Monday, December 08, 2008

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ, ΟΠΩΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ...

11 comments:

Adamantia said...

Eχω παθει σοκ μ'αυτο το βιντεο, δεν ακουσα τιποτα οταν γινοντουσαν ολα οπως ξερεις. Τωρα βλεπω ειδησεις και νομιζω οτι βλεπω δελτιο αλλης χωρας.Ντρεπομαι πολυ σημερα.

ανεστης said...

Οχι καλή μου ο Αλέξανδρος δεν ήταν κουκουλοφόρος.

ATHENA said...

ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ, ΟΥΤΕ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΙΑΝΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ, ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΕΣΤΗ ΜΟΥ!


ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΑΣΤΑ...

zalmoxis said...

Να καεί το μπ...λο η Ελλάδα τους!

Hades said...

Αθηνά, επειδή με έχεις μπερδέψει και δεν έχω καταλάβει. Ισχύει το σχόλιο στις απαντήσεις, ή το κείμενο; Διότι όντως είναι αντιφατικά και μάλλον στο κείμενο κάτι άλλο ήθελες να πεις.

Όπως και να έχει, επειδή υπάρχουν πολλοι που χαίρονται και το λένε αυτό το "είμαστε όλοι κουκουλοφόροι", δυστυχώς είμαι καθέτως και οριζοντίως αντίθετος με το ύφος μιας τέτοιας άποψης.
Όποιος γουστάρει να είναι κουκουλοφόρος, δικαίωμά του. Κι εμένα όμως δικαίωμά μου να λέω ότι παρά το τραγικό συμβάν του Σαββάτου, μακάρι να τον λιανίσουν στο ξύλο.
Ο μικρός δεν είχε σχέση με όλ'αυτά και το έγραψε χθες έως και η Ελευθεροτυπία (που ως γνωστή αναρχοδήθεν-μηχέσω εφημερίδα την οποίαν ξέρω καλά επί 15ετίας κάνει κρα για κάτι τέτοια, και ιδού το λινκ: http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,dt=08.12.2008,id=15016708
Ιδού και το απόσπασμα: Οι φίλοι του και οι συμμαθητές του λένε ότι δεν είχε καμιά σχέση με τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Ηταν ένα παιδί με τα ενδιαφέροντα των συνομηλίκων του και πολλές από τις παρέες του ήταν από το σχολείο των βορείων προαστίων όπου φοιτούσε.

Όποιος γουστάρει να είναι κουκουλοφόρος γουστάρει να καίνε βιβλιοθήκες, χριστουγενιάτικα δέντρα, περίπτερα συλλογής δώρων για παιδιά, μαγαζιά φουκαράδων κλπ.
Διότι αυτά όλα είναι ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ.
Άλλο περιστατικό το ένα, άλλο το άλλο, απλά ως συνήθως έχουμε μπερδέψει την πούτσα με τη βούρτσα.

Το αν έκαψαν μια τράπεζα ή ένα πολυκατάστημα κάνει τους ιδιοκτήτες τους να λένε "τα παπάρια μου κουνιούνται". Ασφαλισμένα τα έχουν και θα πάρουν και με το παραπάνω τα λεφτά τους. Όμως, μόνο χθες το βράδυ ίσως να έμειναν άνεργοι μερικές χιλιάδες ανθρώπων. Ένα μικρομάγαζο δεν είναι ασφαλισμένο. Και πίσω από ένα μικρομάγαζο υπάρχει μια οικογένεια που τρέφεται και πάει λέγοντας.

Όσοι λοιπόν θέλουν να είναι κουκουλοφόροι, είναι απλοί αλήτες που απλώς καίνε και σπάνε άνευ λόγου και αιτίας. Και δυστυχώς θα μας δτάσει όλους σε σημείο να λέμε να ξεχαστεί το περιστατικό του θανάτου του μικρού για να μην γίνει προϊόν εκμετάλλευσης όπως ήδη έχει ξεκινήσει να γίνεται από πολλούς και διάφορους.
Άντε γιατί πολύ το έχουμε γαμήσει το θέμα...

ATHENA said...

ΑΔΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ, ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΙΓΟΤΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΕΒΡΙΣΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ΚΑΨΙΜΑΤΑ ΚΛΠ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΞΕΧΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΡΥΧΩς ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΝΕ.

ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ (ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΦΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ) ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΤ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΚΑΠΩΣ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ.

ΦΙΛΙΑ

Hades said...

