Saturday, January 24, 2009

ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΤΕΛΟΣ?

ΦΩΤΟ ΤΟΥ JIMMY KANE ΑΠΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ

ΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ?

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΥΜΗΝΤΙΑ

Απρόκλητη τρομοκρατική επίθεση από τα ΜΑΤ στην Πανεπιστημίου με στόχο την διάλυση της μεγάλης πορείας αλληλεγγύης και την τρομοκράτηση του κόσμου του κινήματος. Άπειρες κρότου λάμψης, χημικά και ξυλοδαρμοί με γκλομπ από τους δολοφόνους. Κόσμος μέχρι και αυτήν την ώρα κυνηγιέται σε στενά. Υπάρχουν τραυματισμένοι διαδηλωτές από την επίθεση των μπάτσων. Υπάρχουν πληροφορίες για συλλήψεις, αλλά η εικόνα είναι συγκεχυμένη ακόμα.http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/metafiles/indy03.jpg


ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΕΣΧΙΣΕ ΗΡΕΜΑ ΤΗΝ ΕΡΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΗΣΥΧΩΣ, ΜΕΤΕΒΛΗΘΗ ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ ΣΕ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ?

ΕΝΩ ΧΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ , ΤΑ ΙΔΙΑ 5 ΝΕΡΑΤΖΙΑ ΚΑΙ 2 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΦΥΣΟΥΝΙΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΕΣΑΝ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ?

ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ (ΑΡΑ ΑΝΩ ΤΟΥ ΕΝΟΣ) ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ...
ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΛΟΣΤΑΡΙΑ, ΕΙΔΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΟΚ. ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΤΕΛΟΣ...ΦΩΤΟ http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=977157


Οι μπάτσοι διψούσαν για αίμα. Είναι θέμα τύχης που δεν έγινε το μοιραίο. Μετα τη βουλή την έπεσαν εντελώς απρόκλητα και χτυπούσαν μανιασμένα άοπλο κόσμο, μικρές κοπέλες, ηλικιωμένους, τους πάντες. Απειρα δακρυδόνα και κρότου-λάμψης χωρίς αιτία, μας έκοψαν από την μπροστινή πορεία και άρχισαν τη σφαγή. Η πορεία ήταν ειρηνική, δεν είμασταν προετοιμασμένοι για σύγκρουση και καταλήξαμε να φυλάμε ο ένας τον άλλον με τα σώματά μας. Μπροστά μου είχαν ρίξει κάτω καμια 10αριά κοπελες και τις χτυπούσαν αλύπητα. Αφού καποιοι μπήκαμε μπροστά και φάγαμε το ξύλο, κατάφεραν αν φύγουν αφήνοντας πίσω τους ματωμένο το πεζοδρόμιο. Από τύχη δεν υπήρξε νεκρός. Εχουμε φάει άπειρο ξύλο, έχουμε εισπνεύσει άπειρα δακρυγόνα και η οργή μας έχει χτυπήσει κόκκινο. Ολα αυτά θα τα πληρώσουν.
Οποιος ξέρει για τυχόν συλλήψεις να ενημερώσει.

Παιδια κατι παίζει...
από συμμετεχων 3:54μμ, Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009
κατι παίζει παιδιά. δεν είναι τυχαία η ακραία καταστολή σε μία μέρα που καλούν μόνο αντιεξουσιαστικές και αναρχικές κινήσεις. Θέλησαν να χτυπήσουν όταν θα είμασταν περιθωριοποιημένοι από τους "καλούς και αγαθούς" αριστερούς, στοχοποιώντας έτσι την εκδήλωση με το πρόσχημα "να αυτοί είναι οι κουκουλοφόροι. αυτούς δεν θέλατε? αυτούς πιάσαμε". Κλείνουν και την πρόσβαση στα άσυλα για να μην εχουν το πολιτικό κόστος της άρσης. Βρωμάει άσχημα η κατάσταση...

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ


Εισβολή των δολοφόνων στα Εξάρχεια
από αντιρεπόρτερ 3:56μμ, Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009
Διμοιρίες των ΜΑΤ επιτίθενται σε κόσμο της διαδήλωσης που κατέφυγε στα Εξάρχεια και αμύνεται στην κρατική τρομοκρατία. Βόμβες μολότοφ στην πλατεία Εξαρχείων απέναντι στους μπάτσους που για άλλη μια φορά συμπεριφέρονται ως στρατός κατοχής.Επιβεβαιωμένες τουλάχιστον 4 συλλήψεις.



ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ

3 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΦΕΘΗΣΑΝ ΕΛΕΥΕΘΡΟΙ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙΔΟΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ ΚΑΗΚΕ ΓΑΙ 13Η ΦΟΡΑ
ΔΗΛΑΔΗ ΕΡΙΞΑΝ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΜΟΛΟΤΟΦΩ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΒΗΣΕ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑ. Ο ΒΒ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ.

ΕΛΕΟΣ!!!

6 comments:

Naxion said...

Μινέρβα μου, άφησε για λίγο ασπίδα και δόρυ, και πέρνα από το

http://naxion-oneiro.blogspot.com/2009/01/blog-post_24.html

να παραλάβεις κάτι που σου έχω...

:)

ritsmas said...

καλημερα Αθηνά...Μια από τα ίδια, κλασσικά και επαναλαμβανόμενα...

ATHENA said...

ΝΑΞΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ!

ΡΙΤΣ ΚΑΣΤΑΝΟΞΑΝΘΗ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ...

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΡΙΠΑΘΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ 3000 ΚΟΣΜΟ!

ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΣΟ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΟΠΛΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΩΣ ΔΙΕΣΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΓΕΜΑΤΗ ΚΟΣΜΟ ΕΡΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ, ΙΣΑ ΙΣΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΝΑ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ, ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΜΕ ΤΑ 3 ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΥΛΙΟΔΟΝΤΕΣ, ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΨΑΛΛΙΔΟΧΕΡΗ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΓΚΟΤΖΙΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΓΚ ΚΟΚΝΓ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΑΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...

ritsmas said...

Τα παρακολουθώ και τρέμει η ψυχή μου καθε φορά. Τρέμει γιατί δεν μπορούμε να ζυγίσουμε τις δυνάμεις μας, τα πρέπει και τα θέλω ενός εκάστου.,,,

Αntidrasex said...

-Τι έγινε ρε παιδιά, δεν μπορεί να λείψει κανείς 5 μέρες και γίνεται της πουτάνας? (αναρωτήθηκα αρχικά)
-Τι λε ρε φίλε, τα ίδια δεν γίνονταν και πριν? (μου απάντησε μια φωνή στο κεφάλι)

PALOUKI LOUK said...

@αθηνα
δεν ξερω εαν θα μπορουσα να χαρακτηρισω την πορεια ειρηνικη αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ ειδα τους μπατσους να κανουν ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΣ ΜΕ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΒΙΑΣ ακομη και σε περαστικους,σε πελατες καταστηματων και δημοσιογραφων!
επισης θελω να ρωτησω οτι ο μαρκογιαννακης επι χουντας ηταν εισαγγελεας εχει μηπως καποια σχεση με την αλλαγη στασης της ελ.αςς.?