Saturday, November 25, 2006

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ

Στον Περικαλλο απο το βραδυ που νυσταζα στο θεμα της ΠΙΚΡΑΣ

Ολοι κατι ψαχνουμε στο δικτυο διαφορετικα δεν θα μπλογκαραμε. Αλλος ψαχνει να γαμησει, αλλος να νιωσει δημοφιλης, αλλος διψαει για εξουσια, αλλος θελει να παιξει, αλλος να σκοτωσει την πληξη του, και ολοι να επικοινωνησουν.
Αυτο που εγω ψαχνω ειναι αρκουδοκολιμπρι να μιλουν τη γλωσσα μου για να μην την ξεχασω. Αυτο ειναι το ιδεωδες αλλα δεν το περιμενω.

Γι αυτο καλε μου Συντ παραπονιεμαι στους αγαπημενους και λεω οτι εχω αναγκη την αναδραση αλλιως θα συνεχιζα να γραφω στο διπλοκλειδωμενο ξερωγω...

Και με θεωρω τυχερη γιατι στα 5 χρονια που ασχολουμαι συστηματικα με το ελληνοδικτυο ευτυχησα να βρω καμποσους ανθρωπους που μιλαμε την ιδια γλωσσα. Μεταξυ αυτων και αδελφικους φιλους οπως η αφεντια σου και το Ιολινι :-)


Στον Μανο και στον Λεοντα

Σ’ αυτους που θεωρουν οτι γραφω με κεφαλαια γιατι θελω να ξεχωριζω και το μονο που καταφερνω ειναι να (τους) εκενευριζω, θα ελεγα πως μια ζωη υπεφερα γιατι παραημουν ξεχωριστη. Τους περισσοτερους εκνευριζει η μουσικη του Θειου Ζαππα

Σ’ αυτους που προσβαλλεται η αισθητικη τους απο τα κεφαλαια θα ελεγα οτι τους λυπαμαι που στερουνται τις απολαυσεις της αρχαιοελληνικης αισθητικης.

Σε αμφοτερους τους πρωην «φιλους» [εχουμε ανταλλαξει και καποιες κουβεντες στο βιζαβι δεν ειμαστε ξενοι] που δεν εχουν τα αρχιδια να ερθουν εδω και να πουν τι τους της εσπασε ξαφνικα πανω μου για να το συζητησουμε αλλα ριχνουν ασχετες μπηχτες, σε ασχετα σχολια -λεγε με καυγαδες- ,σε ξενα και προς αυτους και προς εμενα μπλογκς, θα πω μονο οτι τους βρισκω αξιοθρηνητους.

6 comments:

Anonymous said...

Καλή η παράθεση των λόγων γραφής στο βλογ. Εγώ έχω αναρωτηθεί αρκετές φορές γιατί γράφω αλλά απάντηση δεν έχω βρει. Μήπως εσύ έχεις δυνατότητες να υποψιαστείς από τα κείμενά μου; Θα μου κάνεις χάρη να μου πεις τη γνώμη σου.

ATHENA said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ATHENA said...

ΗΛΙΟΤΥΠΟ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΝΤΟΠΙΣΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ;)

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΑΝΤΩς ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΟΛΟ "ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ"

(Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ ΑΝΑΖΗΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΝΟΙΑ ΤΗς ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗς ΑΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗς ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚΙΝΓΚ)


ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΤΕΦΑΚΙ

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΙΚΡΕΣ, ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΑΣΕ.

ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙς ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΤΡΟΧΙΕΣ ΤΟ ΚΑΤΕΧΩ ΤΟ ΣΠΟΡ. ΤΟ ΕΖΗΣΑ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΤΡΑ, ΕΝΑ ΑΡΚΟΥΔΟΚΟΛΙΜΠΡΙ ΕΚΠΑΓΛΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟς, 4 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ...


ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΚΟΥΔΑΚΙΟΥ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΖΑΠΠΑ

25/11/06 18:46

Anonymous said...

«Κάνε το δάκρυ σου χαρά» λέει ο θείος Μάνος Χ. (ή τον πόνο σου, δεν το θυμάμαι ακριβώς τώρα). Προσπέρνα τα και πήγαινε παρακάτω. Καλημέρα!

John D. Carnessiotis "Asteroid" said...

Μερικές δηλώσεις, που δεν μου ζητήθηκαν... Δηλώσεις... γιατί έτσι, βρε αδελφέ...
Δεν μ' ενοχλούν τα κεφαλαία. Δεν τα προτιμώ, αλλά και δεν μ' ενοχλούν ούτε θεωρώ αναγκαστικά ότι, όταν τα χρησιμοποιείς στο Internet, κραυγάζεις και ουρλιάζεις. Οφείλω να ομολογήσω, πάντως, ότι με κεφαλαία διαβάζονται πιο εύκολα τα κείμενα σε greeklish, που συχνά είμαστε υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούμε, όταν αλληλογραφούμε ηλεκτρονικά με Έλληνες του εξωτερικού...
Δεν μ' αρέσει ο Frank Zappa - αλλά μπορεί να τον ακούνε οι άλλοι και να τους αρέσει όσο θέλουν!
Μ' αρέσει μέχρι θανάτου η jazz, αλλά "επιτρέπω" σε οποιονδήποτε να νοιώθει απέχθεια για την συγκεκριμένη μουσική!
Σας ασπάζομαι! Όλους - συμφωνούντες και διαφωνούντες...

ATHENA said...

ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ:)))

ΕΑΡΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ, ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ, ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ. Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚΑΚΙ ΜΟΥ!

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΑ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥς ΧΡΥΣΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΜΟΥ;)))