη, απαξιωτική και βίαιη συμπεριφορά αστυνομικών.

Αναφερόμενος έμμεσα στην υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού του Κύπριου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη από τους «αστυνομικούς-ζαρντινιέρα», επισημαίνει με νόημα: «Χρειάστηκε η ευρύτατη δημοσιότητα από τον ηλεκτρονικό Τύπο ενός όχι σπάνιου φαινομένου βίαιης μεταχείρισης πολίτη από αστυνομικούς ώστε να τεθεί επιτέλους στο πολιτικό προσκήνιο μια επικίνδυνη κατάσταση, που έχει επισημάνει εδώ και χρόνια ο Συνήγορος του Πολίτη».

Το ίδιο αυξημένες ήταν και οι περιπτώσεις πλημμελούς εξέτασης των καταγγελιών των πολιτών σε βάρος αστυνομικών για παράνομη συμπεριφορά. Οπως αναφέρεται, οι ΕΔΕ της ΕΛ.ΑΣ. για τα θέματα αυτά δεν διακρίνονται για πληρότητα, αρτιότητα και αντικειμενικότητα.

Απαράδεκτη θεωρεί τέλος ο Συνήγορος τον έλεγχο στοιχείων και τη σύλληψη πολιτών, συχνά λόγω εσφαλμένων στοιχείων, που προσέρχονται στα Αστυνομικά Τμήματα για έκδοση των νέων διαβατηρίων.

Οι φυλακές

Στον τομέα των φυλακών ο Συνήγορος χαρακτηρίζει ιδιαίτερα αρνητική την κατάσταση υπερπληθυσμού και εκτιμά ότι οι συνθήκες κράτησης δεν πληρούν τους όρους του Σωφρονιστικού Κώδικα και της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου. Διαπιστώνει έλλειψη κοινόχρηστων χώρων σίτισης και προαυλισμού, αν και σε πολλές περιπτώσεις η διοίκηση προσπαθεί να βρει λύσεις εκ των ενόντων.

Απαράδεκτη θεωρεί ο Συνήγορος και την απόρριψη αιτημάτων κρατουμένων για χορήγηση αδειών και μεταγωγών, χωρίς αιτιολογία, αλλά με επίκληση αόριστων αξιολογικών εννοιών, όπως η υποψία φυγής και η τέλεση νέων εγκλημάτων, όταν αυτά δεν συγκεκριμενοποιούνται.

πρκλς said...

Όταν η κοινωνία πιάνει κουβέντα
-έστω και δημοσιογραφική-
με εκείνους που της έχουν κάτσει στο σβέρκο,
ε, τότε, μόνο τέτοιου είδους αποτελέσματα μπορούν να υπάρξουν.

Δεν τον αντιπαθώ τον Πολύδωρα. Όχι ιδιαίτερα, τουλάχιστον. Έχω δει και χειρότερους στη θέση του.

Γελάω όμως με τη σκέψη:
Αν ήταν άλλος στη θέση του, ακόμα και τη συνέντευξη θα την είχε κάνει λαμπόγυαλο... Μπορεί να είχε προσαγάγει και τον δημοσιογράφο... Ενώ ο Βύρωνας, κατάφερε -πουλώντας τρέλλλλα- εμ να μην απαντήσει σε τίποτα (σιγά μην απαντούσε, έτσι κι αλλιώς), εμ να το παίξει ακριβοδίκαιος προϊστάμενος των οργάνων, χώρια που λανσαρίστηκε ως διαλογικός δημοκράτης...

Όταν η κοινωνία πιάνει κουβέντα
-έστω και δημοσιογραφική-
με εκείνους που της έχουν κάτσει στο σβέρκο,
ε, τότε, μόνο τέτοιου είδους αποτελέσματα μπορούν να υπάρξουν.

ATHENA said...

ΚΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΚΑΛΛΕ ΕΓΩ ΚΡΑΤΑΩ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ

ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ!-)))

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ, ΠΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΣΤΟ ΝΕΤ (ΕΧΕΙΤΑΛΕΝΤΟ ΑΥΤΟΣ)

Zaphod said...

Το κακό είναι πως έντεχνα κατάφερε να πουλήσει μιαν εικόνα "free" ο υπουργός αφού είχε στην συνέντευξη αυτή όλα τα ατού με το μέρος του: Καμία πίεση από τους ερωτούντες, επιλογή ερωτήσεων που θα απαντήσει κ.α. Ελπίζω τουλάχιστον να δημοσιευτούν και οι ερωτήσεις που ΔΕΝ καταδέχθηκε να απαντήσει (όχι πως απάντησε και στις άλλες οκ;)

Πάντως για να εξηγούμαστε, το στυλάκι που πούλησε μπορεί να το αγοράζει η κυρά-Μαρία, αλλά σε νοήμονες πολίτες αυτή η απαξίωση των διαφωνούντων (επίθεση εναντίον του κράτους, "ειρηνικοί" και μη διαδηλωτές, διέταξα ΕΔΕ κτλ κτλ)δεν πρέπει να περάσει έτσι.....

ATHENA said...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ, ΜΗΝ ΠΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΧΑΤΖΗΦΩΤΙΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΙΑΚΧΟ ΣΤΟΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ΤΕΣΠΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ FREE, ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΕΣΤΩ KAI MONO, ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΑΝ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ Ο ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΣ ΠΑΝΩ, ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΛΩΜΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ

ATHENA said...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΖΑΠ:-)

Zaphod said...

Καλημέρα!
Χωρίς να θέλω να είμαι κακός το κοινό του free μάλλον θα σε εκπλήξει...δυσάρεστα!!

Όπως το κόβω θα πουν: "Συνέντευξη στο free ο υπουργός.....καλή φάση!" Αν την διαβάσουν δε, μπορεί να τους φανεί και ...ελευθεριάζοντας ο Μπάιρον!

ATHENA said...

ΚΑΛΣΗΠΕΡΑ ΖΑΠ:-)

ΣΟΒΑΡΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙς ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ

ΜΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ???

ΤΙ ΝΑ ΠΩ...
ΞΑΝΑΠΕΦΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΑΙΟΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΑ...

Ασκαρδαμυκτί said...

Δυστυχώς... υπάρχουν πολλοί καραγκιόζηδες που αυτοαποκαλούνται"ποιητές"!

Anonymous said...

Ε ναι,καλασικά ρητορικές παπαριές και τριπλες..σιγά μην απαντούσε.
Φοβερό πάντως,φαντασου να ήταν όλοι οι ποιητές και οι διανοούμενοι σαν τον Πολύδωρα..αχαχχααχχα
Θα κυκλοφορούσαμε με γύψο όλοι.

Anonymous said...

Α ξέχασα..και θα είχαμε ζητήσει πολιτικό άσυλο από το Κονγκό και την Σιέρα Λεόνε

Anonymous said...

Wow, that's crazy man. They should really try to do something to fix that.

Anonymous said...

Do you even speak English? Seriously, wall of text crits me for 99999k.