Εγώ, Αθηνά, την οργή αυτήν δεν την καταλαβαίνω. Διότι οργή με οργή απέχουν παρασάγγας. Τρόποι να αντιδράσει κάποιος υπάρχουν πολλοί. Το να βγαίνεις όμως και να σπας τα πάντα δεν είναι οργή, ειναι αλητεία.
Το ότι υπήρξαν χιλιάδες μαθητές που θέλησαν να διαδηλώσουν είναι γεγονός (αν και γεγονός είναι ότι δεν το θέλησαν μόνοι τους, αλλά τέλςο πάντων). Το ότι υπήρξαν διάφοροι επιτήδειοι που θέλησαν να το εκμεταλλευθούν είναι και αυτό γεγονός. Και να σου πω και κάτι; Τι γαμημένη ιδεολογία μπορεί να έχει ένα 15χρονο ή και 18χρονο πιτσιρίκι; Διότι -μην εθελοτυφλούμε- και τέτοια υπήρχαν μέσα στους αυτολεγόμενους αναρχικούς (my ass). Τα οποία πρόσεξε, δεν μπήκαν μόνα τους, παρασύρθηκαν. Και όταν έγιναν τα ντου οι παλαίουρες και έμεπιροιο αποσύρθηκαν διακριτικά, οι δε πιτσιρικάδες έμειναν και τις άρπαξαν. Υπάρχει μεγαλύτερη αλητεία από αυτήν; Το να εκμεταλλεύεσαι παιδιά; Δεν υπάρχει καμία ιδεολογία που να αιτιολογεί την εκμετάλλευση παιδιών. Στην Ελλάδα τουλάχιστον όχι. Στην Σιέρρα Λεόνε, ίσως.
Απλά, ξέρεις πως την έχουμε πατήσει; Έγινε ό,τι τραγικό έγινε το Σάββατο και μείναμε εκεί. Πέταξε κάποιος και την παπαριά ότι "λογικό ήταν να αντιδράσει ο κόσμος" και τα θεωρούμε όλα αντίδραση. Ούτε καν τι έχουμε στο στραβό μας το κεφάλι δεν ξέρουμε.
Πολύ αμφιβάλλω αν τελικά έχουμε κάτσει ποτέ να αναρωτηθούμε αυτό το τελευταίο τριήμερο πόσοι ακόμη μπορεί να φταίνε. Διότι όσο φταίνε και οι μπάτσοι, άλλο τόσο φταίει πολύς κόσμος ακόμη...

ATHENA said...

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ 22ΧΡΟΝΣΟ ΑΝΕΡΓΟΣ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΔΥΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΛΠΙΖΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΕΔΩ, ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤ


Δεν πρόκειται για αναρχικούς πλέον! Αυτός είναι ο οργισμένος λαός της Ελλάδας!
Δεν πρόκειται για τον Αλέξανδρο μόνο,
είναι και για το Βατοπέδιο,
είναι και για το Ρουσόπουλο,
είναι και για την Πάρνηθα,
είναι και για την Πελοπόννησο,
Είναι για τη SIEMENS,
Είναι για τη Vodafone,
Είναι για το πλιάτσικο της Αγγελοπούλου το 2004,
Είναι για την ανεξέλεγκτη ακρίβεια,
Είναι για τους άνεργους,
Είναι για τους νέους χωρίς μέλλον,
Είναι για τα 700 ευρώ,
Είναι για τις μικροσκοπικές συντάξεις,
Είναι για την διαστρέβλωση της Ελληνικής ιστορίας και του ανθελληνισμού,
Είναι για το τρελό ωράριο εργασίας,
Είναι για την ένταξη στο ΝΑΤΟ,
Είναι για το ξεπούλημα της Ελλάδας στους ξένους,
Είναι για την δήθεν δημοκρατία,
Είναι για ΟΛΑ!!!

ATHENA said...

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΣΝ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ, ΑΔΗ ΜΟΥ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΑΒΛΏΜΕΝΟ ΕΙΔΙΚΟ ΦΡΟΥΡΟ.

ΕΧΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΕΣ ΚΡΑΥΓΕς ΤΟΥ ΓΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥΣ.

ΦΟΡΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ALL STAR ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΧΡΩΜΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ...

ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ!

ΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ.

ATHENA said...

ΥΓ, ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Η ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟΥ ΑΠΟ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ ΑΛΛΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ (ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΟΙΚΙΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ)

ΕΙΔΑΝ ΠΟΙΟΙ ΕΣΠΑΓΑΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ

1. ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΥΣΥΝΗΔΕΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

2. ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΖΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ

3. ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΩΡΙΜΟΥΣ (50+) ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ...

Martin Evans said...

Thhanks for a great read