Friday, July 25, 2008

ΕΠΙΚΥΡΗΞΗ 1000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΜΑΡΙΝΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΑΚΗ-ΚΟΛΛΙΑ

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ
http://troktiko.blogspot.com/2008/07/1000.html


H πρόεδρος του Σωματείου Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης Μαρίνα Πετροπουλάκη-Κόλλια απέστειλε σχετικό έγγραφο που καταδικάζει την αποτρόπαιη πράξη. Επίσης, η κ. Μαρίνα Πετροπουλάκη-Κόλλια ως εκπρόσωπος 47 ελληνικών φιλοζωϊκών σωματείων επικηρύσσει επισήμως τον βασανιστή του ζώου με το ποσό των 1.000 ευρώ. «Η κτηνώδης αυτή πράξη είναι ποινικό αδίκημα και τιμωρείται βάσει του νόμου προστασίας των ζώων 3170/2003» τόνισε η κ. Μαρίνα Πετροπουλάκη-Κόλλια καλώντας όποιον γνωρίζει τον βασανιστή να τον καταδώσει παίρνοντας το παραπάνω υψηλό αντίτιμo. Tην...

έκκληση την κάνει μέσω της espresso, αφού το θέμα που έβγαλαν τα blog ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων σε όσους είδαν το θέμα. Την φροντίδα του σκύλου έχει αναλάβει ο δήμος Πόρου και ήδη ο σκύλος ακολουθεί θεραπευτική αγωγή.



ΦΤΑΞΑΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΠΛΟΓΚ

http://animalsblacklist.blogspot.com/

3 comments:

patsiouri said...

Προσπαθώ να σας στείλω μέηλ αλλά κάτι έχει πάθει η yahoo.
Δεν ξέρω αν είναι γενικότερο ή ο υπολογιστής μου πάει, είναι καταραμένος.
Εχω στο μλόγκ βιντεάκι με το Λήο.
Αν θέλετε ανεβάστε το λινκ,
http://www.choice4.tv/site/site/videoplay.php?file=http://72.55.188.117/site/flv/403.flv
Καληνύχτα...

x-man said...

Βρήκα λίγο χρόνο και είπα να βολτάρω στα φιλικά και ενδιαφέροντα blogs. Περνώντας απο εδώ "μούδιασα" με το θέαμα του καμένου από το οξύ Λήο.
Εκτός της οργής μου, δεν εχω να πώ πολλά, απλά να θυμίσω κάτι που έχει δηλώσει μία πολύ όμορφη κυρία και μεγάλη φιλόζωος. "Γνώρισα τους ανθρώπους και αγάπησα τα ζώα".

Τέλος να πώ ένα μπράβο σε σένα και στούς υπολοίπους που βρίσκετε χρόνο και το ενδιαφέρον για δράση σε θέματα που δυστηχώς πολλοί από εμάς τα περνάμε εντελώς επιδερμικά.

Την καλημέρα μου και καλό Σαββατοκύριακο.

spyros1000 said...

MPAS KAI TON PIASOYN TON KATARAMENO.....